Nyt voit juoda Weetabixia aamiaiseksi uudella pirtelöllä, joka sisältää yhtä paljon kuitua kuin sen vilja

City News

Horoskooppi Huomenna

Weetabix -juoma

(Kuva: Weetabix)



Aamiainen jättiläinen Weetabix aikoo ravistaa liikkeellä olevia markkinoita uudella juomalla, joka sisältää yhtä paljon kuitua kuin sen tavaramerkki täysjyvävilja.



Ensin viljabrändille - se tuo markkinoille kolmen maun - suklaan, mansikan ja vaniljan - pirtelön, kun raportit, että joka viides aikuinen jättää aamiaisen väliin.



Viiden miljoonan punnan Weetabix On the Go -kampanjan odotetaan aloittavan 300 miljoonan punnan aamujuomasodan ensi vuonna.

Huolimatta Weetabix -merkistä - juoma ei perustu täysjyväkaiteen suorakulmaisiin levyihin, vaan väittää, että siinä on kaikki Weetabix -viljan energia, kuitu ja proteiini maidossa.

Lue lisää



Lisää terveellisiä ruokaominaisuuksia
Arvaa terveellisempää ruokaa koskeva tietokilpailu Mitä Team GB -urheilijat syövät? Tee lapsesi lounaslaatikosta parempi Kuinka toimia nirsoille syöjille

Weetabixin markkinointipäällikkö Francesca Davies sanoi: Elämät täyttyvät edelleen koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja siksi aamiaisaika voi lyhentyä.

Olemme iloisia ajatuksesta tarjota herkullisia, ravitsevia kannettavia aamiainenratkaisuja, joiden avulla kuluttajat voivat syödä aamiaisen ehdoillaan silloin, kun heillä ei ole aikaa istua kulhon ja lusikan kanssa.



Juoma saapuu hyllyille tällä viikolla ja maksaa 1,39 puntaa 250 ml: n pullosta.

Lue lisää

Ruoka -elämän hakkereita
Syö Peking -ankkaa kuin ammattilainen Tarvitset vain 3 asiaa näille teeleipille Kuori valkosipuli ilman, että kädet likaantuvat Kypsytä banaanit nopeasti

Jokaisessa pirtelössä on 226 kaloria - sama kuin kahden Weetabix -annos, jossa on osittain rasvatonta maitoa, mutta ei sokeria.

Weetabix, jossa on maitoa ja sokeria, sisältää 255 kaloria.

Miss Davies sanoi: Kuluttajatutkimus korosti mukavuuden olevan avainasemassa.

Niille kuluttajille, joilla ei ajoittain ole aikaa istua ateriaa, haluamme silti tarjota jotain, joka on tyydyttävää, täyttävää ja myös täynnä samaa proteiinia, energiaa ja kuitua kuin perinteinen Weetabix -aamiainen tarjoaisi.

Aamiainen liikkuvilla markkinoilla on noussut aamiaiskeksien myynnin noustessa lähes 79% 76 miljoonaan puntaan vuositasolla ja sen odotetaan saavuttavan 100 miljoonaa puntaa seuraavan 12 kuukauden aikana.

Katso Myös: