Primark myy 7 punnan arvoista Minnie Mouse -laukkua, joka näyttää identtiseltä 295 punnan Kate Spade -laukun kanssa

Primark Inc.

Horoskooppi Huomenna

Kaksi suosikkiasiamme: Disney ja suunnittelijat(Kuva: PA)



Disneyn fanit ovat tulossa villiksi Primarkin uusimmasta kultituotteesta: kopioversio Kate Spaden uudesta Minnie Mouse -laukusta - joka maksaa 288 puntaa vähemmän kuin alkuperäinen.



kanye west vma 2013

Kuten silloin Kate Spaden kaunis Minnie Mouse Neema -laukku Tällä hetkellä Primark myy lähes 295 puntaa, ja sen lähes identtinen versio maksaa vain 7 puntaa.



Primarkin suunnittelijakappeli on ihanteellinen innokkaille Disney -faneille, jotka haluavat osoittaa rakkautensa yhtä suosikkihahmoaan kohtaan - ilman rahaa.

Molemmissa versioissa on ristikkäiset nahkaiset rungot sekä Minnien kuuluisat korvat ja punainen ja valkoinen pisteviiva.

Primarkin £ 7 tarjous (Kuva: Primark)



poistetaanko makuuhuonevero

Suuri ero laukkujen välillä on se, että Kate Spade on reppu, kun taas Primark on laukku, vaikka molemmat tekevät silti rohkean Minnien inspiroiman lausunnon.

Kate Spaden oma versio - joka maksaa satoja kiloja enemmän (Kuva: Kate Spade)



Primarkin budjettiversiota ei tietenkään myöskään ole valmistettu aidosta nahasta, kuten Kate Spaden malli - vaikka kaikki vegaanit, jotka ajattelevat budjettiversion nauttimista, voivat kuitenkin pitää sitä parempana.

Valitettavasti, kuten kaikkien Primark -tuotteiden kohdalla, 7 £: n kopiokissalaukku on saatavana vain kaupoista, ei verkossa kuten Kate Spade. Ja ennustamme loppuunmyyntiä ...

Vaikka Primark ei tee tätä ... (Kuva: Kate Spade)

Primark ei ole ainoa, joka on tällä hetkellä mukana Disney -hypetyksessä, kun B&M on juuri lanseerannut edullisen Disney -pyjamasarjan vain aikuisille.

dj flume seksiakt

Jos sinulla on vielä muutama sentti käytettäväksi, voit suunnata H Samuelin luo, joka on juuri paljastanut ainutlaatuisen korumalliston, jossa on kaulakoruja, sormuksia ja korvakoruja, jotka ovat innoittamana Elsan, Tuhkimon, Lumivalkoisen ja Bellen kaltaisista ja Tinkerbell.

Katso Myös: