Nigel Havers paljastaa, että hän on liittynyt Mile High Clubiin kaikkien KOLMEN vaimonsa kanssa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Hänen sujuva ja lempeä seksuaalinen vetovoimansa on tehnyt Nigel Haversista täydellisen roolin hurmaajina ja cadeina koko uransa ajan.



Mutta Chariots of Fire -tähti väittää, että hänen elämänsä ruudun ulkopuolella on ollut yhtä raivokasta kuin käsikirjoittajien unelmoima.



Vuonna 2006 hän sanoi suoraan: Naiset ovat antaneet minulle joitain elämäni upeimmista ja vaikeimmista hetkistä.



Ja nyt 65-vuotias näyttelijä on paljastanut kaiken paljastaen, kuinka hänen rakkautensa naisia ​​kohtaan antoi hänelle suurimmat huippunsa-mutta myös lopulta syöksyi hänet lähes itsemurha-kurjuuteen.

Nigel, joka on esiintynyt TV -klassikoissa, kuten Don't Wait Up ja Coronation Street, kertoo liittyneensä Mile High Clubiin kaikkien kolmen vaimonsa kanssa.

Nigel Havers & yläkerrassa alakerrassa & apos; (Kuva: Rex -ominaisuudet)



Nigel Havers ja Carolyn (Kuva: Rex -ominaisuudet)

sinua on sikattu

Ja 15 -vuotiaana hän menetti neitsyytensä näyttelijä Susie Blakelle rannalla Broadstairsissa, Kentissä.



Muistuttaessaan, kuinka hän liittyi draamakouluun teini -ikäisenä silmänräpäyksellä, Nigel sanoo: Suhde oli loistavasti minun edessäni. Tyttöjen kanssa tilanne oli 15-1. Kun kävelin etuoven läpi, hymyilin. Tytöt olivat fantastisia. Ne olivat suurinta hauskaa.

Asuin yksin 13 -vuotiaana, koska vanhemmillani oli asunto, jota he eivät käyttäneet.

Asuin huipulla ja se oli kuin: 'Tule tänne rakas'. Se ei ollut synkkä. He rakastivat sitä.

Nigel Havers elämäntarinoista (Kuva: ITV)

Nuori Nigel Havers (Kuva: Rex -ominaisuudet)

'Oli eräs sunnuntai-aamu ja yksi asunto, josta ei ollut pääsyä, koska se oli vanhempieni makuuhuone, mutta jätin sen pitkään huomiotta. En tiedä kuinka monta ihmistä oli sängyssä. Mielestäni niitä oli aika monta. Noin kolme tai neljä.

He olivat samassa sängyssä kanssani… tarkoitan, että olimme hyvin väsyneitä! Olin uupunut ja asunnossa oli paljon ihmisiä. Se oli lauantai -illan juhla, jonka meillä oli kaikkien draamakoulun tyttöjen kanssa.

Huolimatta siitä, että Nigel on ylpeä menestyksestään naisten kanssa, hän ei aseta numeroita valloituksiinsa.

Jos minulla olisi punta jokaisesta naisesta, jonka kanssa olin nukkunut, minulla olisi 1,50 puntaa, hän vitsailee.

Nigel Havers in I & m A Celeb (Kuva: ITV)

Nigel Havers ja Tony Britton näyttelevät kahta tohtori Latimeria Dinah Sheridanin roolissa Latimer Seniorina (Kuva: BBC)

En halua antaa sinulle numeroa. Minä en tiedä. 60-luku oli vapaata aikaa. En olisi koskaan uskonut, että minulla olisi tämä magneettinen vetovoima naisiin. Otin kakun ja söin sitä samaan aikaan. Se ei ole niin paha kuin miltä se kuulostaa.

Puhuessaan Piers Morganille Life Storiesissa Nigeliltä kysyttiin myös, onko hän koskaan liittynyt Mile High Clubiin, ja hän vastasi: Kyllä. Se oli vaimoni kanssa ... kaikkien vaimojeni kanssa. Se oli ensimmäisellä luokalla.

Voin sanoa turvallisesti pitkillä matkoilla.

Nigel meni naimisiin ensimmäisen vaimonsa Carolyn Coxin kanssa, jonka hän tapasi teatterissa vuonna 1974 22 -vuotiaana. Heillä oli tytär Katherine.

Vuoden 2006 omaelämäkerrassaan Playing With Fire Nigel sanoi hänestä: Hänellä oli pisimmät ja kauneimmat jalat Hollywoodin tällä puolella ja uniset, seksikkäät silmät.

- Hän oli viisi vuotta minua vanhempi ja hauska ja lämmin. Minua lyötiin.

He olivat yhdessä yli kymmenen vuotta - kunnes Nigelin kiertävä silmä otti hänet haltuunsa. Hän nautti myös läheisestä ystävyydestä prinsessa Dianan kanssa 80 -luvulla - mutta vaatii, etteivät he koskaan olleet intiimejä.

Hän sanoi: Se oli melko viehättävää. Tein hyvän kupin teetä ja hän sanoisi, että elämä oli vaikeaa. Se oli ihanaa. Hän halusi keskustella. Hän halusi tervehtiä ja kysyä, mitä olin tekemässä. En ollut rakastunut häneen, mutta rakastin häntä.

Nigel Havers ja Georgiana Bronfman (Kuva: Getty)

Vuonna 1987 Nigelistä tuli kotitalouden nimi, joka soitti 30 -luvun cadia The Charmer -sarjassa.

Mutta rooli teki myös hänen kuvansa kiveen, koska tosielämässä hänen avioliittonsa Carolynin kanssa hajosi ja hän aloitti suhteen Polly Williamsin kanssa, jonka kanssa hän meni naimisiin vuonna 1989.

Hän myöntää, että kun hän osui jutun otsikoihin, elämästä tuli melkein liikaa hänelle.

Nigel sanoo: Menin sairaalan psykiatriseen osastoon, mutta muutaman päivän kuluttua lähdin, koska joku oli ilmeisesti puhunut (lehdistölle). Rakastuin päätäni Pollyyn.

mitä 922 tarkoittaa

Nigel Havers Coronation Streetillä (Kuva: ITV)

Hän oli upein nainen. En tiedä mitä ihmiset tekevät, mutta tiedän, etten tule koskaan kokemaan sitä uudelleen. Halusin saada heidät molemmat.

'Eikö se ole kauheaa sanottavaa? Kerroin vaimolleni eräänä iltana, mitä tapahtui. Se vain tuli päähän. Ei mennyt hyvin. Hän tiesi, koska hän soitti minulle eräänä iltana, kun olin ulkomailla, ja hänelle kerrottiin, että herra ja rouva Havers eivät olleet heidän huoneessaan.

Sanoin hänelle: ’Olen pahoillani. Minun täytyy mennä. Olen rakastunut toiseen. '

Kysyttäessä, tunsiko hän itsemurhan tällä hetkellä, hän sanoo: Joo. Se oli totta. Se oli joko järkyttävä Carolyn tai järkyttävä Polly.

Nigel Havers ja Ben Cross elokuvassa Chariots of Fire (Kuva: Rex -ominaisuudet)

Se (itsemurha) oli yhtälössä. Se on synkkä hetki, enkä ole koskaan ajatellut sitä. En ole oikeastaan ​​koskaan puhunut tästä. Kun olet sellainen, sinulla ei ole mitään muuta paikkaa etkä voi puhua siitä. Olin siis nurkassa, mutta täysin omilla käsilläni.

Minulla ei ollut suunnitelmaa, mutta ajattelin, että se olisi helpotus, joo.

Tuottaja ja agentti Michael Whitehallin avulla Nigel kohautti epätoivoaan.

Huolimatta erosta ja hänestä naimisiin Pollyn kanssa, hän ja Carolyn pysyivät lähellä ja hän antoi hänelle anteeksi ennen kuolemaansa keuhkokuumeesta vuonna 2011.

Nigel Havers vaimonsa Polly kanssa (Kuva: NEWSAMpix)

Nigel sanoo: Puhuimme helvetin paljon. Ei ollut viikkoa, jolloin en soittanut hänelle koko elämäni ajan. Hän oli minulle erittäin tärkeä. Hän oli loistava ihminen.

Traagisesti Nigel menetti Pollyn vuonna 2004 viiden vuoden taistelun jälkeen munasarjasyöpää vastaan. Kolme vuotta myöhemmin hän meni naimisiin kanadalaisen miljonäärin Edgar Bronfmanin entisen vaimon Georgiana Bronfmanin kanssa. He ovat edelleen yhdessä.

Kysyttäessä, onko hänellä koskaan ollut ongelmia uskollisuuden kanssa, Nigel sanoo: Luultavasti minulla on. Mutta ei nyt. En voinut vastustaa näitä upeita naisia ​​enkä uskonut sen olevan iso juttu.

- On hyvä, etten ole nyt tuhma. Olin niin tuhma kuin pystyin eroon, mikä on aika tuhma. Minulla oli elämäni aikaa, se oli niin hauskaa.

Fiona Fullerton näyttelijä Nigel Haversin kanssa (Kuva: NEWSAMpix)

Kuulostan David Niveniltä. Se on mitä se oli. Elät vain kerran.

Silti hurmuri, Nigelillä on sama 30 tuuman vyötärö kuin hänellä. Hän sanoo, että vain yhden aterian syöminen päivässä auttaa pitämään painon kurissa, ja hän juo juhlien aikana vodkaa ja laihaa väriainetta.

Hänen seuraava roolinsa on ITV -komediassa Benidorm - eikä hän tule näyttämään tavanomaista naispuolista.

Nigel sanoo: Pelaan hammaslääkäriä näiden kahden homokampaajan kanssa. Kuvaan itseäni postilaatikko -näyttelijäksi, mikä tarkoittaa, että odotan käsikirjoituksen tulevan postilaatikon läpi ja yhdeksän kertaa kymmenestä teen sen. Olet muuttuva, jos sanot: 'Haluan todella tehdä tämän', mutta se ei tule. Olen ehdottanut itselleni, ettei minulla koskaan ole suuria tavoitteita ja että olen postilaatikko -näyttelijä.

Mutta hän lisää: Haluaisin tulla muistetuksi hyväksi näyttelijäksi. Pidän siitä, mitä teen, ja pidän todella viihdyttämisestä. Se on työni.

  • Piers Morganin elämäkertomukset: Nigel Havers on ITV1: ssä perjantaina klo 21.00.

Katso Myös: