Patrick Robinson Strictly Come Dancing -divalla väittää, onnettomuutta ja tanssia kivun läpi

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Patrick Robinson

Patrick Robinson(Kuva: BBC)



Kun kyse on Strictly-tähtikuvioista, jotka tiivistävät kokemuksensa glitterballin alla, on yksi klise, joka on melkein yhtä kulunut kuin Bruceyn gags-'vuoristorata'.



Se on muotisana Casualtyn suosikki Patrick Robinson on nopea käyttää - mutta tässä tapauksessa ehkä voimme melkein antaa hänelle anteeksi.



49-vuotiaat käärmeen lonkat laskeutuivat viimeisenä viikonloppuna lohikäärme Deborah Meadenin rinnalle, kun hänen rutiiniaan vaikeutti käsivamma, joka syntyi, kun hän luisteli rullaluistimissa salsaharjoituksensa aikana.

Onneksi tuomarit pelastivat hänet tanssimaan - vaikka ehkä hetken ajatuksilla, ei luistella - toisen päivän. Mutta hänen pakonsa on sekava siunaus.

Se tarkoittaa sitä, että joka päivä hän kohtaa edelleen hermoja kiristävämmän hölynpölyn kuin mikään messualue.



Näyttelijä työskentelee 12 tunnin päivän sairaalan draamasarjassa Casualty Cardiffissa, jossa hän esittää tohtori Martin ’Ash’ Ashfordia, ennen kuin hän ryntää Lontooseen intensiiviseen neljän tunnin tiukkaan harjoitteluun ammattikumppaninsa Anya Garisin kanssa.

Hän myöntää, että tunteet ovat niin korkealla, että hän on tullut kyyneliin harjoitusstudiossa.



Patrick Robinson ja Derek Thompson onnettomuus

Patrick näyttelee tohtori Martin ’Ash’ Ashfordia onnettomuudessa (Kuva: BBC)

Ja nyt huhumylly kuiskaa, että hän näyttää diva-käyttäytymistä kulissien takana, ja show-lähteen kerrotaan väittäneen, että hän ei pysty sekoittamaan kilpailijoidensa kanssa.

Neljän lapsen yksinhuoltaja, joka harjoittelee Quick Step -tapahtumaa tämän viikonlopun live -esityksessä ilman oikeaa kättä, väittää, että on vain yksi syy, miksi hän ei seurustele paljoakaan kulissien takana - hän on yksinkertaisesti järkyttynyt.

Puhuessaan minulle autonsa pyhäkköstä onnettomuuskuvausten aikana - ainoassa paikassa, jossa hän näyttää saavan rauhan - hän vaatii: Diiva on se, että en tee tätä tai tätä, mutta teen kaiken ...

Työskentelen 12 tunnin päivinä, sitten teen tiukasti, ja olen järkyttynyt, en ole 25! Kun sinulla on mahdollisuus rentoutua, et halua istua vain juttelemassa, haluat nukkua.

Jotkut tanssivat koko viikon, mutta minä en, olen töissä. Minulla ei ole aikaa seurustella, minulla ei ole aikaa juoda. Mutta tulen toimeen kirjaimellisesti kaikkien kanssa.

Anya Garnis ja Patrick Robinson

Patrick Robinson ja hänen ammattimainen Strictly -tanssikumppani Anya Garnis (Kuva: BBC)

Niin vakavasti on ahdistunut tähti, joka ottaa tanssitanssin debyyttinsä kanssa, ja hän jopa harjoittelee liikkeitään autossa ja sängyssä.

Huomaan yrittäväni seurata askeleita ja visualisoida kaiken, se on kuin jalkapallon psykologiaa, he sanovat kuvittelevansa maalin tekemistä, käyn kaikki vaiheet läpi jatkuvasti, hän selittää.

Se valloittaa enemmän tai vähemmän koko maailman.

Ja Patrick, joka palasi BBC: n lääketieteelliseen draamaan tänä vuonna Ashina kuuden vuoden ajan saman hahmon jälkeen 17 vuotta sitten, oli niin voitettu yhdessä harjoituksessa, kun hän lopulta sai asiat oikein, hän hajosi.

Jos se napsahtaa, se on suuri ilo, se vei minut kyyneliin, koska sain jotain, hän myöntää.

Kukaan ei tiedä, millaista on tehdä tämä esitys, ennen kuin he tekevät sen, se on hermoja, tunteita ja adrenaliinia ja se kerääntyy - sen läpikäyminen ei ole helppoa, se on paljon vuoristorataa.

Patrick teki varmasti vaikutuksen tuomariin luonnollisella rytmillään, koska hän osui tanssilattialle, mutta viime viikonloppuna kamppaili luisteluvammansa jälkeen.

Patrick ja Anya tanssilattialla (Kuva: BBC)

Hän sanoo: Kaaduin taaksepäin. Laskin käteni alas ja vauhditin putoamistani ja ajattelin Voi, se tuntuu vähän hassulta ”, mutta treenasin kaksi tuntia, mikä pahensi kättäni.

Seuraavana aamuna käteni ei ollut hyvässä kunnossa. Onnettomuudessa on aina lääketieteellisiä neuvonantajia, ja he tarkistivat käteni ja menin sairaalaan.

Minulla on tulehtunut selkäkapseli. Ennuste oli, että käsi olisi pidikkeessä ja se olisi kohonnut vähintään kahden viikon ajan. Mutta minun piti harjoitella ja tanssia uusi tanssi. Kyllä on kipua, voit ottaa vain niin monta kipulääkettä.

lady gaga täysin alasti

Tällä viikolla Patrick ei edelleenkään pysty nostamaan kumppaniaan molemmin käsin - mutta hän jatkaa eteenpäin.

Hän myöntää: Se vaikuttaa siihen, miten asiat sujuvat, hissit ovat poissa. Mutta yritämme sisällyttää mahdollisimman monia muita elementtejä.

Patrick sanoo, että hän ei epäröinyt, kun hän sai tiukan puhelun.

Rakastan tanssimista. Kun menen ulos, se on tanssia, ei juoda. Kun menen juhliin, sanon: 'Onko se tanssibileet tai istuessasi syödä juustoa ja puhua hölynpölyä?' Jos en ole hikinen illan loppuun mennessä, se ei ole niin hieno yö.

Patrick Robinson ja Anya Garnis harjoittavat Foxtrotia Rubicon Dance -tapahtumassa Cardiffissa, Walesissa,

Patrick ja Anya ovat käyttäneet tuntikausia harjoituksiin (Kuva: PA)

Patrick teki tietoisen valinnan jatkaa näyttelemistä teini -iän puolivälissä - vaikka hän osoitti selkeää lahjakkuutta jalkapalloilijana.

Hänen serkkunsa on entinen Arsenalin ja Englannin tähti Ian Wright, mutta näyttelijä päätti olla seuraamatta hänen hienoja jalanjälkiä.

Hän sanoo: Minulla oli pari kertaa alkuaikoina tilaisuus, jolloin ura ammattilaisjalkapalloilijana oli mahdollista. 15 -vuotiaana minulla oli vaihtoehto, minua pyydettiin kokeilemaan Southamptonissa - mutta se oli maanantai ja se oli draama -ilta, ja päätin mennä draamaan.

Sitten 19 -vuotiaana olin draamakoulussa ja pelasin jalkapalloa Welling Unitedissa - he halusivat minun jatkavan - mutta en voinut tehdä molempia. En kadu mitään.

Patrick varttui Lontoossa, viides seitsemästä lapsesta. Hänen isänsä oli sähköasentaja, mutta Patrickin rakkaus näyttelemiseen kasvoi koulussa ja hän liittyi Kaakkois -Lontoon School Drama Groupiin 14 -vuotiaana.

Tanssikilpailija Patrick Robinson

Patrick vei tanssikoulutuksensa äskettäin Casualty -sarjaan (Kuva: PA)

Myöhemmin hän opiskeli Lontoon musiikki- ja dramaattisen taiteen akatemiassa ja liittyi Royal Shakespearen yhtiöön. Hän oli ensimmäinen musta mies, joka pelasi Romeoa yrityksen kanssa.

Hän liittyi Casualty -näyttelijään Ashina ensimmäistä kertaa vuonna 1990 vuoteen 1996 ja lähti jatkamaan elokuva- ja teatteriprojekteja.

Vuonna 2008 hän liittyi Bill -näyttelijään etsiväkonstaapeli Jacob Banksina. Tämän vuoden tammikuussa ilmoitettiin, että hän liittyy uudelleen onnettomuuteen toistamaan hahmonsa Ash.

Tähti ei todellakaan näytä riittävän vanhalta, jotta hänellä olisi ollut 17 vuoden tauko näyttelystä - ja hän laskee nuorekkaan ilmeensä kuntoon.

Kehoni on työkalu, jota käytän työssäni, hän selittää. Jos olet istuvampi, sinulla on enemmän pitkäikäisyyttä urallasi, ja olen aina ollut aktiivinen.

Jos et hikoile säännöllisesti, et auta itseäsi - siksi haluan mennä ulos tanssimaan.

Patrick hikoilee nyt säännöllisesti.

Sanotaan vain, että olen laskenut muutaman loven vyöllä! hän nauraa.

Katso Myös: