Primark tuo markkinoille ennen joulua uusia laukkuja, jotka toimivat käärepaperina

Primark Inc.

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Primark)



Primark antaa ostoskasseilleen juhlamuodon, ja uudessa ja parannetussa versiossa on juhlalliset punaiset raidat.



Uusi ilme, joka on suunniteltu käytettäväksi käärepaperina sekä tapana saada ostoksesi kotiin kaupasta, paljastettiin aiemmin tässä kuussa.



Ja jos olet epävarma, heidän sivuilleen on kirjoitettu jopa 'Tämä laukku tekee mahtavaa käärepaperia'.

Se tarkoittaa, että yksi kohde voidaan merkitä pois joululuettelosta ilman, että se maksaa penniäkään.

Primarkilla on myös loistavia ideoita siitä, mitä voit tehdä juhlapussillaan, paitsi pakata lahjoja niihin.



(Kuva: Primark)

'Olemme antaneet ikonisille ruskeille pusseillemme hauskan karkkipaperin juhlapyhinä, ja arvatkaa mitä? Se on täydellinen käärepaperi lahjoillesi. Tänä jouluna voit hyödyntää viimeisimmän Primark -vetosi todisteita hyväksi '', Primark sanoi aloitussivu Yhdysvalloissa.



Sivulla, jossa laukut julkaistaan ​​Yhdysvalloissa, ihmiset osoittavat, että ihmiset tekevät niistä tähtiä ripustettavaksi puista tai seinistä - ja jopa pienempiä versioita käytettäväksi hiuslisäkkeinä.

'Tartu saksillesi ja teippiisi, koska tarvitset vain joululahjaksi upean lahjapakkauksen, yksi paperipusseistamme', siinä lukee.

'Leikkaa se vain lahjoidesi mukaan. Jos olet taitava, voit jopa taittaa sen origami-tyyliin tehdäksesi tähtikoristeita. '

(Kuva: Primark)

Voit nähdä a opas origami -joulutähden tekemiseen täältä .

Walesin ja Skotlannin ostajat ovat jo hakeneet uuden ilmeen laukkuja, mutta et voi hankkia niitä Englannista ennen kuin ei-välttämättömät kaupat avataan uudelleen 2. joulukuuta.

Primark lisäsi, että toisin kuin monet käärepaperit, sen pussit ovat myös 100 -prosenttisesti kierrätettäviä - mikä vähentää kaatopaikkajätettä ja kustannuksia.

Katso Myös: