Yorkshiren maatilamme isä Clive Owenin ensimmäinen vaimo ja kuinka hän huijasi Amandaa ikäerosta huolimatta

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Clive Owen johti maatilaansa yksin, kun hän katsoi tulevaa vaimoa Amandaa.



Our Yorkshire Farm -tähdellä oli jo kaksi lasta ensimmäisen vaimonsa kanssa, ennen kuin hän sai vielä yhdeksän nykyisen puolisonsa kanssa.



Huolimatta 21 vuoden ikäerosta, eronnut poikamies Clive, sitten 42-vuotias, kiinnostui 21-vuotiaasta paimenkouluttaja Amandasta, kun hän tuli ympäri pimeänä iltana etsimään oinasta.



Doncasterissa syntynyt Clive unelmoi lammasviljelijäksi pienestä pitäen ja tuli lopulta johtamaan Ravenseat Farmia Upper Swaledalessa.

'' Se on kaikki mitä halusin tehdä todella, koska olin koukussa lampaisiin pienestä pojasta. Isäni ei ollut maanviljelijä, mutta ympärilläni oli maatiloja ja vietin paljon aikaa heidän luonaan ”, Clive sanoi Channel 5 -ohjelmassa.

-Sain virheen, kun olin kahdeksanvuotias, eikä koskaan ollut epäilystäkään siitä, että minusta ei tule maanviljelijää. Ja kohtaloni sinetöitiin. '



Clive tiesi jo pienestä pitäneensä haluavansa maanviljelijäksi

Clive tiesi jo pienestä pitäneensä haluavansa maanviljelijäksi (Kuva: URL :)

Clive oli aiemmin naimisissa ja hänellä oli kaksi lasta ensimmäisen vaimonsa kanssa, mutta heidän suhteensa ei kestänyt ja hän oli sinkku, kun hän tapasi ensimmäisen kerran Amandan vuonna 1995.



Kuvaileen ensimmäistä tapaamistaan ​​Amanda selitti tulleensa luolaan 'tup', joka on uroslammas, pimeänä Yorkshiren iltana.

Vaikka se ei varmasti ollut rakkautta Amandan ensimmäisellä sivustolla, Clive kiinnostui välittömästi hänen ovellaan seisovasta nuoresta naisesta.

-Muistan tämän kuuden metrin jalan, jonka nainen koputti oveen, hän sanoi. 'Olin hyvin mukana hänen kanssaan. Et voinut olla. '

Amanda on aiemmin vitsaillut, ettei hänen olisi pitänyt vastata oveen, mutta jos hän ei olisi vastannut, heidän romanssinsa ei olisi kukoistanut.

Clive ja Amanda tapasivat pimeänä yönä, kun hän tuli hakemaan oinaan

Clive ja Amanda tapasivat pimeänä yönä, kun hän tuli hakemaan oinaan (Kuva: Kanava 5)

He aloittivat ystävinä, mutta liittyivät yhteiseen intohimoonsa maanviljelyelämää kohtaan ja lopulta siitä tuli enemmän.

- Se oli hitaasti palava asia, joten tutustuimme toisiimme. Ystävystyivät ensin ja sitten vähän ulos yhdessä ”, Amanda sanoi.

'Koska olimme molemmat muualta kuin maataloudesta, olimme todella herneitä palossa, mutta emme tienneet sitä tuolloin.'

Vain viisi vuotta tapaamisen jälkeen rakastettu pari meni naimisiin vuonna 2000 ja on sittemmin saanut yhdeksän lasta yhdessä.

Maatilan ylläpitäminen on varmasti perheasia, koska lapset kaikki ryntäilevät helpottaakseen työtaakkaa ja auttavat pitämään perillistä 2 000 hehtaarin suuruista aluetta, jossa asuu 1000 lammasta, 40 lehmää, kuusi koiraa ja neljä ponia.

Pariskunnalla on yhdeksän lasta yhdessä

Pariskunnalla on yhdeksän lasta yhdessä (Kuva: URL :)

'Meillä on paljon tehtävää ja meidän on päästävä loppuun, mitä teemme joka päivä, mutta vaikka se näyttää kaoottiselta, olemme hyvin keskittynyt ja tietoisia siitä, missä meidän pitäisi olla', Clive sanoi.

'Meillä on paljon asioita, jotka riippuvat meistä, ei vain lapsista.'

The Telegraphin haastattelussa Amanda paljasti, että Clive oli niin huolissaan parvestaan, että selviytyi piirakoista ja maissihiutaleista ja käytti yhtä olohuoneestaan ​​säilyttämään rehusäiliöitä.

Pariskunta ei suunnitellut niin suurta perhettä, mutta ovat nyt vanhempia Annasille, Violetille, Edithille, Ravenille, Clemmylle, Nancylle, Reubenille, Milesille ja Sidneylle.

Kun he ovat kasvaneet jakamaan vanhempansa & apos; intohimo viljelijöiden elämäntapaan, Clive selitti, että lapset ovat innokkaita olemaan mukana ja tietävät, että heidän kova työ vaikuttaa.

Amanda ja Clive Owen lapsineen Annas, Violet, Edith, Raven, Clemmy, Nancy, Reuben, Miles ja Sidney ulkona Ravenseat Farmilla

Amanda ja Clive Owen lapsineen Annas, Violet, Edith, Raven, Clemmy, Nancy, Reuben, Miles ja Sidney ulkona Ravenseat Farmilla (Kuva: Kanava 5)

'Olen aina ajatellut, että kun olemme työskennelleet, lapset haluavat olla osa jotain', Clive sanoi.

'On ihanaa, kun he ovat lähellä ja auttavat mielellään. Kaipaan heitä, kun he ovat koulussa. Kun he ovat kotona, sillä on varmasti ero. '

Amanda huomautti, että heidän lapsensa todella haluavat osallistua tilan päivittäiseen johtamiseen, ja se antaa tärkeän elämän oppitunnin.

- Meidän kaikkien on työskenneltävä yhdessä perheenä. En todellakaan koe sitä huonona oppituntina. Tämän on tapahduttava ja meidän kaikkien on tehtävä se ', Amanda selitti.

'Minusta tuntuu siltä, ​​että se ei kasvata omaa työvoimaa, koska se ei ole sitä.

Se on tosiasia olla mukana ja ottaa tämä vastuu ja olla osa jotain. Minusta se on hyvä asia.

Amanda synnytti tulen edessä

Amanda synnytti tulen edessä (Kuva: URL :)

Clive on aina tukenut Amandaa, joka synnytti tienvarsilla kuusi kertaa, koska he asuvat niin kaukana lähimmästä sairaalasta.

Hän kuitenkin synnytti heidän kahdeksannen lapsensa, tyttären Clemmien, koska hän oli jo nähnyt Amandan tervetulleeksi kuusi heidän lastaan ​​maailmaan eikä 'ollut erityisen vaivautunut'.

`` Laitoin vedenkeittimen päälle, sytytin tulen ja periaatteessa pidin hänet tulen edessä vain terrierin kanssa synnytyskumppanina, mikä on täydellistä '', hän myönsi.

Amanda jatkoi rohkeasti yksinään ja synnytti tulen edessä vain yhden lemmikkikoiransa tukena Cliven nukkuessa yläkerrassa.

phoebe waller-silta martin mcdonagh

Clive ei halunnut olla synnytyksessä, hän nukkui yläkerrassa. Menin ja heräsin hänet vauvan kanssa ', hän kertoi Radio Timesille.

'Kaikista synnytyksistäni tämän on täytynyt olla paras - se oli rentouttavin, hiljaisin ja rauhallisin.'

*Yorkshire Farmimme esitetään tiistaisin kanavalla 5 klo 21.00

Katso Myös: