Vuoden 2017 parhaat Xbox One -videopelit mukaan lukien Destiny 2 ja FIFA 18

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Se on ollut suuri vuosi Videopelit , joissa on palannut eräät suuret franchising-sarjat, jotka joko tarjoavat enemmän samaa upeaa pelattavuutta tai keksivät itsensä kokonaan uudelleen. Mutta koska valittavana on niin paljon pelejä, voi olla hankalaa, jos aiot ostaa uuden pelin pelattavaksi.



"rolf harris"

Älä huolehdi, sillä olemme kampanneet läpi vuoden alun suurimpia ja parhaita nimikkeitä ja poimineet upeita valintoja, jotka olisivat loistava lisä, jos löytäisit tänä vuonna uuden konsolin joulukuusen alta - tai haluat vain selaa tammikuun myyntiä.



Olemme kattaneet myös muut konsolit, joten tutustu meidän Playstation 4 ja Nintendo Switch pelioppaat.



Call of Duty: WW2 - Amazon, 47,99 puntaa

Sarja palaa toiseen maailmansotaan

Tämän vuoden uusin osa menestyneen ensimmäisen persoonan räiskintäpelisarjasta poistaa viimeisimpien julkaisujen futuristiset jet pack -hypyt ja seinäjuoksun ja palaa heti toisen maailmansodan juuriin.

Yksinpelikampanja - pääosassa Hollywood-näyttelijä Josh Duhamel - on saanut paljon kiitosta tarinastaan, ja sarjan tavanomaisen uudistuvan terveysjärjestelmän poistaminen tarkoittaa, että pelaajat tarvitsevat hieman enemmän strategiaa selviytyäkseen. Nazi Zombies -tila tekee paluun, ja tavanomaiset moninpelitilat ovat myös saatavilla.



Salaiset joulupukin ja joulusukkalahjat vuodelle 2019

Assassin's Creed Origins - Smyths, 34,99 puntaa

Katso mistä kaikki alkoi

Ubisoftin toimintaseikkailusarja alkoi ristiretkien aikaan sijoittuvasta pelistä, ja on sittemmin edennyt ajassa aina eteenpäin: renessanssin Italia, Amerikan sisällissota, vallankumouksen aikainen Ranska ja sitten viktoriaaninen Lontoo.



Nyt palaamme kuitenkin takaisin kaiken alkuun tällä muinaiseen Egyptiin sijoittuvalla esiosalla, joka kertoo tarinan salamurhaajien kilta alun perin syntymisestä. Tyypillinen sekoitus parkouria ja stealthiä ovat läsnä, mutta ryöstöjärjestelmän lisääminen lisää roolipelin käännettä toimiin.

Mukana on myös Discovery-tila, joka poistaa taistelut ja tehtävät ja antaa sinun tutkia avointa maailmaa rauhassa saadaksesi tietoa alueen historiasta ja monumenteista.

FIFA 18 – Amazon, 46,37 puntaa

FIFA 18:ssa Journey Story -tila palaa

stephanie davies craig käteistä

FIFA-franchising hallitsee edelleen genreä tämän vuoden sisääntulo lisäämällä Kiinan Superliiga sen listalle. EA on muokannut tekoälyä niin, että joukkuetoverisi voivat saada vastustajasi hajaantumaan ja ostamaan sinulle hengähdystaukoa.

Samaan aikaan dribbling tuntuu tiukemmalta, ja erilaisia ​​sprinttianimaatioita on tarjolla enemmän eri rakenteilla oleville pelaajille. Myös yksinpelaajat pääsevät katsomaan sisään, kun franchising-sarjan Journey story -tila palaa.

Jeff Parsons sanoi arvostelussaan: 'FIFA 18 on epäilemättä paras jalkapallopeli tällä hetkellä.'

Joulun 2020 lahjaoppaat

Injustice 2 - PELI, 24,99 £

Batman kohtaa Supermanin elokuvassa Injustice 2

miten voitat euromiljoonia

Jos tunnet sarjakuvafani, Injustice 2 on heidän kujansa. Jotkut DC Comics suurimmat nimet (ja muutamat vähemmän tunnetut) lyövät supervoimakkaita iskuja (ja outoa asteroidia) tässä beat em-up -jatko-osassa, joka sijoittuu rinnakkaisuniversumiin, joka jäi sekaisin sen jälkeen, kun sen Superman-versio meni roistoksi ja asettui totalitaarinen despootti.

Ensimmäisen pelin tarinaa jatkavan yksinpelin lisäksi pelin Multiverse-tila lisää jatkuvasti uusia taistelutehtäviä tehtäväksi, ja otteluissa on usein muuntajia (terveyden tyhjennys ja niin edelleen), jotka pitävät asiat mielenkiintoisina. Voi, ja siellä on myös uusi ryöstöjärjestelmä, joka palkitsee uusia varusteita sankarien kykyjen parantamiseksi ja samalla antaa heille upean asun.

Arvostelumme kehui 'loistava tasapaino pelin ja tarinan välillä' huomautti, että helppokäyttöinen taistelujärjestelmä merkitsi epäoikeudenmukaisuutta 2 'melkein kuka tahansa voi poimia ja pelata'

Cuphead - Xbox Store, 16,74 £

Cuphead tarjoaa kovan haasteen (Kuva: Cuphead / Studio MDHR)

Harvinainen Xbox One -yksinomainen tämä upean näköinen tasohyppely saattaa näyttää ystävälliseltä Max Fleisher -tyylisen sarjakuvataiteen ansiosta, mutta upean autenttisten visuaalien alla on haastava 2D-ampuja, joka testaa refleksisi.

Enimmäkseen lyhyistä mutta intensiivisistä pomotaisteluista koostuvan Cupheadin vaikeustaso on kova, mutta tasapainoinen ja pakottaa sinut jatkamaan vaihetta vielä kerran. Ylistimme sitä sen takia 'aitoja silmiä hiveleviä visuaaleja, jotka voivat aidosti huijata ohikulkevan tarkkailijan ajattelemaan, että katsot vain remasteroitua 'klassista' animaatiota.'

Se on tällä hetkellä vain digitaalinen peli, joten jos aiot ostaa sen jollekin joululahjaksi, sinun on siirryttävä Microsoftin verkkosivustolle (tai Xbox Onen kojelaudan Store-osioon) ja valittava Osta nimellä lahja'. Voit sitten kirjoittaa vastaanottajan Xbox Live -pelitunnuksen tai sähköpostiosoitteen. Sitten he saavat koodin peliin.

Mitä katsella jouluna

Resident Evil 7 – Amazon, 15 puntaa

Resident Evil 7

Todellinen kauhu odottaa

Capcomin selviytymiskauhu franchising on käynyt läpi muutaman kehityksen vuoden 1996 debyyttinsä jälkeen. Sen kiinteistä kamerakulmista ja tankin ohjaimista, vaikutusvaltaisen Resident Evil 4:n yli olkapäätä tapahtuvaan toimintaan ja nyt seitsemännen pääosan hyppyyn ensimmäiseen persoonaan.

Muutos on ollut voitto, joka on piristänyt sarjaa, joka oli kasvanut entisestään, mutta säilyttäen DNA:ssaan tutun Resident Evil -tuntuman. Pelaat Ethan Wintersinä ja etsit hänen kadonnutta vaimoaan Miaa saatuaan häneltä viestin, joka johtaa hänet kartanoon Louisianassa, jossa asuu pelottava Baker-perhe.

simon cowell ja lauren silverman

Tämä on parasta pelata valot pois päältä ja kuulokkeet päällä. Jos olet tarpeeksi rohkea uppoutuaksesi vielä enemmän kauhuun, peli on myös PS VR -yhteensopiva.

Joululahjaideoita lapsille 2019

Destiny 2 – Smyths, 27,99 £

Matka muille planeetoille Destiny 2:ssa

Bungien sci-fi-räiskintä- / RPG-hybridisarja palasi tänä vuonna jatko-osaa varten, ja siinä on täydellisempi tarina ja uusia planeettojen välisiä ympäristöjä tutkittavana. Yhdistä ystävien kanssa ja valmistaudu menettämään lukemattomia tunteja, kun nostat hahmosi tasoa koukuttavassa etsinnässä yhä parempia aseita.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: