Parhaat Android-sovellukset 2018: Samsung-, Sony- tai OnePlus-puhelimesi pitäisi olla tässä

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Treffailusta kuntoiluun, näinä päivinä näyttää olevan sovellus kaikesta.



The Google Play Kauppa on täynnä yli 2,6 miljoonaa sovellusta, mikä voi tehdä ladattavan sovelluksen valinnasta hieman miinakenttää.



Mutta älä panikoi - apu on käsillä. Auttaa sinua päättämään, mitkä sovellukset ovat sen arvoisia, että ne vievät arvokasta tilaa Android puhelimeen, olemme laatineet luettelon vuoden 2018 parhaista sovelluksista.



Aiomme mennä ulos ja ehdottaa, että selvempiä sovelluksia, kuten Instagram , Facebook ja Viserrys pääsevät jo melko todennäköisesti listallesi, joten tässä on joitain vähemmän ilmeisiä vaihtoehtoja.

1. Tasku

Pocket on välttämätön sovellus verkosta löytyvien artikkeleiden keräämiseen ja niiden tallentamiseen, kun sinulla ei ole datayhteyttä.

Sovellus toimii useilla laitteilla, ja sen avulla voit 'taskua' artikkeleita ja videoita luettavaksi tai katsottavaksi putkimatkalla tai kun et pääse 4G- tai Wi-Fi-yhteyteen.



mitä 1213 tarkoittaa

2. Replika

Replika käyttää tekoälyä muuttaakseen puhelimestasi ajattelevan, puhuvan digitaalisen ystävän. Sovellus kysyy sinulta kysymyksiä ja räätälöi vuorovaikutusta persoonallisuutesi mukaan vastauksienne perusteella. Se on yksi tapa kirjoittaa päiväkirjaa elämästäsi ja tutkia omaa persoonallisuuttasi.



3. Kindle

Amazonin Kindle-sovellus ei ole uusi - mutta se on suunniteltu merkittävästi uudelleen, mikä tekee siitä todella yhden parhaista tavoista käyttää digitaalisia kirjoja Android-laitteellasi. Saatavilla on valtava kokoelma kirjoja ja lehtiä sekä eri laitteiden tuki, joten et koskaan menetä paikkaasi uusimmassa bestsellereissä.

4. Snapseed

Google Play Kaupassa on lukemattomia kuvien muokkaamiseen omistettuja sovelluksia, mutta yrityksen oma on edelleen yksi parhaista. Halusitpa sitten lisätä suodattimen, rajata tai jopa sukeltaa eri vaihtoehtoihin, tämä sovellus hoitaa sen puolestasi. Ja se on ilmainen.

5. Hyperlapse

Kaikkia älypuhelimien kameroita ei ole luotu samanarvoisiksi. Vaikka huippuluokan puhelimissa voi olla sisäänrakennettu timelapse-ominaisuus, tämä Microsoftin sovellus riittää niille, joilla ei ole. Aseta puhelimesi asentoon ja anna sen olla jonkin aikaa ja valitse sitten nopeus, jolla videomateriaalia toistetaan. Erinomainen aloitteleville videokuvaajille.

6. Syöttävä

Haluatko tietää, mitä uutisissa tai suosikkisivustollasi tapahtuu? Feedly on kattanut sinut ja hankkinut RSS-syötteitä tilaamistasi sivustoista.

Feedlyn avulla on uskomattoman helppoa löytää uusia verkkosivustoja, tallentaa ja jakaa sisältöä tai lukea artikkeleita verkossa.

7. Poweramp

Poweramp on hyvin optimoitu musiikkisoitin, jossa on sekä ilmainen että maksullinen premium-taso, joka maksaa sinulle takaisin 3,39 puntaa, mutta on sen arvoinen. Sovellus tukee monenlaisia ​​tiedostotyyppejä ja sisältää taajuuskorjaimen, jonka avulla voit säätää bassoa ja diskanttia. Tumma muotoilu näyttää myös upealta.

8. Strava

Jaettu juoksuun ja pyöräilyyn, Strava on todella paras pitämään kirjaa pyöräilyreiteistäsi. Se voi kertoa sinulle, kuinka nopeasti ajat, käyttää GPS:ää edistymisesi seuraamiseen ja antaa sinun kilpailla itsesi kanssa tulevissa ajoissa.

Stravan paras ominaisuus on se, kuinka se saa sinut tekemään parempaa, jolloin voit mennä varpaisiin vieraiden ihmisten kanssa sekoittamaan asioita. Sovellus on ilmainen, mutta tilaus maksaa 4 puntaa kuukaudessa.

kuningattaren syntymäpäivä 2019

9. Duolingo

Tämä sovellus on ollut olemassa jo jonkin aikaa, ja se on yksi parhaista tavoista oppia uutta kieltä pieninä, helposti sulatettavina paloina. Se pelittää prosessin juovilla ja palkkioilla pitääkseen sinut kiinnostuneena, ja siinä on valtava valikoima kieliä, joista valita.

Saat tehtäväksi lukea, kirjoittaa ja puhua valitsemallasi kielellä, ja sinulla on mahdollisuus pysyä ystävien tahdissa kieliklubissa.

10. Noisli

Tämä auttaa, jos sinun on vältettävä jonkin aikaa, mutta et pääse ohi kaikesta ympäröivästä melusta. Se tuottaa erilaisia ​​ympäristön ääniä - sadepisaroista rätisevään tuleen - auttaakseen sinua keskittymään.

Voit säätää äänenvoimakkuutta ja miksata ja sovittaa äänet tarkoitukseesi sopivaksi. Kaikki äänitiedostot on tallennettu laitteellesi, joten se toimii myös ilman Internet-yhteyttä. Tärkeää, jos sinun täytyy hukuttaa muu maailma muutamaksi minuutiksi.

stephanie davis jeremy o'connell

11. HQ Trivia

Voita oikeaa rahaa tässä ilmaisessa live-trivia-peliohjelmassa, jossa kaikki näyttävät pelaavan ympäri maailmaa.

Vastaa vain oikein 12 monivalintakysymykseen peräkkäin, niin olet rahassa.

Mutta niistä tulee melko kovia, ja sinulla on vain 10 sekuntia aikaa valita vastauksesi, joten sinulla ei ole aikaa googlettaa.

Tee yksi väärin ja olet poissa – mutta odota loppuun asti ja jaat palkintopotin, joka alkaa noin 500 puntaa. Kotiutukset menevät PayPal-tilillesi.

Ihmiset ovat kutsuneet sitä 'Black NEWSAM-esque' -tyyliin ja vertailleet sen viimeiseksi jääneen tyylin The Hunger Games -elokuvaan - mutta käyttäjät eivät voi saada tarpeekseen.

Joissakin vakiintuneemman yhdysvaltalaisen version kilpailuissa on ollut jopa kaksi miljoonaa ihmistä taistelemassa toisiaan vastaan.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: