Parhaat jouluohjelmat ja pantomiimit lähelläni vuodelle 2017 – Cinderellasta ja Aladdinista vaihtoehtoisiin näytelmiin, joita voi katsoa kaikkialla Isossa-Britanniassa

Elämäntapa

Horoskooppi Huomenna

Joulun lähestyessä on se aika vuodesta, jolloin me kaikki alamme taas miettimään lahjoja, glögiä ja juhlaa. Ja listan kärjessä on yleensä vuosittainen perheen matka joulupantoon.



Jos mietit, mitä lähelläsi on tarjolla, olet onnekas, sillä olemme koonneet luettelon parhaista perinteisistä pantoista Iso-Britannian suurimmissa kaupungeissa ja jopa siitä, kuinka voit säästää rahaa joulupantomatkallasi. Mikä voisi tarkoittaa, että jäätelöön kuluisi enemmän rahaa välissä?



Haluatko jotain hieman erilaista? Olemme myös koonneet parhaita vaihtoehtoisia jouluohjelmia, joten maustasi riippumatta voit löytää sinulle sopivaa jouluviihdettä.



Vie lapsesi katsomaan panto tänä jouluna (Kuva: iStockphoto)

Parhaat pantos lähellä sinua

Manchester - Dick Whittington

John Barrowman johtaa näyttelijöitä Manchesterin pantossa tänä vuonna

Manchester menestyy tänä vuonna Pantolla valtavilla nimillä John Barrowman ja The Krankies johtavat näyttelijöitä heidän loitsutuotannossaan. Dick Whittington .



Saatavilla on myös useita hyviä hintoja, esimerkiksi jos varaat kaksi tai useampia lippuja, voit saada 5 puntaa tilauksestasi tiettyinä päivinä. Esitykset alkavat 9.12.-7.1. Klikkaa tästä lisätietoja ja lippujen ostaminen .

Lontoo - Jack ja pavunvarsi

Älä missaa London Lyricin modernia pantoa tänä talvena



Lontoon Lyric Hammersmith esittää täysin modernia Jack and the Beanstalk -tuotantoa, ja se on listamme kärjessä. Se on voimassa 18. marraskuuta 6. tammikuuta ja liput ovat 15–40 puntaa. Napsauta tästä saadaksesi liput.

Bristol - Aladdin

Ota Joe Paquale kiinni Bristolin hippodromista (Kuva: Bristol Hippodrome)

Bristolin kuuluisa Hippodrome's on valinnut Alladinin pantokseen tänä vuonna. Klassinen pantomiimi sisältää Joe Paqualen ja Marti Pellow'n esityksiä, ja siinä on kaikkea mitä pantolta voi toivoa, mukaan lukien toiveita täyttävät genit, lentävät matot ja romanttinen rakkaustarina.

paljonko kello on ufc tänä yönä uk

Se kestää 9. joulukuuta ja 7. tammikuuta, muista varata liput pian joten et jää paitsi!

Tässä lisää tämän vuoden pantomiimeista Bristolissa.

York - Kaunotar ja hirviö

Yorkin joulupantolla on tänä vuonna valtava näyttelijäsuoritus (Kuva: David Harrison/York Grand Opera House)

Viime vuoden erittäin onnistuneen sarjan jälkeen tämän vuoden näyttelijöissä ovat Antony Costa, Lynne McGranger, Ken Morley, Debbie McGee, Audrey Leybourne, Stuart Wade, Charlotte Maclachlan ja kansan pyynnöstä Britannian tyylikkäin neiti Steve Wickenden.

He ottavat klassisen tarinan ja laittavat siihen oman pantonsa. Esitys alkaa 15. joulukuuta ja päättyy 7. tammikuuta. Hanki liput täältä.

Birmingham - Cinderella

Katso Suzanne Shaw ja Beverly Knight ja paljon muuta Birminghamin pantosta (Kuva: Simon Hadley Photography)

Birmingham Hippodromella on tämän vuoden Cinderella-tuotannossaan näyttelijät, mukaan lukien Beverly Knight, Danny Mac ja Suzanne Shaw. Tuotanto alkaa 19. joulukuuta ja päättyy 28. tammikuuta.

Jos varaat 9. tammikuuta jälkeen, kaksi lasta voi mennä puoleen hintaan jokaisen täyden maksavan aikuisen kanssa. Mikset venyttele joulujuhliasi ja säästäisi hieman käteistä. Hanki liput täältä .

Cardiff - Lumikki

Walesin pääkaupungin panto näyttää hämmästyttävältä

Cardiffin pantolla on tänä vuonna valtava näyttelijäsuoritus: Samantha Womack, Gareth Thomas, Mike Doyle, Chico ja Tam Ryan ovat kaikki ilmoittautuneet mukaan. Alkaen 9. joulukuuta ja päättyen 14. tammikuuta, voit ostaa lippuja New Theatre Cardiffista .

Ei lähellä Cardiffia? Tässä lisää pantosia Walesissa .

Etkö ole huomannut yhtä lähelläsi? Tässä on vielä joitain paikkoja, jotka kannattaa tarkistaa:

bb emma ja marco

joulumarkkinat

Kuinka säästät 10 puntaa panto-lipuista?

Säästä 10 puntaa panto-lipuista tänä jouluna (Kuva: iStockphoto)

Jos ostat koko perheelle, liput voivat laskea yhteen, joten jopa kymmenen euron säästäminen panto-lipuista tulee tervetullut yllätys. Ja kaikissa jouluostoksissa, joita teet, jokainen pienikin auttaa!

ATG Tickets ja TopCashback ovat tehneet yhteistyötä tarjotakseen sinulle kymmenen alennuksen. Tarkista vain alla oleva luettelo nähdäksesi, onko lähelläsi osallistuvaa ohjelmaa ja kuinka voit lunastaa alla:

Onko jokin esitys miellyttänyt sinua? Näin voit vaatia:

  1. Rekisteröidy TopCashback.co.uk ilmaiseksi
  2. Etsi 10 punnan cashback ATG Tickets -tarjouksesta uusille jäsenille ja napsauta tarjouslinkkiä , napsauta sitten ATG Tickets -palvelua ostaaksesi 10 puntaa tai enemmän
  3. 10 punnan cashback kirjataan jäsenten tileille seitsemän työpäivän kuluessa ja maksetaan pankkitileille noin 14 päivän kuluttua tilauspäivästä.

Pieni printti

  • 10 punnan cashback yli 10 puntaa ATG Tickets -tarjouksessa on saatavilla vain uusille jäsenille, joilla ei ole aiempia ostoksia tai cashbackia TopCashbackin kautta.
  • 10 punnan käteispalautus yli 10 puntaa ATG Tickets -kaupan aloituspäivänä on torstai 2. marraskuuta ja tarjouksen päättymispäivä on keskiyö sunnuntaina 19. marraskuuta
  • 10 punnan cashback yli 10 puntaa ATG Tickets -tarjouksessa on saatavilla vain uusille jäsenille, joilla ei ole aiempia ostoksia tai cashbackia TopCashbackin kautta.
  • Ihmiset, jotka kuluttavat alle 10 puntaa, saavat 100 % cashbackin 10 puntaa asti esim. ne, jotka käyttävät 5 puntaa, saavat vain 5 puntaa cashbackia ja niin edelleen
  • Jos tilaus on yli 10 puntaa, jäsenet saavat enintään 10 puntaa cashbackia
  • Tämä tarjous on rajoitettu 5 000 lunastukseen saapumisjärjestyksessä.
  • Tästä tarjouksesta ansaittu käteispalautus on käytettävissä vain BACS-maksun kautta

Joulun tekemistä

Haluatko jotain erilaista? Tässä on joitain parhaita vaihtoehtoisia jouluohjelmia

Jos vanhanaikainen pantos ei ole sinun juttusi, miksi et kokeilisi jotain hieman epätavallisempaa? Tässä on tämän talven vaihtoehtoista ja dramaattisempaa viihdettä.

Ilta

Nauti kabareesta, burleskista ja sirkuksesta La Soireessa

Oliver-palkinnon voittanut show on nyt kahdeksas, ja tänä vuonna se osuu West Endiin. Se on 'huima cocktail kabareesta, uudesta burleskista, sirkuksen sivushowsta ja nykyaikaisesta lajikkeesta', ja se on täydellinen talvinen vastalääke perheystävälliselle pantolle.

Saatavilla on myös kaksi vaihtoehtoa: 'La Soiree' ja 'La Petite Soiree', lievempi, vähemmän räikeä versio lapsille. Sitä pelataan 24. marraskuuta - 4. helmikuuta Varaa liput tästä .

Joululaulu

Rhys Ifans näyttelee Scroogea joululaulussa (Kuva: Helen Maybanks./Old Vic)

Rhys Ifans näyttelee pahamaineista Scroogea Old Vicin joulunäytelmässä tänä jouluna. Näytelmä sopii yli 11-vuotiaille, ja sen ohjaa Old Vicin pomo Matthew Warcus perhemusikaalin 'Groundhog Day' jälkeen. Se kestää 20. marraskuuta 20. tammikuuta.

Osta liput täältä.

Pinocchio

Kansallisteatteri esittää Pinocchion tänä jouluna (Kuva: NT)

Kansallisteatteri tuo tänä talvena lavalle rakastetun Disney-klassikon. Harry Potter and the Cursed Child -elokuvan ohjaajan ja Matilda musikaalin käsikirjoittajan tuoma loitsua rajoittava esitys saa sinut lumoamaan. Se aukeaa 1. joulukuuta ja sopii yli 8-vuotiaille. Hanki liput täältä.

Joulu 2018

Aladdin - The Rock 'n' Roll Panto

Koko perhe rakastaa tätä epätavallista pantoa (Kuva: Kuvapankki)

Leeds Grand Panto tekee jotain hieman erilaista tänä vuonna. Hämmästyttävän Rock'n'Roll Pantos -sarjan jälkeen listan seuraavana on Alladin. Se sisältää hittejä vuosikymmenten varrelta, ja siinä on kokonainen sekoitus musiikkia ja paljon hauskaa.

Se kestää 24. marraskuuta 7. tammikuuta, ja lippuja saa täältä.

Pähkinänsärkijä, Royal Albert Hall

(Kuva: Royal Albert Hall)

Birmingham Royal Ballet tuo erittäin suositun joulusuosikin, Pähkinänsärkijän, Royal Albert Halliin.

Sinut kuljetetaan pois, kun Claran lelut heräävät henkiin, kaikki taianomaiseen Tšaikovski-musiikkiin. Simon Callow on jopa lainannut äänensä salaperäisen kummisetä Drosselmeyerin rooliin. Täysi sinfoniaorkesteri ja 70 Birmingham Royal Ballet -tanssijaa on esitys, jota et halua missata.

Se on voimassa 28. - 31. joulukuuta 2017, ja voit osta liput täältä .

Haluatko lähteä matkalle West Endiin? Tässä on parhaat teatteriliput, jos sinulla on budjetti ja parhaat liput alle 25 puntaa .

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: