Raskaana oleva X Factor -laulaja räjäyttää Simon Cowellin tämän lupauksen rikkomisesta

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Amanda Lister

Amanda Lister on nyt valittanut ITV: lle



Amanda Lister, 34, hurmasi tuomarit Queen -klassikolla Somebody to Love viime vuonna. Hänen kokeensa sai neljä kyllä-ääntä ja suosionosoitukset 5000 hengen yleisöltä.



Mutta kun hän paljasti olevansa viisi kuukautta raskaana, tuomari Cheryl Fernandez-Versini neuvoi häntä palaamaan tänä vuonna. Yleisön booedin aikana Simon Cowell sanoi menevänsä suoraan leirille, jos hän hakee uudelleen.



Kuitenkin, kun Amanda, Leedsistä, palasi Simon ja Louis Walsh hylkäsivät hänet.

Hän on nyt valittanut ITV: lle eikä vaatinut, että hänen koe -esiintymistään kuvataan kuvamateriaalia.

Amanda Lister

Amanda 9 kuukauden ikäisen poikansa Thomasin ja Dermotin kanssa



Opettaja sanoi: En voinut uskoa sitä. Minusta tuntuu, että minut on petetty pahasti ja johdettu puutarhapolkua pitkin. Simon sanoi minulle 5000 todistajaa.

En vain halua, että tällaista tapahtuisi kenellekään muulle. Se oli täysin epäoikeudenmukaista ja jätti minut todella vihaiseksi - ravistelin vihasta. Olin niin raivoissani, että jopa kompastuin portaita alas.



Amanda lähti viime vuoden koe -ilosta onnellisena ja synnytti vauvansa Thomasin, joka on nyt yhdeksän kuukauden ikäinen.

Muistan Cowellin lupauksen, jonka hän haki uudelleen tämän vuoden X-tekijään.

Kun hän saapui esiintymään, hän oli yllättynyt kutsustaan ​​toisen tuomarin koe -esiintymiseen Alexandra Palacessa.

Amanda huomautti Cowellin lupauksesta tuotantotiimille, mutta häntä kehotettiin olemaan mainitsematta sitä koeajan aikana.

Hämmentynyt Amanda meni eteenpäin ja lauloi - mutta tällä kertaa sai kaksi 'ei' Louis Walshilta ja Simon Cowellilta.

Amanda Lister

Amanda X Factorissa viime vuonna

Pettynyt sai aikaan vihaisen sähköpostiviestien vaihtamisen show -tuottajien kanssa, jotka eivät toistaiseksi ole kyenneet selittämään, miksi tuomarit antoivat lupauksensa.

Amanda pyysi sähköpostitse yhdelle tuotantohenkilöstölle, että hänen koe -esiintymänsä otettiin pois näytöksestä - ja lisäsi: En edelleenkään voi uskoa rikkoutunutta lupaustani.

Mutta hän lisäsi: Haluaisin kuitenkin lisätä, että koko X -tekijän miehistö oli vain ihana, erittäin ystävällinen ja ystävällinen, ja aion tehdä tämän asian.

Pomot vahvistivat myöhemmin, että kun he olivat ottaneet hänen valituksensa vakavasti, he olivat sopineet leikkaavansa hänen koe -esiintymisensä.

Sähköpostivastauksessa he selittivät: Kirjoitan vain kertoakseni, että otamme kaikki valitukset erittäin vakavasti ja olemme pahoillamme kuullessamme, että sinulla ei ollut positiivista kokemusta X Factor -kokeen aikana.

Tarkistettuamme valituksesi ja koe -otoksesi huolellisesti, voimme nyt vahvistaa, ettemme esitä esitystäsi sarjassa.

Toivomme, että kokemus ei vähennä nautintoasi sarjasta, kun se esitetään myöhemmin tänä vuonna, ja toivotamme sinulle menestystä tulevaisuudessa.

X Factorin tiedottaja sanoi: Näyttelyn luonteen ja sen vuoksi, että The X Factor on kilpailu, Amandan ei ollut mahdollista ohittaa koejaksoa tänä vuonna.

Hänelle tarjottiin kuitenkin automaattinen koe koe tämän vuoden tuomaristoon, mutta valitettavasti se ei onnistunut tällä kertaa. Toivotamme hänelle hyvää tulevaisuutta.

Katso Myös: