Pandoran Black Friday 2018 -myyntiin kuuluu `` ilmainen '' rajoitettu painos joululahja

Musta Perjantai

Horoskooppi Huomenna

Jälleenmyyjä on aloittanut Black Friday -kampanjansa aikaisin(Kuva: Surrey -mainostaja)



High Street -korujen jättiläinen Pandora on paljastanut, että se antaa ostajille rajoitetun erän lahjan tänä mustana perjantaina.



Joulukauppakauden alkaessa sanottiin, että jokainen, joka käyttää vähimmäismäärän, saa ilmaisen hopeisen rannekkeen ostoskoriinsa.



paul walker valekuolema

Sopimus käynnistyy tänään - kolme päivää ennen mustaa perjantaita - mikä tarkoittaa, että tarjouksia voi olla vielä enemmän tämän ja perjantain välillä.

Ja se on saatavana sekä myymälöissä että verkossa Cyber ​​maanantaina - 26. marraskuuta - niin sanotun Black Friday -ostosviikonlopun viimeisenä päivänä.

Sterling -hopeinen rannerengas toistaa Pandoran hetkiä sterlinghopea charmia rannerengas , jonka vähittäismyyntihinta on noin 55 puntaa verkossa - mutta siinä on hieno hopeinen lumihiutalekiinnitys klassisen pallon sijaan.



Se on niin kaunis!

Lunastaaksesi sen sinun on lisättävä laukkuun 125 punnan arvoisia esineitä - valitettavasti se ei sisällä lahjakortteja ja outlet -ostoksia.



Tämän jälkeen voit siirtyä & apos; ja valitse haluamasi rannerenkaan koko (katso kokoopas, tässä ) ja lisää tuote kassalle.

Kun olet valmis, siirry maksamaan ja rajoitettu painosranneke lähetetään sinulle kolmen tai viiden päivän kuluessa - ilmainen toimitus.

Katso lisää suosikkitarjouksistamme osoitteesta parhaat Black Friday -tarjoukset sivu.

Lue lisää

Black Friday 2019 - kauppiaat osallistuvat
Milloin on musta perjantai? Amazon Argus Currys PC World

Katso Myös: