PlayStation 5: Helppo tapa kertoa, pelaavatko ystäväsi PS4:llä vai PS5:llä

Tekniikka

Kuukausien odotusten jälkeen PlayStation 5 tulee vihdoin myyntiin ensi viikolla.

Ennakkotilaukset ympäri maailmaa ovat olleet tähtitieteellisiä, ja monet innokkaat fanit ovat innokkaita saamaan käsiinsä seuraavan sukupolven konsolia.

Sony on nyt esitellyt helpon tavan kertoa, pelaavatko ystäväsi PlayStation 4:llä vai uudella PlayStation 5:llä.

PS4:n ystäväluetteloon on lisätty uusi kuvake, joka näyttää, millä konsolilla ystäväsi pelaavat.

Niiden ystävien nimien vieressä, joiden kanssa pelaat peliä, huomaat hienovaraisen kuvakkeen, joka osoittaa, millä konsolilla he pelaavat.

Niiden ystävien nimien vieressä, joiden kanssa pelaat peliä, huomaat hienovaraisen kuvakkeen, joka osoittaa, millä konsolilla he pelaavat. (Kuva: Gamesradar)

Ei ole yllättävää, että kaikilla on tällä hetkellä sama PS4-kuvake, mutta se muuttuu, kun PS5 tulee myyntiin ensi kuussa.

Onneksi ei tarvitse odottaa kauan, ennen kuin innokkaat fanit pääsevät käsiksi PlayStation 5:een.

Virallinen julkaisupäivä on 12. marraskuuta, jolloin fanit Yhdysvalloissa, Japanissa, Kanadassa, Meksikossa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa Etelä-Koreassa pääsevät käsiinsä konsoliin tuona päivänä.

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt
PlayStation 5

Se ei kuitenkaan ole hyvä uutinen brittiläisille PlayStation-faneille, jotka joutuvat odottamaan vielä viikon ostaakseen PS5:n.

brad pittin ja angelina jolien hääkuvia

Virallinen julkaisupäivä Isossa-Britanniassa on 19. marraskuuta.

Hinnoittelun suhteen PlayStation 5:n hinta on 449,99 £ / 499,99 AU $ 749,95 ja PlayStation 5 Digital Edition on hieman halvempi 399,99 $ / 359,99 £ / 749,95 AU $.

Luetuin
Älä missaa