Paul Hollywoodin suudelma Bake Off -voittaja Candice Brownin kanssa oli 'viimeinen olki' vaimolle Alexille

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Valokuvat Paul Hollywoodista suudellen Great British Bake Off -voittajaa Candice Brownia kuulosti kuolemanrangaistukselta hänen 19-vuotiselle avioliitolleen, lähteet väittävät.



Vaimo Alex, 53, myönsi, että se oli vain viaton nokkiminen, mutta hän joutui murheelliseksi, kun heidän avioliitonsa saatettiin jälleen valokeilaan.



Normaalisti tuottelias diskanttikaiutin, hän on ollut hiljaa verkossa siitä lähtien, kun Paul, 51, kuvasi suutelevansa hyvästit Candicelle, 32, kun he lähtivät Pride of Britain Awards -kilpailusta viime kuussa.



Hollywoodit, joilla on teini -ikäinen poika, ilmoitti maanantaina eroavansa lähes 20 vuoden avioliiton jälkeen.

Lähteiden mukaan tämä kuva oli kuoleman suudelma parin 19 vuoden avioliitolle (Kuva: Greg Brennan)

michael barton emma barton

Paul Hollywood ja Alexandra Hollywood ilmoittivat erostaan ​​aiemmin tällä viikolla (Kuva: Getty)



Lähde sanoi: Heidän avioliitonsa oli joka tapauksessa päättymässä, mutta tämä epäilemättä nopeutti asioita. Hän piti tilannetta ahdistavana, kun avioliitto oli pilaantunut ja että se sai kaiken tämän spekulaation jälleen käyntiin.

Nile Ranger -kasvotatuointi

He erosivat aiemmin vuonna 2013, kun Paul myönsi suhteen Marcela Valladolidin kanssa, joka oli hänen tähtiä Bake Offin yhdysvaltalaisessa versiossa. Hän on 12 vuotta nuorempi. Myöhemmin hän kutsui sitä elämäni suurimmaksi virheeksi.



Alexin sanottiin hyväksyneen sen vain viattomana nokkana, mutta hän oli 'surullinen'. heidän avioliittonsa ollessa jälleen valokeilassa (Kuva: Adam Gerrard/)

Alex otti hänet takaisin ja vuonna 2015 hänet nimitettiin Paul Hollywood Ltd: n johtajaksi, jonka omaisuus oli tuolloin 1,4 miljoonaa puntaa.

Hänen veljensä Simon Moores sanoi eilen: He tuntevat myötätuntoni. Se on erittäin surullista.

Paul ja äskettäin kihloissa Candice väittivät, että muut olivat heidän kanssaan, koska heillä oli viaton nokitus poskelle. Molempien tiedottaja sanoi, että on epätotta kuvata sitä intiimiksi suudelmaksi.

Katso Myös: