Paperin hankinta hallinnon partaalla 173 myymälän ja 1500 työpaikan vaarassa

Paperin Hankinta

Horoskooppi Huomenna

Paperin hankinta hallinnon partaalla 173 myymälän ja 1500 työpaikan vaarassa

Paperilahjat, jotka ovat erikoistuneet lahjoihin ja kiinteisiin, tuottavat tyypillisesti 40% vuosituloistaan ​​jouluna(Kuva: Bath Chronicle)



Yksi Ison -Britannian tunnetuimmista paperitavaraketjuista on hallinnon partaalla, ja yli 1500 työpaikkaa on vaarassa.



Yli viisikymmentä vuotta sitten perustettu Paperchase jätti tiistaina ilmoituksen järjestelmänvalvojien nimittämiseksi 127 myymälänsä 46 toimiluvan säilyttämiseksi.



Kirjanpito jättiläinen PwC käsittelee prosessia, joka antaa ketjulle 10 päivää aikaa aloittaa uudelleenjärjestelyneuvottelut.

Se johtuu siitä, että suurin osa sen 1500 työntekijästä jatkaa lomautuksia rajoitusten mukaisesti.

Lahjoihin ja paperitarvikkeisiin erikoistunut Paperchase ilmoitti tuovansa tyypillisesti 40% vuosituloistaan ​​jouluna.



Kuitenkin joulukuussa suurin osa sen 173 toimipisteestä - tavaratalojen ja asemien myymälät mukaan lukien - suljettiin Covid -19 -ohjeiden mukaisesti.

Muutto ostaa yritykselle riittävästi hengitysaikaa, jotta hän voi suunnitella uudelleenjärjestelyjä (Kuva: Derby Telegraph)



Paperchase -tiedottaja kertoi NEWSAM Money -lehdelle, että viruksen torjuntatoimenpiteet ennen joulua ovat rasittaneet 'sietämätöntä rasitusta vähittäiskaupalle kaikkialla maassa'.

Yhtiö kiitti henkilökuntaa heidän kovasta työstään pandemian aikana ja sanoi tekevänsä kovasti töitä löytääkseen ratkaisun.

'' Ensimmäisen, toisen ja toisen kauden sulkemisen kumulatiiviset vaikutukset - jouluostoksen alussa - ja nyt nykyiset rajoitukset ovat asettaneet sietämättömän rasituksen vähittäiskaupalle kaikkialla maassa.

suuret kansalliset kilpailut 2014

'Paperiosto ei ole immuuni vahvasta verkkokaupastamme huolimatta. Sulkemisen jälkeen olemme käyneet kauppaa hyvin, mutta koska maassa on vielä joitakin rajoituksia tulevina kuukausina, meidän on löydettävä Paperchaseille kestävä tulevaisuus.

- Teemme kovasti töitä löytääksemme tämän ratkaisun, ja tämä NOI on välttämätön osa tätä työtä. Tässä tilanteessa emme halunneet olla. Tiimimme on ollut fantastinen koko tämän vuoden, emmekä voi kiittää heitä tarpeeksi tuesta. '

Aikeista ilmoittamisen tekeminen on oikeudellinen toimenpide, joka suojaa Paperchaseia velkojiltaan 10 päivän ajan. Se tarkoittaa, että yrityksellä on vajaa kaksi viikkoa aikaa

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

Paperchase, joka työllistää 1500 työntekijää, aloitti uudelleenjärjestelyneuvottelut maaliskuussa 2019.

Se työnsi läpi yrityksen vapaaehtoisen järjestelyn (CVA), pelastussopimuksen, joka on suunniteltu helpottamaan kustannuksia ja velkoja.

Vähittäiskauppias alensi vuokria 100 myymälässä, mukaan lukien puolet kustannuksista 28 paikassa kolmeksi kuukaudeksi.

Muiden 70 myymälän vuokra oli sidottu liikevaihtoon, kun taas joidenkin kauppojen toiminta lopetettiin.

Pääomarahasto Primary Capital tuki 20 miljoonan punnan johdon ostoa Paperchaseista vuonna 2010 epäonnistuneelta amerikkalaiselta kirjakauppiaalta Borders.

Se yritti myydä paperitavaraketjua viisi vuotta myöhemmin, mutta prosessi keskeytettiin, kun se ei saanut tarpeeksi korkeita tarjouksia.

Vähittäiskauppiaan tappiot laskivat viimeisimpien tilien mukaan 6,3 miljoonasta punnasta 10,3 miljoonaan puntaan vuoden ja helmikuun 2019 välisenä aikana. Liikevaihto laski 5% ja oli 125 miljoonaa puntaa.

Katso Myös: