One Show -tähti Matt Baker ryntäsi takaisin perheen tilalle äidin järkyttävän onnettomuuden jälkeen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kun Matt Bakerin 77-vuotias isä soitti hänelle sanoakseen, että hänen äitinsä oli joutunut onnettomuuteen heidän tilallaan, hän ei epäröinyt.



Isä soitti ja sanoi: 'Äidillä oli ilkeä onnettomuus lammaskarsinoissa' ja siinä kaikki, entinen One Show -isäntä kertoo.



Siitä ei ollut epäilystäkään, teimme mitä piti.



43-vuotias sanoi, että se oli yksi niistä peloista, joita kaikki pelkäävät, ja syy siihen, miksi hän ja hänen 16-vuotias vaimonsa Nicola sekä heidän kaksi lastaan ​​Luke, 13 ja Molly, 11, muuttivat väliaikaisesti vanhempiensa tilalle. Durhamin kukkuloilla auttamaan viime kesänä.

He dokumentoivat, miten he muuttivat tilan yhdessä maatilaelämän ylä- ja alamäkien kanssa uudelle More4 -esitykselle, Our Life in the Dales.

Hänen 65-vuotias äitinsä Janice, paimen, tarvitsi polvenleikkausleikkauksen viime heinäkuun onnettomuuden jälkeen.



paul o gradyn tytär
Matt Baker ja vaimo Nicola bordercolliensa kanssa

Matt ja vaimo Nicola muuttivat väliaikaisesti vanhempiensa tilalle Durhamin kukkuloille (Kuva: Charlotte Graham)

Hän muistelee: lajittelin lampaita ja uuhiä leikkaamista varten. Olin juuri siellä ja iso uuhi seisoi jalallani ja olin vain maadoitettu. Sitten he vain sukeltoivat jalkaani ja sitten kaksi muuta vain menivät… kipu oli sietämätöntä.



Ensimmäisessä jaksossa Matt vie äitinsä takaisin onnettomuuspaikalle ensimmäistä kertaa ja hän on kyynelistä kynää katsoessaan.

Hänen oli mentävä sinne ja hänen täytyi kokea tämä alue uudelleen, hän sanoo.

Matt halusi tehdä muutoksia tilalle, jotta Janice voisi jatkaa paikan ylläpitämistä, mutta hän ei kokisi asioita liian fyysisesti vaativiksi.

He ostivat hänelle uuden lammasparven, pienempiä ja helpommin käsiteltäviä.

Matt sanoo: Ohjelman ytimessä on juuri se - se on yleinen asia vanhoissa perheissä.

Matt Bakerin vanhemmat perheen maatilalla Durhamin kukkuloilla

Matin 77-vuotias isä soitti hänelle ja kertoi äitinsä ilkeästä vammasta (Kuva: Charlotte Graham)

”Jokaisessa perhe -elämässä tulee aika, jolloin sukupolvet vaihtavat ja meidän sukupolvemme alkavat huolehtia vanhemmasta sukupolvesta samalla tavalla kuin he huolehtivat meistä.

Mielestäni vanhempi sukupolvi on niin kokenut, mitä he haluavat elämältä.

Joten meidän on sanottava 'oikein, ymmärrämme, miten haluat elää loppuelämäsi, joten toteutetaan se'.

Pohtiessaan onnettomuutensa vaikutusta häneen Matt sanoo: Pääset elämässäsi pisteeseen, jossa alat huolehtia vanhemmistasi, yhtäkkiä tämä roolin kääntyminen tapahtuu.

Halusin voida viettää enemmän aikaa perheesi kanssa. Sen ajoitus ei olisi voinut olla parempi.

Mattia tuki suunnattomasti 42-vuotias vaimo Nicola, hänen lapsuuden rakkaansa.

Häntä ei kasvatettu maatilalla miehensä tavoin, mutta Nicola tiesi jo parisuhteessa, että hänen on hyväksyttävä Mattin elämän toinen rakkaus - lampaat.

Kun muutimme yhteen, silloin lampaat tulivat, emme ole koskaan asuneet yhdessä ilman, että hän olisi myös lampaiden kanssa, Matt sanoo.

Osallistujat More4 -sarjassa Our Farm in the Dales

Perheen tarina kerrotaan uudessa More4 -sarjassa Our Farm in the Dales (Kuva: Charlotte Graham)

Kun tapasimme ensimmäisen kerran, hänellä oli kissoja ja vastaavaa, mutta hän ei ollut koskaan ollut tilanteessa, jossa hän olisi täynnä maatilaa.

Mutta hän pääsi siihen hyvin nopeasti, kun aloimme mennä ulos toistensa kanssa teini -ikäisenä, ja hän rakasti sitä siitä hetkestä lähtien, kun hän tuli esiin.

Niinpä Nicola upposi siihen heti.

Hän muutti Lontooseen vuonna 1999 laskeuduttuaan unelmatehtävään Blue Peterille, mutta tiesi, että kaupungin elämä ei ollut häntä varten.

Muutettuaan Hertfordshireen kuudeksi kuukaudeksi töihin yksi hänen ensimmäisistä asioistaan ​​oli hankkia itselleen lampaita.

Saat viimeisimmät julkkisuutiset suoraan postilaatikkoosi

Salaisista riidoista ja seksikkäistä skandaaleista suurimpiin showbiz -otsikoihin - tarjoamme päivittäisen annoksen juoruja.

Saat tietoa suosikkijulkkiksistasi päivittäisellä uutiskirjeellämme, joka toimitetaan suoraan postilaatikkoosi ilmaiseksi.

Voit rekisteröityä täällä.

Hän nauraa: Muutin Blue Peterin luo Lontooseen, en voinut sietää sitä, muutin nopeasti vihreyteen, sain lammaslauman kuuden kuukauden kuluessa. Lapseni eivät ole koskaan eläneet ilman lammaslaumaa!

Neliosainen sarja on Mattin ensimmäinen uuden tuotantoyhtiönsä Big Circus Median kanssa, ja katsojat näkevät, kuinka paljon maalapsi rakastaa maatilaelämää ja perhettään.

enkelinumeroiden 222 merkitys

Hänen äitinsä on nyt jälleen jaloillaan Mattin väliintulon ansiosta ja hän käy usein Durhamin maaseudulla, kuten hän on aina tehnyt.

Rakastan kovaa työtä, minulla on vahva työmoraali. Elämäni on täynnä kaikkea mitä näet, hän sanoo.

Olemme hyvin symbioottisia tilan kanssa, se on aina ollut toinen koti - en koskaan jättänyt sitä.

  • Matt Baker: Maatilamme Dalesissa alkaa 31. maaliskuuta klo 21 More4: ssä.

Katso Myös: