Pete Doherty nyt - huumeiden kuolemat, EastEndersin Dot Cotton -pelastusrengas ja Kate Mossin aselepo

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Pete Doherty oli aina luokan huippu.



Hexhamissa, Northumberlandissa syntynyt isä John oli päällikkö Royal Signalsissa ja hänen äitinsä Jacqueline Michels, kuninkaallinen korpraali Royal Nursing Corpsissa.



Esimerkillinen oppilas, vaikka hän muutti ympäri maata sotilaslapsena, saavutti GCSE-testeissään 7 A*, kaksi A-tasoa ja lähti runokiertueelle Venäjälle British Councilin kanssa 16-vuotiaana voitettuaan kilpailun .



Yliopiston jälkeen hän muutti Lontooseen opiskelemaan englanninkielistä kirjallisuutta Lontoon yliopistossa, mutta lopetti vuoden; sai asunnon muso Carl Baratin kanssa ja perusti The Libertinesin vuonna 1997.

Vuoteen 2002 mennessä heidän albuminsa Up the Bracket oli muuttanut bändin valtavirran indie -tähdiksi, mutta alle kaksi vuotta myöhemmin Pete - joka täyttää tänään 42 vuotta - erotettiin bändistä kuntoutuksen lopettamisen vuoksi.

Pete Doherty, edessä oikealla, ja hänen paras ystävänsä Carl Barat perustivat The Libertinesin

Pete Doherty, edessä oikealla, ja hänen paras ystävänsä Carl Barat perustivat The Libertinesin (Kuva: julkisuuskuva)



Siitä seurasi vuosien turbulenssi räjähtävästä suhteesta Kate Mossin kanssa pidätyksiin ja epäonnistuneisiin kuntoutuksiin sekä joidenkin lähimpiensä traagisiin huumeiden kuolemiin.

Tässä on mitä Peteille tapahtui sen jälkeen, kun hän oli alun perin saavuttanut mainetta ...



Kate Moss

Epätodennäköinen pari tapasi tammikuussa 2005 Katen 31. syntymäpäiväjuhlissa ja oli suunnitellut naimisiin kesällä 2007.

Pete piirsi kuuluisan kuvan heistä käyttämällä omaa vertaan, joka myytiin viime vuonna 5000 puntaa.

Pete Doherty ja Kate Moss

Pete Doherty ja Kate Moss seurustelivat vuosina 2005-2007 (Kuva: JOS)

Mutta heidän eronsa oli tuskallinen, ja tähti syytti exäänsä rakastetun nalle Pandyn polttamisesta - väittää, ettei hän ole koskaan vastannut myöskään.

Sitten vuonna 2012, kun Kate oli naimisissa The Kills -tähden Jamie Hincen kanssa, Pete väitti kutsuneensa hänet taivaasta rauhan solmimiseksi ja hänen hyvinvointinsa tarkistamiseksi.

Sain puhelun, joka tuli yllätyksenä, koska emme ole vaihtaneet sanaa sen päättymisen jälkeen. Ja usko pois, se päättyi ikävästi '', hän kertoi Daily Mailille.

Malli Kate Moss pitää kädestä ja näyttää onnelliselta kävellessään New Yorkin kaduilla musiikillisen rokkipoikaystävänsä Pete Dohertyn kanssa

Pete sanoi, että hänen romanssinsa Katen kanssa päättyi ilkeästi & apos; (Kuva: Splash)

Mutta hän oli ystävällinen ja kysyi vain, mitä olen tekemässä. Hän halusi tietää, miksi en ollut kirjoittanut kappaleita äskettäin ja söinkö vielä huumeita.

Hän kertoi minulle, että huolimatta kaikesta, mitä meidän välillämme oli tapahtunut, hän silti juurtui puoleeni ja se oli mukavaa. Minulle merkitsee paljon tietää se.

Samaan aikaan hän synnytti pojan, Astile, 17, Liam Gallagherin entisen Lisa Moorishin kanssa vuonna 2003 ja tyttären eteläafrikkalaisen mallin Lindi Hingstonin kanssa vuonna 2011.

Traagisia kuolemia

Muusikko Alan Wass, rocktähti Pete Dohertyn läheinen ystävä, joka kuoli 'laittomaan' heroiinin yliannostus

Muusikko Alan Wass, rocktähti Pete Dohertyn läheinen ystävä, joka kuoli 'laittomaan' heroiinin yliannostus (Kuva: PA)

Vuonna 2015 Pete'n ystävä ja entinen Libertinesin bändikaveri Alan Wass, 33, kuoli sydänkohtaukseen sen jälkeen, kun hän oli '' laittomasti ''; sai pistoksen heroiinia, Westminsterin kuolintotuomioistuimen tutkinta päätti.

Viisi vuotta aikaisemmin Goldsmithin perijätär Robyn Whitehead, 27, kuoli Hackneyn asunnossa, jossa hän oli tehnyt dokumenttielokuvan Peten ja hänen ystävänsä, muusikko Pete Wolfen kanssa tammikuussa 2010.

Syyskuussa 2011 Poplar Coronerin tuomioistuimessa suoritetussa tutkimuksessa todettiin, että hän oli kuollut heroiinimyrkytykseen, ja kirjasi tuomion vahingosta. Tutkimuksen seurauksena Pete tuomittiin kuuden kuukauden vankeuteen kokaiinin hallussapidosta.

Vuonna 2006 Mark Blanco putosi Whitechapelin itä -Lontoon asunnon parvekkeelta soutuessaan ihmisten kanssa. Pete jäi pois paikalta CCTV: ssä, kun Blanco makasi kuolleena jalkakäytävällä.

Pete kiisti osallisuutensa hänen kuolemaansa ja sanoi, että hän pakeni, koska hänellä oli hallussaan huumeita.

Robyn Whitehead kuoli heroiinimyrkytykseen kuvattuaan Peteä käsittelevän dokumentin (Kuva: PA)

Hän kertoi NME: lle: '' Ymmärrän, että se näyttää hämärältä. Kuinka häpeät minua, kun astuin ruumiin yli ja jaloitin sen kadulla? & Apos;

'[Elokuvamateriaali] sai minut tuntemaan itseni pahoinvoivaksi, vatsani sairaaksi. Häpeä täysin. Astuin kuolevan miehen yli ... Olin tuolloin takuita vastaan. Minulla oli taskut täynnä huumeita. '

Kuolintutkija sulki pois itsemurhan ja kehotti Metropolitanin poliisia aloittamaan tutkinnan uudelleen, mutta vuonna 2011 CPS: n sääntöjen mukaan todisteet eivät riitä syyttämään ketään hänen kuolemastaan.

Kysyttäessä tragedioista, joihin hän on liittynyt, Pete kertoi The Guardianille vuonna 2019: 'En ollut edes helvetissä kuninkaan maassa, kun Alan kuoli. Näin Robynin [Whitehead] edellisenä iltana. Mark Blanco ... vittu tietää mitä hänelle tapahtui.

Amy Winehouse

Pete väitti olleensa suhteessa Amy Winehousen kanssa (Kuva: Splash)

Ennen kuolemaansa alkoholimyrkytyksessä heinäkuussa 2011 traaginen Amy oli ollut hyviä ystäviä Peten kanssa.

Mutta vuonna 2012 hän väitti, että he todella olivat rakastajia, mutta sanoi, että se päättyi huonosti.

Tämä on minun vaikea tunnustaa. Mutta kyllä, se on totta. Amy ja minä olimme ystäviä, hän kertoi Posti sunnuntaina .

- Rakastin häntä silloin ja rakastan edelleen. Mutta loppua kohti, kuten vain rakastajat voivat, hänestä tuli melko ilkeä ja julma minulle. Hän ei kärsinyt typeriä ... ja usko minua, hänellä oli ilkeä koukku.

Lääkkeet ja kuntoutus

Pete Doherty (kuva: Rex)

Pete on viettänyt vuosia kuntoutuksessa ja sen ulkopuolella

Alkuvuosinaan Lontoossa Pete on kertonut, miten hän rahoitti riippuvuutensa työskentelemällä homoprostituutina.

Libertinen elämäkerrassa, Kids in Riot, hän sanoi: 'Olin töissä baarissa, myin huumeita, työskentelin rakennustyömaalla, kirjoitin runoutta hautausmaavaihdossa Kuninkaan päässä - ja olin w ** kuningas pois vanhoista kuningattareista, kuten 20 puntaa. ''

Lisäämällä järkyttävää tarinaa hän kertoi kuinka hän varastoi yhdeltä rikkaalta lyöjältä hänen tyylikkäässä talossaan Chelseassa.

f1 kuljettajan palkat 2021

Hän jatkoi: 'Oikea vanha vitun kuningas mäyrä hän oli. Se oli itse asiassa vähän tylsää. Kun hän nukkui, lukitsin hänet huoneeseensa, sidoin housut hänen päänsä päälle ja löin kaikki nämä Yhdysvaltain dollarin setelit laatikostaan. '

Hän on yrittänyt kuntouttaa useita kertoja vuosien varrella, ja EastEnders & apos; tähti June Brown, joka soitti Dot Cottonia, astui kerran sisään ja tarjosi hänelle pelastusköyden.

Näyttelijä June Brown, joka esittää Dot Cottonia EastEndersissä, jopa yritti auttaa häntä

Näyttelijä June Brown, joka esittää Dot Cottonia EastEndersissä, jopa yritti auttaa häntä (Kuva: BBC)

94 -vuotias kesäkuu järjesti hyväntekeväisyysjärjestön, joka auttoi maksamaan riippuvuuksista saadakseen hoitoa thaimaalaisessa Thamkrabok -luostarissa, joka väittää olevansa yksi maailman menestysprosentteja.

'Kuka tahansa voi mennä', hän sanoi tuolloin. 'Me maksamme matkasi, sinun tarvitsee vain sitoutua hoitoon. Olen suuri Libertines -fani. Se olisi ihmeellinen paikka, jossa Pete potkaisee riippuvuutensa. '

Pete ilmoittautui, mutta valitettavasti kesti vain muutaman päivän ennen kuin hän pakeni Bangkokin kirkkaita valoja.

Toisen Thaimaassa vietetyn vuoden 2014 jälkeen hän julisti, että hän voitti demoninsa lopullisesti, mutta myöhemmin uusiutui & nbsp; 10 minuutin kuluessa. kotiin Margate, Kent.

Hänen viimeisen suuren haastattelunsa aikana Vartija vuonna 2019 hän myönsi olevansa edelleen niin koukussa kuin koskaan, mutta valitti, mitä hän voisi olla ja saavuttaa, jos häntä ei hallitsisi huumeiden nälkä.

Sydämeni haluaa tietää mitä helvettiä tapahtuu. Miksi tuhlaan aikaani ja rahaa ja ystävyyttä ja rakkautta ja energiaa ja luovuutta johonkin karvaiseen jälkiruokaan? hän sanoi.

'Osa minusta haluaisi [olla puhdas]. Vain siksi, että voin tuntea asioita. Elämässäni on paljon ihmisiä, jotka ansaitsevat parempaa. Se on todellakin henkinen vajaatoiminta. Olisin voima, joka on otettava huomioon! Minulla olisi rahaa ja itsekunnioitusta ja puhtaat kädet.

Missä hän on nyt

Libertines

Carl heitti Petelle pelastusköyden antamalla hänen asua bändin hotellissa (Kuva: Getty)

Kun The Libertines haki sisään ja osti hotellin kunnostettavaksi Margatiin, he sopivat antavansa Petelle osuuden vastineeksi keikkasarjoista.

Carl antoi hänen asua viktoriaanisessa merenrantakohteessa, jonka he antoivat Albion -huoneiksi, kun se oli valmistumassa - ystävällinen liike Pete sanoo 'pelastanut hänet'.

Hän sanoi: 'Se oli unelma, jossa minulla oli paikka, jossa minun ei tarvinnut huolehtia vuokrasta ensimmäistä kertaa. Minulla on vain katto pään päällä, kun minulla ei ole asetta päähäni, jossa on uhka häädellä tai: 'Sinun täytyy hämätä minua tai olet korvasi ulkopuolella.'

En halua, että minua jaetaan tai kuljetetaan ympäriinsä kuin vitun kuninkaallinen tölkki, jota käytetään tuhkakupissa juhlissa. '

Samaan aikaan, kun hänen turhautunut isänsä oli vieraantunut vuosia, pari vihdoin otti yhteyttä Peteen selittäen, kuinka hänen isänsä oli tutkinut riippuvuuksiaan verkossa ja oppinut kielen.

Hän on uskomaton mies. Hän on mennyt siitä, ettei hän puhunut minulle huumeiden takia, vaan siirtynyt verkkoon ja etsinyt huumeiden slängiä ', hän selitti.

'Hän sanoi minulle:' Onko sinulla jouluvarastosi tai oletko hämmentynyt? 'Olin kuin: & apos; Mitä helvettiä?! & Apos; Se oli tapa ojentaa kätensä minulle, sovinto.

Peten uskotaan edelleen olevan suhteessa laulaja Katia de Vidasin kanssa ja hän asuu Margacessa, jossa hän esiintyy Pete Dohertyn ja Puta Madresin kanssa ja joutui sairaalaan vuonna 2019 sen jälkeen, kun hän oli pistänyt sormensa siilin piikkiin.

Katso Myös: