Päivitä iPhonesi NYT: Hakkerit julkaisevat salaisen Applen lähdekoodin 'historian suurimmassa vuoteessa'

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Hakkerit ovat julkaisseet salaisen iOS-lähdekoodin verkkoon 'historian suurimpana vuodona'.



Koodi on avainkappaleelle Omena ohjelmisto nimeltä iBoot – ensimmäinen sovellus, joka käynnistyy, kun käynnistät laitteen iOS laite.



Nimetön käyttäjä nimeltä 'Zioshiba' julkaisi koodin Githubissa, mikä herätti pelkoa siitä, että iPhonet ovat jääneet haavoittuvaksi hakkereille.



Puhuminen Emolevy , turvallisuustutkija Jonathan Levin kuvaili sitä 'historian suurimmaksi vuotoksi'.

Koodi on tarkoitettu Applen ohjelmiston keskeiselle osalle nimeltä iBoot – ensimmäinen sovellus, joka käynnistyy, kun käynnistät iOS-laitteen. (Kuva: Apple)

Herra Levin sanoi: iBoot on ainoa komponentti, josta Apple on pitänyt kiinni ja edelleen salaa 64-bittisen kuvan... Ja nyt se on laajalti auki lähdekoodimuodossa.



iBoot-koodi on peräisin iOS 9:stä, mutta se voi silti olla merkityksellinen nykyiselle iOS 11 järjestelmä.

Jos hakkerit löytävät haavoittuvuuksia iBoot-koodissa, he voisivat keksiä tapoja purkaa iPhonen salaus tai jopa emuloida iOS:ää muilla kuin Applen alustoilla.



Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

Taitavat kuluttajat voivat myös käyttää mahdollisia puutteita mahdollisuutena 'vankilauttaa' iPhonensa ja vapauttaa laitteensa Applen rajoituksista.

Apple on nyt vahvistanut, että lähdekoodi on iOS 9:stä.

Tiedottaja kertoi CNET : 'Vanha kolmen vuoden takainen lähdekoodi näyttää vuotaneen.

'Mutta suunnittelun perusteella tuotteidemme turvallisuus ei riipu lähdekoodimme salaisuudesta.

'Tuotteihimme on sisäänrakennettu monia laitteisto- ja ohjelmistosuojauskerroksia, ja rohkaisemme asiakkaita päivittämään uusimpiin ohjelmistojulkaisuihin hyötyäkseen uusimmista suojauksista.'

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: