Oleksandr Usykin taitotaso on 'paljon korkeampi' kuin Anthony Joshua, sanoo UFC-legenda

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

UFC-legenda Michael Bisping on väittänyt, ettei hän voi nähdä Anthony Joshuaa varmistamassa kostovoittoa Oleksandr Usykia vastaan ​​ensi viikonloppuna.



Joshua hakee vihdoin kolminkertaista raskaansarjan mestaruutta, kun hän kohtaa Usykin toisen kerran. Jeddah Super Dome Saudi-Arabiassa 20. elokuuta. Hän etsii täysin erilaista lopputulosta myöhemmin tässä kuussa, koska ukrainalainen on lähettänyt hänet kattavasti takaisin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan viime syyskuussa.



matala leikkaus valkoinen toppi

Monet urheilun sisällä ovat tukeneet Joshuaa omaksumaan aggressiivisemman tyylin, jonka he uskovat antavan hänelle parhaat mahdollisuudet lunastukseen. Entinen UFC-mestari Bisping uskoo kuitenkin, että Usykin nyrkkeilytaidot ovat paljon parempia kuin Joshuan. Hän sanoi eteenpäin hänen YouTube-kanavansa : 'En usko, että se menee paljon eri tavalla kuin ensimmäinen.



'Kaikki ihmiset, kaikki asiantuntijat, niin sanotut asiantuntijat, he kaikki sanovat, että Joshua on suurempi mies. Hänen täytyy kiusata häntä, hänen on käytettävä kokoaan, hänen on käytettävä voimaansa. Mitä he tarkoittavat? Uskon, että Joshua tulee mukaan erittäin motivoituneena. Hän tulee mukaan fantastisella pelisuunnitelmalla. Uskon, että hän pärjää paljon paremmin.

'Mutta en vain näe polkua voittoon. Usyk osoitti olevansa parempi nyrkkeilijä, jolla on parempi jalkatyö, korkeampi taistelu-IQ, jos olen rehellinen. Ja sanon sen fanina Anthony Joshua joten älkää suutuko minulle kaikki brittiläiset nyrkkeilyfanit. Yleinen tieto on hyvä iso päihittää hyvän pienen, ja se on totta, mutta uskon, että Usykin taitotaso on paljon parempi kumoamaan tuon myytin tai tuon yleisen logiikan.'

'Ja Usyk ei ole aivan pieni. Eikö hän ole helvetin keskipainoinen? Hän on edelleen hyvän kokoinen, hän on iso mies, hän iskee tarpeeksi lujasti, jotta myös Joshua kunnioittaa häntä.' Joshuaa kritisoitiin voimakkaasti hänen lähestymistavastaan ​​ensimmäiseen välienselvitykseen Usykin kanssa, ja hän on eronnut pitkäaikaisen valmentajan Rob McCrackenin kanssa.



Voittaako Anthony Joshua Oleksandr Usykin? Kerro meille kommenttiosio alla

 Anthony Joshua etsii kostoa Oleksandr Usykille
Anthony Joshua etsii kostoa Oleksandr Usykille ( Kuva: Mark Robinson)

Hänellä on lisäsi kokenut kouluttaja Robert Garcia joukkueelleen taistelua varten, joka on työskennellyt 14 maailmanmestarin kanssa uransa aikana. Tämä on toinen kerta, kun Joshua etsii kostoa varmistuttuaan uusintaottelun voiton Andy Ruiz Jr:stä Lähi-idässä vuonna 2019.



Garcia on eri mieltä Bispingin kanssa ja luottaa siihen, että Joshualla on kaikki edut voittaakseen Usykin ensi viikonloppuna. 'Se on yksi asia, jota meidän on työstettävä eniten, hänen ajattelutapansa', Garcia sanoi. Viimeisen taistelun jälkeen tuo tappio on saattanut vaikuttaa hänen ajattelutapaansa ja saattanut hänet uskomaan itseensä.

'Onko hänellä valtaa? Kyllä ja kaikki fyysisesti hänen edukseen, mukaan lukien hänen ulottuvuutensa ja korkeutensa. Ehkä taistelija on aiemmin ollut negatiivinen itsensä suhteen, mutta nyt se on minun ja Angel Fernandezin tehtävä kääntää se ympäri.'

Katso Myös: