PlayStation 5:n julkaisupäivä: Milloin PS5 julkaistaan? Tuoreimmat uutiset ja päivitykset hinnoista ja peleistä

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Kukaan ei tiedä vielä, mikä PS5:n julkaisupäivä on, itse asiassa Sony on vahvistanut vain vähän.



Se ei ole estänyt ihmisiä arvaamasta ja huhuja leviämästä PlayStation 5:stä.



PlayStation 5:stä ja siitä, mitä se voi tuoda pöytään, liikkuu useita huhuja, vaikka uuden konsolin saamiseen voi mennä vuosia.



Vaikka jotkut ehdottivat, että konsoli saataisiin markkinoille myöhemmin tänä vuonna, äskettäin julkaistun raportin mukaan se saatetaan julkistaa vasta 2020.

Vuoden 2020 julkaisu tekisi nykyisestä PlayStation 4:stä noin 7 vuotta vanhan.

PlayStation 4:ää on kuitenkin karsittu ja tehostettu PS4 Slim ja PS4 Pro julkaisun jälkeen vuonna 2013.



Sony ei ole vielä kommentoinut mitään huhuja, ja on epäselvää, milloin tai aikooko se tuoda PlayStation 5:n markkinoille.

dynamon MM-veto

Olemme koonneet yhteen mielenkiintoisimmista uutisista ja jatkamme tämän artikkelin päivittämistä, kun saamme lisätietoja.



PS5 julkaisupäivä

(Kuva: iStockphoto)

Useat lähteet ovat kertoneet pelisivustolle minun laatikkoni että seuraava Sony-konsoli ilmestyy vasta vuonna 2020.

Sivusto raportoi: 'Kaksi ihmistä sanoi tuntevansa suoraan Sonyn uuden konsolin suunnitelmat. Molemmat kertoivat minulle, että seuraava PlayStation ei todennäköisesti ilmesty vuonna 2019, saati sitten vuonna 2018, vaikka he olivatkin varovaisia ​​tehdäkseen selväksi, että nämä suunnitelmat muuttuvat jatkuvasti.

Vuoden 2020 julkaisu tekisi nykyisestä PlayStation 4:stä noin 7 vuotta vanhan - vaikka sitä onkin ohuttettu ja tehostettu PS4 Slim ja PS4 Pro julkaisun jälkeen vuonna 2013.

Tällä hetkellä Microsoftilla on etulyöntiasema Sonya vastaan ​​Xbox One X:n raakatehon suhteen - minkä vuoksi japanilainen yritys ehkä pitää suunnitelmansa juoksevana.

Koska Sony ei aio osallistua E3 2019 -tapahtumaan, vaan pitää sen sijaan omia tapahtumiaan, on spekuloitu, että saatamme nähdä ilmoituksen ensi vuonna, ehkä jopa yllättävän julkaisun vuoden 2019 lopussa.

Muutaman viime esityksen ajan yritys on vetäytynyt pois läsnäolosta pelinäyttelyssä ja pitää mieluummin ulkopuolisia esityksiä tapahtuman aikana. Itsensä poistaminen kokonaan E3:sta viittaa siihen, että heillä saattaa olla suunnitteilla suuri paljastus ja he haluavat välttää uutisten pyyhkimisen kilpailijoiden ilmoituksilla.

PS5 hinta

Uusi Playstation 4 ja Playstation Pro

Uusi PlayStation julkistettiin

PlayStation 5:n hinta määräytyy lopulta sen mukaan, mitä komponentteja Sony pystyy laittamaan sen sisään. Vielä ei tiedetä, kuinka paljon muistia tai millainen prosessori uudessa järjestelmässä on.

Mutta kun otetaan huomioon tiukka kilpailu, Sony ei halua hinnoitella sitä liian korkealle vastareaktion pelossa – mitä se koki PlayStation 3:lla vuonna 2007, joka julkaistiin hintaan 425 puntaa.

Valistuneen arvauksen mukaan PlayStation 5:n hintaluokka on 450–550 puntaa. Microsoftin Xbox One X kallistuu tällä hetkellä 450 punnan hinnoitteluun.

mitä tapahtuu phelanille kruunauskadulla

Onko Sony suunnittelemassa kämmenlaitteita?

Sony ei suunnittele enää kannettavia laitteita PS5:n rinnalle. PS Vitan tuotanto päättyy Japanissa. Sen ei ole tarkoitus tapahtua heti, mutta se valmistuu vuoden loppuun mennessä.

Tämä ei tarkoita, etteikö pelejä olisi lisää, mutta se merkitsee Sonyn kädessä pidettävän 'testin' loppua.

Sony on sanonut, että PS Vitan jatko-osien tuottamista ei ole enää suunniteltu, mikä tarkoittaa, että PS5 ei ole samankaltainen Nintendo Switch -muodossa – ja se tarkoittaa myös sitä, että PS5:lle ei ole nykytilanteessa kannettavaa tukea.

Sony Interactive Entertainmentin vanhempi varajohtaja kertoi Famitsu , puhui TGS:ssä, sanoi: 'Meillä ei tällä hetkellä ole suunnitelmia julkistaa uutta kämmenlaitetta.

Mitä tulee PlayStation Vitaan, jatkamme sen tuotantoa Japanissa vuoteen 2019 asti. Lähetys loppuu.

PS5:n tekniset tiedot

Playstation VR

Playstation VR (Kuva: Sony)

Emme vielä tiedä PlayStation 5:n teknisiä tietoja, mutta voimme pitää Xbox One X:n sisäosia hyvänä lähtökohtana.

Microsoft on hypännyt mukaan kahdeksanytimisellä sirulla, joka toimii 2,3 GHz:n taajuudella. Siinä on myös oma 1,17 GHz:n näytönohjain, joka pystyy tukemaan täyttä 4K UHD -grafiikkaa. Kaikista niistä on varmuuskopioitu 12 Gt GDDR5 RAM-muistia.

Joten vaikka Sony on radiohiljainen siitä, mitä sen seuraavan konsolin sisällä todennäköisesti on, voit olla melko varma, että se on samalla tasolla (ellei parempi kuin), mitä Xbox tarjoaa tällä hetkellä.

Sonyn jättämät patentit viittaavat 'remasterointiin emuloinnilla', mikä viittaa mahdollisuuteen PS5:n taaksepäin yhteensopivuudesta PS4-pelien kanssa ja ehkä pidemmällekin. Ottaen huomioon, kuinka menestyksekäs taaksepäin yhteensopivuus on ollut Xbox Onella - ja kuinka sen puuttuminen PS4:llä on pettynyt monille pelaajille - tämä olisi looginen askel Sonylle.

Pidämme myös silmällä PC-pelimarkkinoiden muutoksia seuraavan kuuden kuukauden aikana, jotta saamme käsityksen siitä, minkälaista tehoa seuraavan sukupolven kotikonsoleihin tulee.

Playstation 4 Pro

Entä kilpaileva Xbox?

Kilpailijaa on jo työstetty – Xboxin odotetaan julkaisevan uuden konsolin samaan aikaan PlayStationin kanssa.

AMD:n toimitusjohtaja Lisa Su paljasti äskettäin, että AMD on mukana sekä PS5:n että Xboxin Scarlett-projektissa.

'Työskentelemme sekä Sonyn että Microsoftin kanssa konsoleissa', hän sanoi. 'Heillä molemmilla on erityinen salainen kastike, jonka me autamme heitä tekemään.'

Voisiko Microsoft tarkastella Cloud Gamingia, ja onko AMD sekaantunut siihen?

Entä PlayStation Network?

On myös huhuttu, että Sony tekee muutoksia PlayStation Networkiin ennen PS5-julkaisua.

kaukaa mccann poikaystävä albie gibbs

PSN nykyisessä muodossaan ei ole ongelmaton – ja Sony haluaa parantaa sitä.

PS Plus -tilauspalvelu on selvästi osa Sonyn tulevaisuuden suunnitelmia ja jotain, jonka varaan se rakentaa.

Toivottavasti he tarjoavat PSN-päivityksen PS5:n kanssa.

Varsinaisia ​​tietoja ei vielä ole, vaikka Windows Central -tiimikirjoittaja Jez Corden on ehdottanut, että suuri infrastruktuuripäivitys on käynnissä.

Sonyn ei odoteta julkaisevan vuonna 2018 laitteistovalikoimaansa, joten älä odota enempää yksityiskohtia.

Voi kestää jopa vuoteen 2019, ennen kuin uusia uutisia julkaistaan.

mark wright michelle keegan

Mitä fanit haluavat PS5:ltä

Mitä tulee siihen, mitä ihmiset haluavat Sonyn seuraavan sukupolven konsoleista, fanit ovat pyytäneet tyylikästä muotoilua, vaikka prosessorin ja grafiikkasirun päivitysten myötä konsoli saattaa olla aluksi hieman isompi.

Fanit ovat myös vaatineet PSVR 2 -kuulokkeita uuteen konsoliin.

Patentit uudelle PSVR-ohjaimelle on jo löydetty, joten se voisi olla osa uusien kuulokkeiden julkaisua.

Varsinaiselle ohjaimelle odota samanlaista Dual Shock -muotoilua, jonka olemme nähneet aiemmin.

Taaksepäin yhteensopivuus on toinen pakollinen ominaisuus, sillä PS Plus -tilauspalvelu tarjoaa BC-pelejä.

Suuri kysymys on, julkaiseeko Sony useamman kuin yhden konsolin. Yksi paremmista teknisistä tiedoista ja toinen alhaisemmista kustannuksista.

PS5 pelejä

PlayStation 4 2016

Kuten hintakin, pelejä on tällä hetkellä vähän tuntematon määrä. Jos Sony kuitenkin noudattaa iteratiivista päivitysprosessia, on todennäköistä, että PS4-pelisi toimivat edelleen PS5:llä.

Sonylla on valikoima ensimmäisen osapuolen franchising-tuotteita, joita se voi tuoda PS5:lle, joten voit odottaa seuraavan sukupolven jatko-osia Horizonin kaltaisilta: Zero Dawn, Gran Turismo ja mahdollisesti jopa Uncharted.

Kolmannen osapuolen juggernauts, kuten Grand Theft Auto, Call of Duty ja FIFA, esiintyy myös taatusti.

Virtuaalitodellisuuden fanit voivat myös olla varmoja siitä, että Sony tekee VR:stä uuden konsolin tärkeimmän myyntivaltin.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: