Phil Mickelson huusi LIV Golf -tapahtuman aikana: 'Tee se Saudi-Arabian kuninkaallisen perheen puolesta!'

Golf

Horoskooppi Huomenna

Kuusinkertainen mestari Phil Mickelson häntä käskettiin 'tehdä se Saudi-Arabian kuninkaallisen perheen hyväksi', kun hän palasi LIFE Golf aikataulu perjantaina.



'Lefty' valmistautui tiilaamaan ensimmäisellä reiällä Trump National Golf Clubilla Bedminsterissä, New Jerseyssä, kun kyseinen tuuletin rikkoi hänen keskittymisensä. LIV Golf Invitational Series -sarjaa rahoittaa Saudi-Arabian julkinen investointirahasto (PIF), ja sen on arvioitu olevan kuningaskunnan 'urheilunpesu' -yritys.



LIV Golf on houkutellut monia PGA Tour tähdet sen rannoille tarjoamalla valtavia palkkapäiviä, jotka kääpiöivät sen kilpailevan liigan. Lisäksi useille sukunimille tarjottiin yhdeksännumeroisia summia liittyäkseen Mickelsonin mukana. uskotaan, että hänelle on maksettu noin 200 miljoonaa dollaria (165 miljoonaa puntaa) .



Väkijoukon purkautuminen näytti saavan Mickelsonin pois, kun hän astui takaisin pallosta ja kesti jonkin aikaa toipuakseen. Se osoittautui valitettavaksi edeltäjäksi myös tulevalle, kun PGA:n entinen suosikki ampui neljä yli parin ja sijoittui 43:ksi ensimmäisen kierroksen lopussa.

Se on kaukana ensimmäisestä kiistasta, joka nähtiin tällä viikolla Trump National Golf Clubilla, jonka omistaa Yhdysvaltain entinen presidentti. Donald Trump . Kurssi on ollut mielenosoitusten paikka Perheet ja läheiset, jotka ovat sukulaisina kuolleisiin Syyskuun 11. päivän terrori-iskut .

Trump on aiemmin maininnut kuningaskunnan olevan vastuussa 9/11-iskuista. Entinen 'Vapaan maailman johtaja' on kuitenkin sittemmin muuttanut kantaansa asiassa ja sanoi tällä viikolla, että 'Kukaan ei ole päässyt 9/11:n pohjalle.'



 LIV Golfin loikkaaja Phil Mickelsonia kiusattiin tänä viikonloppuna's event in Bedminster, New Jersey
LIV Golfin loikkaaja Phil Mickelsonia kiusattiin tämän viikonlopun tapahtumassa Bedminsterissä, New Jerseyssä. ( Kuva: Cliff Hawkins/Getty Images)

Oletko samaa mieltä siitä, että LIV Golf -kapinalliset pitäisi kieltää urheilun suurista sarjoista? Kerro meille kommenttiosio .

Mickelson, 52, oli myös syyskuun 11. päivän edunvalvontaryhmän painostuksen kohteena kesäkuussa, ja hän sai kirjeen, jossa häntä kehotettiin kääntämään selkänsä Saudi-Arabian tukemalle LIV-sarjalle. Kolminkertaiset Mastersin mestarit vastasivat : 'Sanoisin kaikille, jotka ovat menettäneet rakkaansa ja ystävänsä 9/11:ssä, että tunnen syvää empatiaa heitä kohtaan. En voi korostaa sitä tarpeeksi.'



LIV Golf Invitational Series on vielä olemassaolonsa alkuvaiheessa, ja tämän viikonlopun kilpailu Bedminsterissä on vasta sen kolmas tapahtuma. Tästä huolimatta on odotettavissa, että sen osallistujat saattavat kohdata tulevaisuudessa lisää sen rahoittajia koskevia tarkastuksia.

Tuon irtautuneen liigan kasvot tuovat mukanaan sen etuja, että Saudi-Arabian uskotaan palkitseneen Mickelsonin aika komeasti. Hän on kuitenkin altis kohdata raivokohtauksen, mikä on erityisen ymmärrettävää niille, jotka protestoivat New Jerseyssä.

Katso Myös: