Pizza Hut sulkee 29 ravintolaa ja vaarantaa noin 450 työpaikkaa

Työpaikkojen Menetykset

Pizza Hut on ilmoittanut aikovansa sulkea 29 sen 244 brittiläisestä ravintolasta, mikä vaarantaa noin 450 työpaikkaa.Muutto tuli sen jälkeen, kun Eat Out to Help Out -järjestelmän päättymisen jälkeen ilmoitettiin myyntitukea tarjoavista tarjouksista.


Pizza Hut Restaurantsin tiedottaja sanoi: '' Olemme sitoutuneet toimimaan oikein, ja pyrkiäksemme varmistamaan mahdollisimman monta työpaikkaa ja palvellaksemme edelleen yhteisöjämme pyrimme pääsemään sopimukseen velkojien kanssa.'Vaikka näemme todennäköisesti 29 mökin sulkemista ja 450 työpaikan menettämistä, toimenpiteillämme pyritään suojaamaan noin 5 000 työpaikkaa jäljellä olevissa 215 ravintolassamme sekä liiketoiminnan pitkäikäisyyttä.' '


Pizza Hut sanoi, että se ei voi vielä vahvistaa tarkasti, mitkä oksat ovat vaarassa.

0_Weekend-Family-Saving pizza mökki

0_Weekend-Family-Saving pizza mökkiHän lisäsi: 'Ymmärrämme, että tämä on vaikea aika kaikille osapuolille.

'' Arvostamme liikekumppaneidemme tukea ja teemme kaikkemme auttaaksemme tiimimme jäseniä tämän prosessin aikana, myös puhumalla kuulemisesta kärsineiden kanssa. ''


Pizza Hut sanoi neuvottelevansa yrityksen vapaaehtoisen järjestelyn (CVA) uudelleenjärjestelysopimuksesta sen jälkeen, kun se kohtasi pandemian aiheuttamia 'merkittäviä häiriöitä'.

Pizza Hut Ravintolat -ryhmä sanoi esittäneensä ehdotukset, koska 'myynnin odotetaan palautuvan kokonaan vasta vuonna 2021' huolimatta sivustojen nopeasta ja turvallisesta avaamisesta.

Se lisäsi, että siirto ei vaikuta Pizza Hut Deliveryn toimintaan tai työpaikkoihin tai niihin liittyviin franchiseihin.

Pizza Hut ei ole kaukana yksin vähentäessään High Streetin läsnäoloaan.

Aiemmin tässä kuussa Pizza Express ilmoitti, että 73 ravintolaa suljetaan pysyvästi.

Yo Sushi, Byron Burger, Ask Italian ja Zizzi ovat myös sanoneet, että ravintolat ovat hiljattain suljettuina, kun taas Las Iguanas ja Carluccios ovat jättäneet hallintoon sulkemisen jälkeen.