Premier Inn kohtaa vastavuoroista Good Night Guaranteen rahat takaisin -lupausta, jos vieraat eivät nuku hyvin

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Alan sisäpiiriläiset uskovat, että Good Night Guarantee -kampanjaa tarkistettiin, kun väitetyt väitteet olivat täynnä(Kuva: Evening Gazette)



Kuuden vuoden ajan Lenny Henryn Premier Inn -mainokset ovat luvanneet hyvityksen ilman hyvitystä, jos vieraat eivät saa hyvää yötä.



Mutta jotkut vihaiset asiakkaat ovat heränneet huomatakseen, että kuuluisa käteispalautus ei ole enää miltä näyttää.



Sen sijaan, että vastaanottohenkilökunta maksaisi heille oleskelukustannukset, asiakkaiden on siirryttävä verkkoon ja täytettävä valituslomake, jotta he voivat palauttaa rahat takaisin.

Alan sisäpiiriläiset uskovat, että Good Night Guarantee -kampanja, joka otettiin käyttöön vuonna 2012, tarkistettiin hiljaa sen jälkeen, kun Premier Inn oli tulvinut ilmaistarjouksen haltijoilta.

Yksi sanoi: He eivät enää tarjoa hyvitystä paikan päällä, jos et ole nauttinut vierailustasi. He muuttivat politiikkaansa, kun he saivat jysähdyksen ihmisiltä, ​​jotka käyttivät hyväkseen järjestelmää.



Lenny Henryn hotelliketjun Good Night Guarantee -kampanja otettiin käyttöön vuonna 2012

Martyn James, asiakasvalitussivustolta Resolver, sanoi: Älä koskaan alimyydä tai liikaa lupaa, kuten vanha mainosalan sanonta kuuluu.



Voit lyödä vetoa, että Premier Innin pomot ovat muuttuneet selvästi violetiksi, kun heidän 'hyvää yötä' lupauksestaan ​​tuli lippu ilmaiseen yöhön. Vaikka on ihailtavaa, että kauppa kesti näin kauan, älä odota mitään helppoja ilmaistarjouksia tulevaisuudessa, nyt yritys on kiristänyt sääntöjään.

prinsessa tiaamii kristalli esteri andre

Premier Inn, joka on yksi Ison -Britannian suurimmista ketjuista ja jossa on 750 hotellia, kertoo siirtyneensä keskitettyyn hyvitysjärjestelmään viime vuonna, jotta asiakasvaatimusten käsittelytapa olisi mahdollisimman johdonmukainen, ammattimainen ja yksinkertainen.

Tiedottaja sanoi: 'Meidät on johdonmukaisesti äänestetty Yhdistyneen kuningaskunnan rakastetuimmaksi hotellibrändiksi, mukaan lukien kolme vuotta peräkkäin Which?', Ja Good Night -takuumme auttaa varmistamaan, että jokainen vieras lähtee onnelliseksi. Harvinaisissa tapauksissa oleskelu jää odotusten alapuolelle, ja vieraita pyydetään ennen kaikkea keskustelemaan ystävällisten vastaanottojoukkueidemme kanssa, jotka ovat käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa.

'Heillä on valtuudet ratkaista kaikki tapaukset tapauskohtaisesti ja he mielellään korjaavat asiat. Tämä on hyvän yön takuu. Vieraat, jotka haluavat lunastaa rahansa takaisin, ohjataan ottamaan yhteyttä vierassuhdetiimiin verkkolomakkeen kautta. Jotta palautukset olisivat mahdollisimman johdonmukaisia, ammattimaisia ​​ja yksinkertaisia, muutimme tapaa, jolla ihmiset pyytävät hyvitystä hyvän yön takuun puitteissa, siirtymällä keskitettyyn järjestelmään yli vuosi sitten.

'' Meillä on erittäin koulutettu vierassuhdeasiantuntijoiden ryhmä, joka ohjaa erinomaista työtä ohjatakseen vieraita, jotka ovat kokeneet ongelman tämän prosessin aikana, ja muutoksen ansiosta paikan päällä olevat tiimimme voivat tehdä kaikkensa tarjotakseen maailmanluokan tervetuloa miljoonat vieraat, jotka rakastavat jäädä kanssamme vuosittain. ''

Takuu ei kata ongelmia, joihin hotelli ei voi vaikuttaa, kuten sähkökatkoja, tulipaloja ja äärimmäisiä sääolosuhteita.

Katso Myös: