Luokat

Kuka on iranilainen Hulk? Kaikki mitä sinun tulee tietää ennen Instagram-tähden nyrkkeilydebyyttiä

Vahvamies Sajad Gharibin ympärillä on mysteeriä, joka iski Instagram-maineeseen kuvilla järjettömästä ruumiistaan ​​ja videoilla, jotka esittivät hänen voimansa.



Entinen maailmanmestari ennusti tarkasti, kuinka Jake Paul peruuttaisi Hasim Rahman Jr:n taistelun

Entinen keskisarjan maailmanmestari Shawn Porter kertoi tarkalleen, mitä hän ajatteli Paulin tekevän varmistaakseen, että hänen taistelunsa Rahman Jr:n kanssa ei mennyt eteenpäin



Iranilainen Hulk vs Kazakh Titan säännöt, kierrospituudet ja tuomarit nyrkkeilyottelussa

Superraskaan sarjan vaikuttajat Kazakh Titan ja iranilainen Hulk kilpailevat näyttelynyrkkeilyottelussa sunnuntai-iltana, ja muut sosiaalisen median tähdet ovat mukana.



Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk 2: Ottelupäivä, Britannian alkamisaika ja alakortti

Joshua jatkaa kilpailuaan edellisen valloittajan Usykin kanssa valtavassa uusintaottelussa tänä kesänä hävittyään yhtenäisen raskaansarjan mestaruutensa ukrainalaiselle viime vuonna.

Jake Paul asettaa painorajan mahdolliselle taistelulle UFC-tähden Conor McGregorin kanssa

Paul on pitkään taistellut entisen kahden painon maailmanmestarin McGregorin kanssa, mutta hänen on odotettava ainakin irlantilaisen sopimuksen UFC:n kanssa päättymiseen asti.

Manny Pacquiaon poika palaa voiton tielle hävittyään uran ensimmäisen ottelun

Nyrkkeilylegenda Pacquiaon poika Emmanuel hävisi neljännessä amatööriottelussaan viimeksi shokkimaisesti, mutta nyt hän on palannut voittojen tielle viimeisimmässä valkokaulusmatkassaan.



Tyson Furyn kulmamies tukee raskaansarjan sarjaa taistelemaan uudelleen eläkkeelle jäämisestä huolimatta

Jorge Capetillo, tunnettu nyrkkeilyvalmentaja, joka pelasti Furyn lääkärin katkoselta Otto Wallinia vastaan, uskoo, että britillä on enemmän taisteluita.

Hasim Rahman Jr pyytää Jake Paulia järjestämään taistelun uudelleen painonpuutosta huolimatta

Rahman Jr punnitsi perjantaina ottelun perumisesta huolimatta raskaan sarjan skaalaus hieman yli sovitun 205 naulan rajan.



KSI:n pitkä hölmöily Jake Paulille kokonaisuudessaan, kun YouTuber torjuu taistelun kilpailijan kanssa

Paul tarjoutui lentämään Lontooseen taistelemaan KSI:tä vastaan ​​sen jälkeen, kun hänen vastustajansa Alex Wassabi suljettiin pois loukkaantumisen vuoksi - mutta britti hylkäsi tarjouksen

KSI tekee uuden voittaja ottaa kaiken -tarjouksen Jake Paulille Wembleyn nyrkkeilyotteluun

YouTube-tähdet KSI ja Paul ovat kiusoitelleet nyrkkeilyottelua useiden vuosien ajan, kun he aikovat koskettaa hanskoja ja ratkaista kilpailunsa, ja brittitähti haluaa järjestää välienselvittelyn Wembley Stadiumilla ensi vuonna.

Anthony Joshua kertoi, että hänellä on 'kaikki' voittaakseen Oleksandr Usykin uusintaottelussa

Joshua valmistautuu parhaillaan uusintaotteluunsa Usykin kanssa, joka pelataan Saudi-Arabiassa, ja Joshuan valmentajan Robert Garcian poika Mikey Garcia uskoo, että raskassarja on hyvin varusteltu kostoa varten tässä kuussa.

Andrew Tate ehdottaa, että Jake Paulin kanssa on meneillään 'hienotettuja' neuvotteluja

Raporttien on väitetty, että Paul tähtää taisteluun entisen potkunyrkkeilijän Taten kanssa, ja myös YouTube-tähden veli Logan on kiinnostunut nyrkkeilytapaamisesta.

KSI 'poistaa kaiken', jos hän häviää lyhyellä varoitusajalla korvaavalle Swarmzille

KSI:n piti kohtaamaan toisen YouTube-tähden Alex Wassabin nyrkkeilypaluullaan, mutta brittiräppäri Swarmz korvasi hänet, kun hän vetäytyi taistelusta.

Derek Chisora ​​vastaa Tyson Furyn ilmoittamaan trilogiataistelusta nyrkkeilyn paluusta

Fury vahvisti tänään, että hän aikoo seuraavan keikkamatkansa Chisoraa vastaan ​​historiallisessa trilogiassa, sillä hän teki juuri yhden Deontay Wilderia vastaan ​​viime lokakuussa.

Jake Paul sai salaisen viestin Andrew Tatelta taisteluneuvottelujen aikana

YouTube-tähti Paul väittää, että kiistanalainen entinen potkunyrkkeilyn maailmanmestari Tate on hänen faninsa ja näyttää antaneen veljelleen Loganille siunauksensa taistella häntä vastaan ​​joulukuussa.

Oleksandr Usykin taitotaso on 'paljon korkeampi' kuin Anthony Joshua, sanoo UFC-legenda

Usyk puolustaa ensimmäistä kertaa yhtenäisen raskaansarjan mestaruuttaan uusintaottelussa Joshuan kanssa ensi viikonloppuna Lähi-idässä, ja voittaja pyrkii todennäköisesti kiistattomaan mestaruuteen Tyson Furya vastaan.

Tyson Fury vaatii Derek Chisoran taistelua Old Traffordilla

Fury on kertonut faneille, että hän palaa kehään myöhemmin tänä vuonna kohtaamaan Chisoran, ja uskoo, että taistelun pitäisi tapahtua hänen kotikaupungissaan Manchesterissa.

Logan Paul saa veli Jaken siunauksen taistellakseen Andrew Tatea vastaan

YouTube-tähti Logan pyysi veljensä Jakelta lupaa taistella kiistanalaista potkunyrkkeilijä Tatea vastaan, kun tämä pyysi tappelemaan 'The Problem Childin' kanssa.

Tyson Fury väittää, että Thor Bjornsson vältti tappelemista hänen kanssaan Islannin kuntosalilla

Raskaansarjan mestari Fury matkusti Islantiin etsimään entistä maailman vahvinta miestä Bjornssonia, mutta hän väittää, ettei häntä näkynyt missään.

Conor Benn selittää ruokavaliosuunnitelman painon lisäämiseksi Chris Eubank Jr:n kaunataistelulle

Benn ratkaisee pitkäaikaisen perhekilpailun Eubank Jr:n kanssa lokakuussa, 30 vuotta siitä, kun heidän isänsä kosketti käsineitä, ja heidän kerrotaan kohtaavan 157 kilon painon, josta molemmat osapuolet ovat sopineet.