Vanhemmat britit aiheuttavat kaaosta Benidormissa maratonjuomalla, huumeilla ja seksiistunnoilla

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Vanhemmat britit aiheuttavat kaaosta suositussa juhlakaupungissa Benidormissa maratonjuomalla, huumeilla ja seksitilaisuuksilla, NEWSAM -tutkimus voi paljastaa.



Kuuluisa espanjalainen merenrantakohde Costa Blancalla on pitkään ollut suosittu brittiläisten matkailijoiden keskuudessa. Mutta nyt sukupolvi, joka nautti Club 18-30 -lomista 70- ja 80-luvuilla, elää uudelleen puoluehyötyjään.



Eräs isoäiti, illallisneito Yorkshiresta 50-luvun loppupuolella, kehui meille, kuinka hän salakuljetti kokaiinia lomakeskukseen sinusinhalaattorissa yllään t-paidassa, jossa oli teksti 'Coke Whore'.



Hän sanoi: On helppoa, kukaan ei ajattele tarkistaa inhalaattorin putkea kaikkien pillereiden joukosta, vaikka lääkkeet ovat täällä tarpeeksi halpoja ollakseen oikeudenmukaisia.

Kokaiinia, eksaktiikkaa ja marihuanaa oli tarjolla koko päivän ajan, eikä ollut epätavallista, että huumausaineita tarjottiin lounaalle tai yksinkertaisesti kävelylle merenrantaa pitkin.

Sinulla on kaikki mitä haluat täältä, aurinko, meri ja viina - jos voit selviytyä, miksi lähtisit koskaan, ihmiset rakastavat sitä. (Kuva: Tom Maddick SWNS)



Toimittajamme seurasivat, kuinka huolettomat OAP-pelaajat pelasivat bingoa päivällä, matkustivat kaksipaikkaisilla liikkumisskoottereillaan ja juhlivat sitten yöhön surullisella Englannin aukiolla.

Täällä aarteet brittiläisiä turisteja tulevat juhlimaan yhdessä polttarit, jotka sekoittuvat perheiden kanssa, kun strippaajat ulkona podiumeilla esiintyvät kaikkien edessä, nuoret tai vanhat, koko yön.



Lomakeskuksessa on 2 305 kokopäiväistä brittiläistä asukasta, mikä on 11 prosenttia koko väestöstä.

Monet heistä ovat vanhempia ja ovat tulleet Benidormiin yli 30 vuoden ajan.

Betty Thirlwall, 66, kertoi meille: Täällä on kaikki mitä haluat, aurinkoa, merta ja viinaa - jos pääset yli, miksi lähtisit koskaan, ihmiset rakastavat sitä.

Bettyn ​​kaltaiset eläkeläiset ovat nähneet lomakeskuksen muuttuvan ajan myötä 1980 -luvulta lähtien, jolloin se oli tunnettu humalaisesta joutumisesta tähän päivään, jolloin siitä on tullut synonyymi ikääntyneille briteille ITV: n Benidormin kaltaisten ohjelmien ansiosta.

george michael viimeinen kuva

Mutta sinun ei tarvitse raapia pinnan alapuolelle kauas löytääksesi, että on edelleen särmikäs vatsa, jossa on huumeita, seksiesityksiä ja prostituutiota.

Surkeat kabaree -esitykset pyörivät yökerhojen ympärillä yön aikana ja kaikki ovat vapaasti katsottavissa.

Valittavana on laaja valikoima, mutta kaikki takaavat suosittujen baarien, kuten Chaplinsin ja raivoisan The Red Lion -paketin, jotka ovat läsnä varhain aamulla.

Se on liikaa jollekin mummolle, joka romahtaa maahan Benidormissa, Espanjassa (Kuva: Tom Maddick SWNS)

Yksi show sisälsi strippareita, jotka olivat pukeutuneet suosittuihin tieteiskirjallisiin hahmoihin ja jotka harjoittivat täysipainoisia seksuaalisia tekoja ajaessaan segwaylla.

Eräs uroshirvi mies sanoi: Luulin, että Benidormista tulee tylsää kuin se tv -ohjelma - en odottanut näkeväni Darth Vaderin seksiä.

Muita kuuluisat kuuluisan Sticky Vickyn tytär, joka suorittaa ainutlaatuisen lahjakas näyttämö, joka jatkaa siitä, mistä hänen äitinsä jäi.

Lesbiesitys Chaplinsissa paisuu nopeasti väkijoukkoon, eikä kulunut kauaa ennen kuin turisteja riisuttiin ja ruoskittiin lavalle kikattelevien turistien edessä.

Mutta niin surkealta kuin nämä esitykset saattavat tuntua joillekin niitä katseleville juhlijoille, jotka väittävät, että se oli vain vähän hauskaa.

Darren Smith, 38, Liverpoolista, sanoi: Tätä varten tulet tänne, tiedät mitä olet tekemässä, kun kävelet ovesta sisään, se on vain harvatonta hauskaa päivän päätteeksi, eikä kukaan loukkaannu .

Muualla Calle Geronan itäpäässä, baareissa, joissa suurin osa briteistä kokoontuu juopumaan yöllä, kohtaus voi muuttua tummemmaksi.

Prostituoidut harjoittavat kauppaa avoimesti kadulla, ja huumekauppiaat eivät epäröi asioida kirkkaalla päivällä perheravintoloiden edessä.

Itä -eurooppalaiset huorat tarjosivat meille jatkuvasti seksiä ylös ja alas Calle Gerona -kadulla, joista monet tarjoutuisivat ottamaan meidät takatielle jopa 60 eurolla.

Paikalliset näyttävät ottavan nämä hämärät huumemyynnit askeleen ja Espanjan poliisi näyttävät jättävän ne kokonaan huomiotta.

Eräs asukas, joka ei halunnut nimeään, uskoo, että he sulkevat silmänsä, koska se ei vaikuta espanjalaisiin.

Vain yli 18 -vuotiaat - mutta Benidormin juhlijat ovat nykyään lähempänä 80: tä

Hän sanoi: Kaikki britit kokoontuvat tänne (Calle Gerona), kun taas kaikki espanjalaiset turistit pysyvät pääasiassa vanhassakaupungissa, joten se on aina näyttänyt olleen niin kauan kuin se ei osu espanjalaisiin perheisiin, niin britit voivat huolehtia itsessään se ei ole mitään uutta, katsokaa vain, kuinka kovasti meidän piti valittaa, että he tekisivät jotain taskuvarkaille.

Itse asiassa kasvava uhka matkailijoille viime kuukausina on taskuvarkaat kohdistaneet brittejä järjestelmällisesti.

michael rakkaussaarelta

Salaperäiset varkaat, jotka piiloutuvat yökerhoissa ja kujilla, toimivat pareittain ja odottavat humalaisia ​​turisteja ohitse ennen kuin he muuttavat.

Vasta viime viikolla Espanjan poliisi aloitti ryöstön rikollisia vastaan ​​sen jälkeen, kun ryöstötapahtuma johti valitusten tulvaan, mikä johti neljään pidätykseen.

Yhteensä 74 puhelinta löydettiin ja kaksi naista ja kaksi miestä pidätettiin, Espanjan ja Marokon kansalaisia, 19–25 -vuotiaita.

Samanlainen ryhmä ryöstettiin viime vuonna, kun se oli varastanut 64 puhelinta 30 000 euron arvosta.

Nykiminen tai nivelet lukittu? Vanhemmat ihmiset saavat hullunsa Benidormissa (Kuva: Tom Maddick SWNS)

Poliisin tiedottaja sanoi: Käytetty menetelmä oli aina sama hyödyntäen ihmisten huolimattomuutta ja häiriötekijöitä vapaa -ajan paikoissa sekä ihmisjoukkoja aina Benidormissa kesällä.

Mutta kun The NEWSAM vieraili tällä viikolla pakatussa Espanjan merenrantakohteessa, katselimme, kuinka taskuvarkaat kätkeytyivät varjoihin ja liukasivat uhreja etsivien seurojen läpi.

Pat Thomas, 65, joka on asunut Benidormissa 15 vuotta, sanoi: He ovat uhka, ne tulvivat loman aikana ja yksi on turvassa heiltä,

poliisi toimi vain siksi, että valituksia oli niin paljon, mutta he pidätti vain neljä. He eivät ole menneet pysäyttämään heitä.

Katso Myös: