NPower -tietoverkkohyökkäys - asiakkaat varoittivat, että heidän henkilötietojaan on ehkä rikottu

Npower

Horoskooppi Huomenna

Npower sanoi, että se on varoittanut niitä, jotka ovat saattaneet vaikuttaa, ja 'lukitsi heti' tilinsä



Energiatoimittaja Npower on poistanut sovelluksensa, kun varastettuja kirjautumistietoja on käytetty asiakastilien käyttämiseen.



Yritys, jonka omistaa E.ON - yksi Ison -Britannian kuudesta suuresta energiantoimittajasta - ei ole paljastanut, kuinka monta ihmistä kyberhyökkäys on voinut vaikuttaa.



Uskotaan, että henkilökohtaisia ​​yhteystietoja ja osittaisia ​​taloudellisia tietoja on saatettu saada MoneySavingExpert.com , vaikka koko tilinumeroa ei ilmeisesti ole otettu huomioon.

Npower sanoi, että se on varoittanut niitä, jotka ovat saattaneet vaikuttaa, ja 'lukinnut välittömästi' tilinsä.

'' Havaitsimme epäilyttävän tietoverkkoaktiviteetin, joka vaikuttaa npower -mobiilisovellukseen, jossa joku on käyttänyt asiakastilejä käyttämällä toiselta verkkosivustolta varastettuja kirjautumistietoja. Tätä kutsutaan valtakirjan täytteeksi ', yhtiö sanoi tiedotteessa.



onko kelly cates raskaana

Tietokomissaarin toimistolle (ICO) ja Action Fraudille on ilmoitettu tapauksesta (Kuva: Getty)

'Olemme ottaneet yhteyttä kaikkiin asianomaisiin asiakkaisiin saadaksemme heidät tietoisiksi ongelmasta ja kannustamalla heitä vaihtamaan salasanansa sekä neuvoja siitä, miten estää luvaton pääsy heidän online -tililleen.



'Lukitsimme välittömästi kaikki mahdolliset online -tilit, estimme epäilyttävät IP -osoitteet ja poistimme npower -sovelluksen.'

Tietokomissaarin toimistolle (ICO) ja Action Fraudille on ilmoitettu tapauksesta.

Npower sanoi, että sovellus oli jo poistettu käytöstä osana 'olemassa olevia tuhoutumissuunnitelmia'.

'Asiakkaiden suojaaminen & apos; turvallisuus ja tiedot ovat tärkein prioriteettimme, ja vankka puolustuksemme auttoi meitä tunnistamaan tämän viimeaikaisen hyökkäyksen ”, yritys lisäsi.

'' On tärkeää, että me kaikki pysymme turvassa verkossa ja kehotamme asiakkaita välttämään saman salasanan käyttämistä useilla verkkosivustoilla. ''

ICO vahvisti, että sille oli ilmoitettu, sanoen: '' Npower on ilmoittanut meille tapauksesta, joka vaikuttaa heidän sovellukseensa, ja teemme kyselyitä. ''

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

Katso Myös: