Raskaana oleva Barbie, jonka avulla voit poistaa vauvan, tulee myyntiin - ja vanhemmat ovat raivoissaan

Barbie

Horoskooppi Huomenna

Yksi kokoelmaan?



Voimistelu Barbielta, ratsastus Barbielle, Chelsea Barbielle, jolla on oma muovinen kartano, luulimme nähneemme kaiken. Tähän asti...



Ehkä oudoin tähän mennessä, uusi Barbie on tullut Internetiin, ja siinä on valtava vauvan kuoppa, joka - odota sitä - tulee jopa mukanaan irrotettavan vauvan kanssa.



britney spearsin hajoaminen

Alusta alkaen raskaana oleva Barbie on pukeutunut kirkkaanväriseen mekkoon, jossa on suuri vauvan kuoppa. Mutta kun nostat vaatteita, näyttää siltä, ​​että voit poistaa koukun ja vetää pienen muovisen vastasyntyneen vauvan ulos.

Ei tavallinen Barbie, joka on varmasti (Kuva: Amazon/VWH)

Alennusfoorumin viihdyttävä jäsen Uusimmat tarjoukset huomasin eilen netissä oudon nuken, ja suuri yleisö oli yhtä kiinnostunut parittomasta muovista.



Yksi GirlieWhirlie -niminen käyttäjä kommentoi sanomalla 'se on vähän pelottavaa', kun taas toinen nimeltä LianahKM sanoi, että 'se on kauheaa, ei pitäisi olla pienille lapsille'.

Se on ilmeisesti opettavaista (Kuva: Amazon/VWH)



Vaikka valittavana on kolme erilaista raskaana olevaa Barbiea, ei ole tietoa siitä, onko tämä todellinen Mattelin tekemä nukke vai ei.

Mukava ja realistinen tavalliseen tapaan (Kuva: Amazon/VWH)

Hyvä uutinen on, että jos haluat noutaa yhden pikkulapsellesi (ehkä opettamaan heille lintuja ja mehiläisiä tai näyttämään heille, mitä äidin vatsassa tapahtuu, jos odotat), ne ovat ehdoton tinkiä.

mitä 331 tarkoittaa

Ostaisitko sen? (Kuva: Amazon/VWH)

Hinta vaikuttava 2,48 £ Amazonissa juuri nyt - plus ilmainen toimitus - tämä on yksi halvimmista Barbeista, mitä olemme koskaan nähneet. Ihmettelemme miksi ...

Ja näyttää siltä, ​​että Amazon ei ole ainoa, joka myy outoa nukkea eBay myös ottaa joukko 'perheen' Barbies ylös napata.

Korkokengät? Todella? (Kuva: Amazon/VWH)

Lue lisää

tuoreet kuvat George michaelista
Tuhmia leluja
Jumalaa pilkkaa vauva nukke Kirottu koira Pahansuinen Thomas Tuhma Nintendo

Saat tämän hintaan 7,44 puntaa kuusiosainen 'Koulutusperheen todellinen raskaana oleva nukke', johon kuuluu raskaana oleva Barbie Ken, kaksoisvaunu, jossa on kaksi lasta, ja tietysti irrotettava vauva muumionukan vatsassa.

Emme ole varmoja, miltä meistä tuntuu tästä ...

Katso Myös: