Peter Crouch Tallenna kesäkatsaus: Jalkapalloshow lentää kaukana tavoitteesta

Tv -Arvostelut

Peter ja hänen kumppaninsa yrittävät tuoda kesän hauskaa lauantai -iltoihin

fifa 20 -verkkosovelluksen julkaisupäivä uk
Valittu tähtiValittu tähtiValitsematon tähtiValitsematon tähtiValitsematon tähti

Entinen Englannin jalkapalloilija Peter Crouch aloitti debyyttinsä kevyen viihteen TV -isäntänä seuraavalla tehtävällä:

Kaikki on peruttu - musiikkifestivaalit, urheilutapahtumat ja niin edelleen - mutta aiomme tuoda ne kaikki vähän tähän lauantai -illan esitykseen.

Massiivinen kunnioitus jaloille aikomuksille ja kaikelle muulle, Crouchy.

Kuitenkin kymmenen minuuttia tämän ensimmäisen jakson aikana mietin, voisiko jotain muuta liittyä peruutettuun luetteloon.

Sisäisen bändin alkusoitto oli vähemmän kappale, enemmän ajankohtainen neuvo: KC & The Sunshine Bandin Give It Up.

Ei ollut yllätys nähdä BBC: n sosiaalisen median tiimin menevän täydellä hashtagilla #SaveOurSummer.

Lyhentämällä se rehellisemmäksi #SOS: ksi olisi osoittanut itsetietoisuuden tason, joka ylittää selvästi nykypäivän Beebin.

Peter ja isäntä Maya Jama (Kuva: BBC)

Jokaiselle, joka on koskaan valittanut BBC1: stä, joka näyttää rouva Brownin pojat, rouva Brownin pojat spin-off -tapahtumia tai toistoja rouva Brownin pojista lauantai-iltana, tässä oli vakava vilkaisu vaihtoehdosta.

Jalkapallopohjainen podcast, joka näytti siirtyneen äskettäin käyttämättömään Homebase-puutarhakeskukseen.

Isännöi mies, joka lukee autokuoraa kuin kauhistunut sieppauksen uhri ja pyytää jotakuta - kuka tahansa - maksamaan lunnaat.

Kun Covid UK: n historia kirjoitetaan, tulee varmasti luku, joka on omistettu pahoilleni siitä, että kolme kuukautta sulkeutumisen jälkeen lauantai-illan viihdeohjelmaa etsivät TV-katsojat vähenivät katsomaan joitakin entisiä kansainvälisiä jalkapalloilijoita ja nousujohteisia. Tuleva juontaja Maya Jama yrittää volley teepussin kahvikuppi.

Tässä vaiheessa minun pitäisi sanoa, että ymmärrän, miksi BBC oli niin innokas antamaan Peterille mahdollisuuden.

Hänen How to Be A Footballer -kirjat ovat loistavan hauskoja, hänen sanomalehtisarakkeensa ovat teräviä ja oivaltavia, ja minulle sanotaan usein, että hänen podcastit ovat parasta Internetissä.

Hän ei kuitenkaan ole ensi -ilta lauantai -illan TV -juontaja.

Ja vaikka Mayan kaltaisen ammattilaisen laatiminen hänen tukemiseksi oli järkevä idea, en voi nähdä sen pelastavan häntä - tai tätä esitystä - pitkällä aikavälillä.

Maya Jama on turvallinen käsi (Kuva: Instagram / @ mayajama)

Se ei tietenkään ole Pietarin vika. Tämä ohjelma suunniteltiin alun perin ottelun jälkeiseksi kumppaniksi Euro 2020 -turnaukseen.

Valitettavasti, kun euroja lykättiin, BBC ei toiminut järkevästi ja seurannut esimerkkiä.

Jalkapallon puute jätti selvästi esitykseen massiivisen sisältöaukon, jonka Peter ja hänen tiiminsä yrittivät täyttää käyttämällä samaa lähestymistapaa, jota hän käyttää, kun hän tekee 6 -jalkaiset 7 -tuumaiset vaatteet ostoksillaan: heittää kaiken, vaikka kuinka naurettavaa, ja toivottavasti pari asiaa toimii.

Peter ja hänen vaimonsa Abbey Clancy (Kuva: Getty)

Ja mistä he menivät etsimään ideoita? Tavalliset paikat. Soccer AM diffuusioalueen ulostulo. Fantasy Football putiikki. Liiga omasta emporiumista. Jopa Redknappin Home Fixture -ponnahdusliike.

Lue lisää

Ian Hyland televisiossa
Peter Crouch ei pelasta kesäämme EastEnders & apos; 100 parasta hahmoa ikinä After Life 2 menee sydämeen eikä naura Ison-Britannian kymmenen kaikkien aikojen paras tietovisan isäntä

Katsotaanpa kuitenkin valoisaa puolta. Vielä on seitsemän viikkoa jäljellä, joten Pietarilla on runsaasti aikaa kääntää se ympäri.

Lisäksi hän on aina ollut tunnetusti hidas aloittaja.

Kesti 20 peliä, ennen kuin hän teki ensimmäisen maalinsa Liverpoolissa, ja hänen itsensä mukaan pitkä ja kova taistelu Abbey Clancyn kaltaisen naisen saamiseksi.