Parhaat ilmasängyt 2020 täydelliseen yöuneen

Elämäntapa

Horoskooppi Huomenna

Oletko lähdössä telttamatkalle tänä kesänä? Oletko valmistautunut siihen, että vieraat tulevat jäämään vapaa-huoneeseesi? Parhaat ilmapatjat tarjoavat edullisen tavan saada mukavat neljäkymmentä silmäniskua – olipa kyseessä sitten sinun tai vierailijoillesi.



Uudet ilmatiiviit järjestelmät tarkoittavat, että aamulla herääminen tyhjennetyllä, pannukakkutasaisella matolla on (yleensä) mennyttä, ja ilmapatja voi olla erittäin mukava vaihtoehto vapaahuoneisiin, vaellusviikonloppuihin, ulkoseikkailuihin ja retkeilyyn. .



Tarvitset yleensä pumpun niiden täyttämiseen, vaikka joissakin tapauksissa mukana tulee pumppu ja joissakin tapauksissa jopa sisäänrakennettu pumppu.



Haluatpa sitten lisätä luksusta vaellukseen tai tarvitsetko ylimääräisiä nukkumisasemia kotona, olemme koonneet alla parhaat ilmapatjat seuraavaa seikkailuasi varten.

paul walker onnettomuuden jälkeen

Parhaat ilmasängyt vuodelle 2020

yksi. Active Era Air Bed

Sisäänrakennettu sähköpumppu, sanotko? Aivan oikein, se on integroitu räjäytyssänkyyn mahdollistaen täyden täytön vain 1,5 minuutissa.

Siinä on myös sisäänrakennettu korotettu tyyny, joka tarjoaa lisätukea niskalle ja päälle upeiden yöunien takaamiseksi. Siinä on myös pehmeä kosketus vedenpitävä parvi, joten se sopii täydellisesti käytettäväksi sekä kotona että telttailussa. Saatavilla yhden, kahden ja king-kokoisina.



Hinta: 59,99 puntaa (yksittäinen), Amazon - osta täältä nyt

kaksi. Pavillo Air bed Quick Inflation Outdoor Camping ilmapatja

Telttaudu mukavasti tämän parvella varustetun ilmapatjan ansiosta, jossa on kierrepalkkirakenne, joka takaa erityisen mukavan, mutta vakaan pinnan.



Helppo kierreventtiili tekee täyttämisestä ja tyhjennyksestä mukavaa ja nopeaa, ja siellä on myös korjauspaikka mahdollisten onnettomuuksien varalta.

Yksi asiakas, jolla on ollut patja kaksi vuotta, sanoi: 'Lyhyesti sanottuna, se on ollut jumalan lahja. Sitä on käytetty useita kertoja tuona aikana, ilman ainuttakaan ongelmaa. En ole koskaan kokenut ilman menetystä yön aikana, ja se on aina ollut mukavaa.

'Erittäin helppo ja nopea täyttää ja helppo tyhjentää ja laittaa pois.'

on flybe sama kuin flybmi

Hinta: 19,99 puntaa, Amazon - osta tästä nyt

3. Coleman Air bed Maxi Comfort

Luotettava, mukava ja kannettava ilmapatja on täydellinen vaikkapa viikonloppumatkalle ystävien kanssa tai olohuoneen lattialle, jos ystävät ovat käymässä.

Helppo täyttää (suosittelemme sähköpumpun käyttöä käsikäyttöisenä joka päivä), se tuskin tyhjenee yössä ja on helppo taittaa kokoon ja laittaa pois, kun sitä ei käytetä. Mukana tulee myös kätevä kantolaukku, joka on helppo kuljettaa mukana.

Hinta: 61,91 puntaa, Amazon - osta tästä nyt

Neljä. Milestone Camping Air bed

Onko teillä lapsia pyytämässä leiriytymistä puutarhaan? Tai telttailuviikonloppu ystävien kanssa horisontissa? Tämä halpa ja luotettava yhden hengen ilmasänky on ihanteellinen kumppani.

Flocked toppi on vedenpitävä ja auttaa estämään lakanoiden liukumisen pois (jos haluat edes käyttää) yöllä. Siinä on myös sisäänrakennettu varoventtiili, jonka avulla voit täyttää ja tyhjentää sängyn nopeasti - alle minuutissa.

anna rakkaussaaren meme

Hinta: 11,52 puntaa, Amazon - osta täältä nyt

5. Sable Twin Size Air bed

Ei lakanoita? Ei ongelmaa. Et tarvitse mitään tällä mukavalla fläkkikattoisella ilmapatjalla, jonka päällä voit nukkua suoraan.

Lisämukavuutta tuo pieni sisäänrakennettu tyyny, ja käytännössä se osuu myös laatikoihin, koska se on erittäin helppo täyttää sähköpumpulla.

Upea pieni ostos, joka sopii vieraille tai majoittuville.

Hinta: 29,99 puntaa, Amazon - osta täältä nyt

6. Campingaz Air bed Smart Quickbed

Oletko kyllästynyt siihen, että ilmapatjasi tyhjenee yön yli? Me kuulemme sinua. Sinulla on vuotamaton luotettavuus kaksinkertaisella lukitusventtiilillä varustetun ilmatiiviin järjestelmän ansiosta, joka myös helpottaa ja nopeaa täyttöä ja tyhjennystä.

Integroidut puhallettavat tyynyt ovat mukava ominaisuus, ja niissä on myös helppopääsyinen säilytystila.

Flocked pinta on mukava ja tiukka, ja se taittuu helposti kokoon kompaktin kuljetettavaksi.

euroviisut 2019 Iso-Britannian aikaa

Hinta: 41,99 puntaa, Amazon - osta tästä nyt

7. Outwell Flock Excellent Double Air Bed

Outwell tarjoaa aina luotettavia retkeilykalusteita, eikä tämä ilmasänky ole erilainen.

Se tarjoaa mukavan torkkumisen, mukavan flokoidun yläosan ja kiinteän reunan lisäävän vakautta yöllä.

Siinä on kaksinkertainen tiivisteventtiili, joka pitää ilman vuotamisen minimissä, ja siinä on kantolaukku, joka helpottaa kuljettamista leirintäalueella.

Eräs John Lewisin asiakas kirjoitti: 'Loistava tuote – nopeasti täytettävä ja erittäin mukava nukkua. Se on mukavalla korkeudella lattiasta, eikä tyhjene yön aikana. Älä unohda, että sinun on hankittava pumppu erikseen.

Hinta: 43,40 £, John Lewis - osta tästä nyt

8. Trespass Double Flocked Air Bed verkkovirtapumpulla

Tämä ilmapatja on saanut yli tuhannen arvion, ja se on Argosin bestseller, ja sen mukana tulee pehmeä toppi mukavaan yöuneen.

Se voidaan täyttää ja tyhjentää alle kolmessa minuutissa, ja siinä on kaksoislukkoventtiili, joka estää ilmavuodot. Mukana tulee myös verkkokäyttöinen pumppu. Bonus.

Hinta: 30 €, Argos - osta tästä nyt

Katso Myös: