Piers Morgan paljastaa järkyttävän totuuden sairaalakuvan takana

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Piers Morgan on paljastanut totuuden hänen järkyttävän kuvansa takana sairaalassa.



Viime viikon lopulla kiistanalainen Good Morning Britain -isäntä twiittasi valokuvan hänestä sairaalassa, putket nenässään, kun hän laittoi puolihymyn.



Kuitenkin käy ilmi, että tätä kuvaa ei julkaistu odotetusti, koska Piers paljasti, ettei hänellä ollut aavistustakaan, että hän oli ottanut kuvan, ennen kuin tuhannet ihmiset lähettivät hänelle huolestuneita viestejä.



Esittelijä sai joitakin testejä sairaalassa ja valitsi rauhoittavan lääkkeen, joka osoittautui koputtaneen hänet kuuteen.

Susanna hymyili Piersin läpi. tarina (Kuva: ITV)

Hän kertoi pitkän tarinan kuvan alkuperästä (Kuva: ITV)



mitä ted bundy teki

Hän sanoi: ' Tämä asia vaivaa minua - vatsaan liittyvää - niin lopulta menin ja tein kaikki nämä testit ja yksi niistä on, kun he täyttävät tämän suuren putken kurkkuun ...

'He antavat sinulle valinnan,' Haluatko vain vähän suihketta ja mennä sen kanssa, kun tämä asia on juuttunut kurkkuun ... vai haluatko rauhoittavan? '



Koko tämän keskustelun aikana Piers teki erittäin röyhkeän vitsin Richard Arnoldista, joka havaitsi, että jotain 'juuttui kurkkuun', helppo vaihtoehto, ennen kuin jatkoi tarinaansa.

Piers jatkoi: 'Minä sanoin:' Mitä te kaikki tekisitte? ' ja lääkärit ja sairaanhoitajat sanoivat, että sinun on saatava rauhoittava aine, 20 prosenttia menee ilman sitä ja he vaivaavat ja oksentavat ja kaikki tämä ja se on kamalaa.

Surullisen kuuluisa kuva Piersistä sairaalassa (Kuva: Piers Morgan/Instagram)

'Minulla oli rauhoittava aine ja sinun pitäisi pysyä hereillä, kun se tapahtuu, sinä olet tavallaan tietoinen, mutta seuraava asia, jonka tiedän, heräsin toipumiseen - se oli valmis, tehty, en muistanut mitään .

'Minulla oli puhelin mukanani ja pohjimmiltaan tuossa kuvassa olen edelleen puolirauhoittunut, mutta puhelimeni oli lähellä minua ja he kaikki lähtivät huoneesta jättämään minut siihen, sain puhelimen, eikä minulla ollut aavistustakaan siitä, että olin tehnyt Tämä...

'Julkaisin kuvan ja keskustelin sitten vähän konsultin kanssa, josta minulla ei ole muistia ollenkaan, joten sitten päästettiin kotiin taksilla, menen kotiin, nukun kaksi tai kolme tuntia.

Herään ja tuhannen viestin tapaan sanotaan: 'Mitä tapahtui?' Oletko kunnossa? Ja minä ajattelin: '' Mitä minä olen tehnyt? ''

jonka kanssa pelätään puuvillaa

Piers ei voinut uskoa katsoessaan taaksepäin puhelimeensa (Kuva: ITV)

Esittelijäkumppaninsa Susanna Reid nauroi kertoessaan tarinansa ja vitsaili kuinka hämmästyneitä ihmiset olisivat, kun tällainen kuva ilmestyisi heidän puhelimiinsa.

Hyvää huomenta Britannia ilmestyy arkisin klo 6.00 ITV: llä.

Katso Myös: