Oscar 2014: Kuinka katsella 86. Oscar -palkintojenjakotilaisuutta livenä Isossa -Britanniassa

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Oscar

Sky lähettää yksinomaan Oscar -gaalan tänä vuonna



Sky Movies Oscars -kanava lähettää koko Oscar 2014 -seremonian suorana tänä iltana, niin kuin se tapahtuu - ja bloggaamme koko ajan.



malin andersson rakkaussaari

86. vuosittainen Oscar -palkinto esitetään yksinomaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa Sky Movies -Oscar -gaalassa.



Sky Moviesin juontaja Alex Zane johtaa bash -esitystä yhdessä julkkisvieraiden ja elokuva -asiantuntijoiden paneelin kanssa, jotka jakavat ennustuksensa ja reaktionsa illan aikana.

.

Talk -show -juontaja ja koomikko Ellen DeGeneres isännöi Oscar -gaalan toista kertaa, jossa juhlitaan elokuvasankareita.



Sky Moviesin johtaja Ian Lewis: 'Sky Movies on ollut Oscar -koti kymmenen vuoden ajan, ja olemme iloisia siitä, että voimme edelleen tarjota asiakkaillemme eksklusiivisen eturivin istuimen seremoniassa sekä mahdollisuuden nauti suuresta valikoimasta Akatemian kuuluisimpia elokuvia yhdessä paikassa Sky Movies Oscarilla. ''

Saapumiset ovat jo alkaneet, ja sateenvarjot näyttävät olevan päivän järjestys - kurkkaa kaikki uusimmat punaiselta matolta, jossa suoratoistamme saapumisia.



* Oscar 2014: Red Carpet Live esitetään klo 23.30-13.30 Sky Movies Oscar- ja Sky Living -esityksissä, kun taas 86. vuosittainen Oscar -palkinto esitetään yksinoikeudella Sky Movies -Oscar -gaalassa kello 1.30–04.00 - muista liittyä meihin viimeisimmät uutiset ja suora lähetys, kun pysymme yön yli!

milloin on naistenpäivä ascot 2017
Testaamme uutta sivustoa: Tämä sisältö tulee pian Testaamme uutta sivustoa: Tämä sisältö tulee pian

- Tämä artikkeli julkaistiin alun perin 28. helmikuuta

Katso Myös: