Northumberland on Harry Potterin koti ja voi tehdä todella maagisen tauon

Matkustaa

Horoskooppi Huomenna

Alnwickin linna



kun musta perjantai 2020

Northumberland on ollut kuninkaiden istuin anglosaksin ajoista lähtien, mutta upeat maisemat antavat tälle läänille todellisen majesteettisuutensa.



Pitkillä laajat rannat, romanttiset rauniot ja linnat ovat maakunta, jossa on jotain tekemistä ja ihastuttavaa kaikille - pienistä lapsista isovanhempiin.



Kaksi poikaamme Theoa, kuusi ja neljän vuoden ikäinen Nathan, olivat hämmästyneitä uskomattomista linnoista, juoksivat villinä hiekkadyyneillä meren rannalla ja viihtyivät maaseudulla.

Heidän suosikkipäivänsä oli matka Alnwickiin nähdäkseen Englannin toiseksi suurin asuttu linna Windsorin jälkeen.

Se sattuu olemaan myös Tylypahkan asetus kahdessa ensimmäisessä Harry Potter -elokuvassa. Emme ole vielä esitelleet lapsia velho -pojalle, mutta he olivat silti lumoutuneita paikan taikuudesta.



Majoitus oli perheystävällinen

Heidät otti erityisesti Knight's Quest -alue, jossa lapset voivat nauttia keskiaikaisista käsitöistä.



Palapelien ratkaisupisteessä on myös Dragon Quest -haaste sisätiloissa, vaikka se on hieman pelottava, joten se sopii paremmin 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

frank sinatra viimeinen kuva

Jopa kävely kävellä ylellisten valtion huoneiden ympärillä piti poikien huomion, kun heitä haastettiin löytämään piilotettuja leijona -nallekarhuja.

Huoneet kunnosti 1800-luvulla 4. Northumberlandin herttua, joka sai inspiraationsa italialaisesta renessanssista.

Downton Abbeyn fanit tuntevat jo Alnwickin. Se näytteli Brancasterin linnaa - missä Crawleyt kutsuttiin mukaan kuvaustilaisuuteen joulun jaksoissa 2014 ja 2015 - ja siellä on osastolle omistettu näyttely State Roomsissa, jossa voit nähdä rekvisiitta ja asuja läheltä.

Rannat ovat upeita

Varmista myös, että kurkistat myös paikkanimiin valtavalla ruokapöydällä, jotka kaikki on asetettu hovimestari Carsonille palvelemaan perhettä.

Linnan koristepuutarhan keskellä on valtava suihkulähde. Sen muutti 12 hehtaarin käyttämättömästä tontista Jane Percy, nykyinen Northumberlandin herttuatar.

Puutarhat ovat jälleen todellinen perhekokemus, ja lasten tehtävänä on pelastaa prinsessa Kauneus satupolulla.

Seitsemäntoista mailin päässä Alnwickista rannikolla on upea Bamburghin linna, jonka on palauttanut viktoriaaninen teollisuusmies Lord William Armstrong, joka loi Newcastlen kääntösiltaa ja Lontoon Tower Bridgea käyttävät mekanismit.

Linna on Northumbrian kuninkaiden kuninkaallinen istuin ja se sijaitsee korkealla rannikolla, ja sieltä on dramaattiset näkymät merelle.

Dower House Mökki Alnwickin linna

Keskiaikaisen keittiön, King's Hallin, puolustuksen ja säilytyksen ansiosta tämä on perinteinen linna sanan kaikissa merkityksissä.

77:n merkitys

Pääpysäköintialueen vieressä on hiekkadyynejä, joita lapset (ja minä) eivät voineet vastustaa; rullaa alas pankkeja ja juoksee takaisin ylös, ennen kuin heidät tavataan toisella puolella upean rannan näkyä.

Päivä oli melko tuulinen, mutta rannikkotuuli ei onnistunut hillitsemään mielialaamme, kun Theo ja Nathan piirsivät kuvia hiekkaan.

Meillä ei ollut mahdollisuutta lähteä veneretkelle Farnen saarille tai vierailla Pyhällä saarella, mutta linnamme vierailut herättivät varmasti nelivuotiaan mielikuvituksen, joka väitti, että hän näki lentävän skunkin paluumatkallamme lomamökki!

Voimme vain olettaa, että hänet inspiroi vaakuna yhdessä linnassa, jossa vierailimme.

Bamburghin linna

Majoitimme kauniissa Dower Housessa Whittinghamissa, lähellä Alnwickia - aivan tarpeeksi kaukana maasta nauttiaksemme eristyneisyydestä, mutta vain puolen tunnin ajomatkan päässä perintörannikolta.

mihin aikaan dereck chisora ​​taistelu on

Eslington Parkin, yksityisomistuksessa olevan 1700-luvun kartanon alueella, mökki on täydellinen perheille, joilla on runsaasti tilaa ja aurinkoinen viherhuone (jota käytimme leikkihuoneena).

Siellä on maalaistyylinen keittiö öljyllä Aga, johon teimme pekonia ja tuoreita munia joka päivä (munat lahjaksi maanomistajalta, Lady Ravensworthilta).

Olohuone, olohuone, kahden hengen makuuhuone ja kahden hengen huone olivat kaikki suhteellisen suuria.

Hauskaa rannalla

Kaksi jäljellä olevaa makuuhuonetta ovat pienempiä, mutta yksi on piilossa keittiöstä, ja sen vieressä on suihkuhuone, joten se on ihanteellinen ikääntyneille sukulaisille, jotka saattavat haluta vähän rauhaa.

Pienten lasten kanssa meillä on ollut paljon yöpymispaikkoja viime vuosina, ja tämä on epäilemättä perheystävällisin ja tilavin, mihin olemme törmänneet ja todella hyvin varusteltu.

Lähtiessämme Northumberlandista tunsimme, että olimme pakanneet paljon muutamiin päiviimme siellä, mutta lupasimme palata ensi vuonna päätökseen linnakiertueemme.

Mene sinne

MITÄ TEHDÄ Alnwickin linna sisäänpääsy on 36 puntaa neljän hengen perheelle. Puutarhat ovat 28,22 £. Tai osta molemmat yhdessä hintaan 57,47 €. Kaikki hinnat sisältävät online -alennuksen. alnwickcastle.com

Debbie jones lars ulrich

Bamburghin linna on 25 puntaa neljän hengen perheelle. bamburghcastle.com

Newcastlen elämänmuseo on Animals Inside Out -näyttely, jonka avulla lapset voivat nähdä 100 lajia ihon alla kirahveista gorilloihin. 34 euroa perheelle. life.org.uk

VINKKEJÄ Alnwickissa on ihana pieni italialainen ravintola nimeltä Caffe Tirreno.

VARAA IT Dower House & The East Wing Whittinghamissa, lähellä Alnwickia, maksaa 389 puntaa seitsemän yön itsepalveluperiaatteella. Saapuu 25. marraskuuta. Nukkuu kuudessa neljässä makuuhuoneessa. cottages.com , 0345498 6900.

LISÄTIETOJA Lähettäjä visitnorthumberland.com

Katso Myös: