Pokémon Go Trainer Club kaatui - joten pelin Solstice Event -tapahtumaa on jatkettu

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Niantic on laajentanut toimintaansa Pokémon Go Solstice -tapahtuma ylimääräisen 24 tunnin ajan sen jälkeen, kun järjestelmävirhe lukitsi pelaajat pois pelistä.



Solstice Event jatkuu nyt klo 21 asti tänä iltana, 21. kesäkuuta, jolloin pelaajat voivat nauttia tulen ja jään Pokémonien lisääntyneestä syntymisnopeudesta.



Se tulee Pokémon Go Trainer Clubin romahtamisen jälkeen – pelaajat voivat luoda tilin kaikille Pokémon-pohjaisille toimilleen. Romahdus johtui virheestä, joka vaikutti Android-puhelimia tai -tabletteja käyttäviin pelaajiin.



Pokemon Go Solstice -tapahtuma

Pokemon GO (Kuva: PA)

Raporttien mukaan klubiin ilmoittautuneet Android-pelaajat eivät ole päässeet käyttämään suosittua peliä kesäkuun 19. päivän jälkeen.



Kesäkuun 19. päivänä PDT, jotkut Pokémon Trainer Clubia käyttävät kouluttajat ilmoittivat pääsyongelmista Pokémon GO Androidilla, kirjoitti Nianticin työntekijä Reddit-viestiin, jonka hän huomasi Monikulmio .

Tiimimme on aktiivisesti tutkinut tätä ongelmaa ja etsinyt ratkaisua.



Yksi äskettäin julkaistuista Pokemon-hahmoista

Peli päivitettiin korjaamaan ongelma - mutta erikoistapahtuman jatkaminen vaikuttaa viisaalta päätökseltä pelin tekijöiltä.

Niantic on myös päivittämässä pelin taisteluita.

Yhtiö on ilmoittanut uudistavansa kuntosalien taistelujärjestelmää tehdäkseen omistajuudesta 'yhteistyöhön' ja kannustavansa useampia pelaajia käymään kuntosaleilla.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: