Odeon avaa Britannian elokuvateatterit uudelleen 17. toukokuuta, koska sulkurajoituksia kevennetään entisestään

Odeon Cinemas Limited

Horoskooppi Huomenna

Elokuvaketju joutui sulkemaan kolmannen kansallisen sulkemisen vuoksi(Kuva: PA)



Yksi Ison -Britannian suurimmista elokuvaketjuista on vahvistanut suunnitelmansa avata ovensa uudelleen 17. toukokuuta fanien iloksi ympäri maata.



Odeon sanoi, että se avaa 120 Yhdistyneen kuningaskunnan ja Irlannin konttorinsa kahden viikon välein, kun Boris Johnsonin sulkurajoituksia kevennetään entisestään.



'Elokuvan ilo on palannut', julkaistaan ​​verkossa.

halvat talvilomat 2018

'Olemme innoissamme avatessamme suuret näytöt ympäri Iso -Britanniaa 17. toukokuuta*alkaen, ja liput ovat myynnissä pian.'

Ketjun mukaan myyntipisteet palaavat hallituksen ohjeiden mukaisesti ja rajoituksia lievennetään edelleen 17. toukokuuta. On selvää, että kaikki paikat on varattava etukäteen, kun sivuliikkeet palaavat.



Odeon liittyy Cineworldiin, joka aikoo avata useita 128 Yhdistyneen kuningaskunnan konttoriaan kahden viikon kuluessa - seitsemän kuukauden kuluttua 660 konttorin sulkemisesta maailmanlaajuisesti rahoituskriisin vuoksi.

jayne torvill ja christopher dean

Elokuvajättiläinen sanoi, että se seuraa Yhdistyneen kuningaskunnan etenemissuunnitelmaa 'tiiviisti' ja sen Regal -sivuliikkeet Yhdysvalloissa ovat jo auki.



Cineworld, joka on kärsinyt mammuttikassakriisistä sen sulkemisen jälkeen, sanoi, että se on myös tehnyt monivuotisen sopimuksen Warner Brosin kanssa - antaa sille 31 päivää & apos; yksinoikeus elokuviin ennen uusien julkaisujen jakamista premium -tilausvideopalveluilla.

Kriisi iski Cineworldiin viime vuonna 600 sivukonttoria

Kriisi iski Cineworldiin, joka omistaa myös Picturehousen, sulki viime vuonna 600 konttoria (Kuva: AFP Getty Imagesin kautta)

Cineworldin toimitusjohtaja Mooky Greidinger sanoi, että sivuliikkeet noudattavat Covid-suojattuja ohjeita, kun ne avataan uudelleen.

'Kun asiakkaidemme, henkilöstömme ja yhteisöjemme terveys ja turvallisuus ovat etusijalla, ryhdymme edelleen kaikkiin tarvittaviin varotoimiin ja noudatamme CinemaSafe -ohjeitamme turvallisen ja mukavan kokemuksen tarjoamiseksi', hän sanoi.

'Seuraamme myös tarkasti kehitystä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja kaikkialla Euroopassa, kun aiomme avata vähitellen uudelleen kaikkialla maailmassa paikallisten viranomaisten ohjeiden mukaisesti.'

on holly willoughby jälleen raskaana 2014

Cineworld aloitti kriisineuvottelut lokakuussa suljettuaan yli 660 myyntipistettä ympäri maailmaa toistaiseksi.

Tuolloin se viittasi viivästymisiin uudessa James Bond -seulonnassa osana päätöstään sulkea odottamatta.

Se tapahtui sen jälkeen, kun yritys ilmoitti 1,3 miljardin punnan tappion vuoden 2020 kuuden ensimmäisen kuukauden aikana, kun Covid -kriisi valtasi pääkadun.

Bosses palkkasi FTI Consultingin laatimaan rakenneuudistussuunnitelman 6,6 miljardin punnan velan maksamiseksi, ja se koskee jopa 5000 työntekijää.

Cineworld on maailman toiseksi suurin elokuvaketju, jolla on 790 konttoria 10 maassa, mukaan lukien Unkari, Irlanti, Israel, Puola, Romania, Slovakia, Iso-Britannia ja Yhdysvallat.

Se palkkaa 45 000 työntekijää maailmanlaajuisesti - mukaan lukien 127 Cineworld- ja Picturehouse -toimipistettä Isossa -Britanniassa.

Greidinger sanoi tuolloin: '' Tämä ei ole kevyesti tekemämme päätös, ja teimme kaikkemme tukeaksemme turvallista ja kestävää uudelleen avaamista kaikilla markkinoillamme - mukaan lukien paikallisten terveys- ja turvallisuusohjeiden noudattaminen ja usein ylittäminen. teattereihin ja rakentavaan yhteistyöhön sääntelyviranomaisten ja teollisuuselinten kanssa palauttaaksemme yleisön luottamuksen teollisuuteemme. ''

päivämäärä poistaa joulukoristeet

Pääministeri Boris Jonson on sanonut, että Yhdistynyt kuningaskunta on aikeissa avata lisää yrityksiä 17. toukokuuta sulkeutumissuunnitelman mukaisesti.

Samana päivänä pubit ja ravintolat saavat ensimmäistä kertaa tänä vuonna toivottaa asiakkaat sisätiloihin.

Katso Myös: