Paul Pogba herättää spekulaatioita, joista hänestä tuli isä ensimmäistä kertaa Man Utd -legendan onnittellessa häntä

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Manchester Unitedin tähti Paul Pogba ja hänen tyttöystävänsä Maria Salaues näyttivät juhlivan ensimmäisen lapsensa syntymää päivällisellä Manchesterissa tiistaina.



Pogba ja Salaues ruokailivat The Ivy -ravintolassa Manchesterin keskustassa, kun heistä tuli ilmeisesti ensimmäistä kertaa vanhemmat.



kahluuallas istuimilla

MM -voittaja Pogba ei ole kommentoinut uutisia julkisesti, mutta United -legenda Bryan Robson näytti vahvistavan saapumisen.



Hän kertoi Mailille : 'Kun näin Paulin viime viikolla Dubaissa United -joukkueen kanssa, keskustelin hieman ja onnittelin häntä vauvan syntymästä.

'Hän näytti vain niin rennolta ja helpolta asioiden kanssa.'

Palkat ja Pogba kulkevat Manchesterin läpi (Kuva: Eamonn ja James Clarke)



Palkissa oli silmiinpistävä vauva, kun hän osallistui Manchester Unitedin nyrkkeilypäivän voittoon Huddersfieldistä Old Traffordilla.

Bolivian malli leikkasi kuitenkin kapeamman hahmon kävellessään Manchesterin kanssa Pogban kanssa tiistai -iltana.



Pariskunta meni Ivy -ravintolaan (Kuva: Eamonn ja James Clarke)

pippa Middleton vauvakuvia

Pogba ei ole kommentoinut sosiaalisessa mediassa syntymästään, koska pariskunta on pitänyt suhteensa matalaluonteisena.

Palkat & apos; Suhde Ranskan keskikenttäpelaajaan paljastui ensimmäisen kerran, kun hänet kuvattiin tukemassa Pogbaa viime kesän Venäjän MM -kisoissa.

Pogba ja Salaues ovat tulleet ensimmäistä kertaa vanhemmiksi (Kuva: Eamonn ja James Clarke)

United -tähdellä on ollut onnellisia viikkoja. Pogba on tehnyt neljä maalia ja antanut neljä syöttöä viidessä ottelussa sen jälkeen, kun Ole Gunnar Solskjaer nimitettiin väliaikaiseksi pomoksi.

Pogban muoto on auttanut nostamaan Old Trafford -klubin takaisin kilpailuun neljän parhaan sijan jälkeen, kun Jose Mourinho johti kauden pettymystä.

Ranskan keskikenttäpelaaja vaikutti vapautuneen Mourinhon lähdöstä, ja hänen hienosta syöttöstään Marcus Rashford teki Unitedin ainoan maalin maalein 1-0 voiton Tottenhamista viime viikonloppuna.

Palkat kuvattu ennen synnytystä (Kuva: Zenpix Ltd)

Pogban vaikuttavat näytöt ovat auttaneet nostamaan hänen sivutasoaan Arsenalin pisteissä, ja vaikka seura on edelleen kuudenneksi Valioliigassa, he ovat nyt vain kuuden pisteen päässä Chelseasta taistelussa Mestarien liigan viimeisestä paikasta.

United isännöi Brightonia Old Traffordilla lauantaina ja Pogba toivoo voivansa auttaa Solskjaeria saavuttamaan seitsemännen perättäisen voiton hallintokauden jälkeen.

louise isoveljen kuolema

Lue lisää

NEWSAM Footballin suosituimmat tarinat
Rekisteröidy päivittäiseen NEWSAM Football -sähköpostiosoitteeseen Siirrä uutisia LIVE: Viimeisimmät juorut Mourinho tähtää onnekkaaseen Man Utdiin Messi kommentoi lähtöä Barcelonasta

Katso Myös: