Prinsessa Dianan sydämensärky odotti äidin paluuta vanhempien avioeron jälkeen

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Diana, Walesin prinsessa(Kuva: Reuters)



Prinsessa Diana odotti viiden vuoden ikäisenä kynnyksellä turhaan äitinsä tuloa kotiin, mutta hän ei koskaan palannut, hänen veljensä on paljastanut.



Frances Shand Kydd lähti perheensä luo tapettiperilliseksi Peter Shand Kyddiksi 15 vuoden avioliiton jälkeen kahdeksannen Earl Spencerin Johnnie Spencerin kanssa.



Hän kertoi tyttärelleen, että hän 'palaa tapaamaan häntä', mutta ei koskaan palannut, Dianan nuorempi veli Charles kertoi Sunday Timesille.

vale musta leski uk hämähäkit

Diana 'äitiisi hänet vauvana' ja tekisi kaikkensa korvatakseen poissa olevan äitinsä, hän kertoi surijoille sisarensa hautajaisissa vuonna 1997.

Nyt yhdeksäs Earl Spencer on paljastanut vaivansa, joka on aiheutettu tuskallisen ja repeytyneen lapsuuden aikana, ja hän on viettänyt viimeiset 20 vuotta hoidossa.



Frances Shand Kydd kuoli vuonna 2004 68 -vuotiaana (Kuva: Getty Images North America)

leipoa etuuspetoksia

Hän kertoi lehdelle itkevänsä yöllä sen jälkeen, kun hänen vanhempansa olivat eronneet, kun hän oli vasta kaksivuotias, mutta Diana pelkäsi liian pimeää kulkeakseen kotinsa käytävää pitkin Althorpin perheen kartanolla Northamptonshiressä ja lohduttaakseen häntä.



Hän sanoi: Hän ja minä olimme paljon yhdessä, ja puhuin hänen kanssaan siitä. Pakatessaan tavaroitaan lähteäkseen hän lupasi Dianalle, että hän tulee takaisin tapaamaan häntä. Diana odotti häntä kynnyksellä, mutta hän ei koskaan tullut.

Silloin 18 -vuotias Frances ja 30 -vuotias Johnnie menivät naimisiin vuonna 1954 ja erosivat vuonna 1969, ja Frances aikoi asua uuden miehensä kanssa Skotlannissa.

dave lee travisin vaimo

Sitä seurasi huoltajuustaistelu, jonka jälkeen Frances, jota kutsuttiin 'rohkeammaksi', menetti lastensa huolenpidon.

Frances Shand Kydd prinsessa Dianan, prinssi Harryn ja Eleanor Fellowesin kanssa (Kuva: Hulton -arkisto)

Frances Shand Kydd ja lordi Spencer, varakreivi Althorp tyttärensä Lady Diana Spencerin kanssa (Kuva: NEWSAMpix)

Frances, joka kuoli 68-vuotiaana vuonna 2004, ilmaisi aiemmin katumusta ja katumusta tapahtuneesta, mutta sanoi, että 'toistuvat anteeksipyynnöt ovat eräs itsesääli'.

Johnnie avioitui uudelleen Raine McCorquodaleen, mutta hän oli epäsuosittu neljän lapsenlapsensa kanssa, jotka saivat lempinimen Acid Raine.

Spencer, joka on kuningattaren poikapoika, sanoi: Isämme oli hiljainen, jatkuva rakkauden lähde, mutta äitiä ei rasitettu äitiyden vuoksi ... hän ei voinut tehdä sitä. Hän oli rakastunut toiseen, todella ihastunut.

megan mckenna uusi poikaystävä

Seitsemän lapsen isä Spencer, nyt 56-vuotias, on nyt naimisissa kolmannen vaimonsa Karenin, 47-vuotiaan, kanadalaisen hyväntekijän kanssa, jonka kanssa hänellä on kahdeksanvuotias tytär. Hän on isä kahdelle tyttärelleen ensimmäisestä avioliitostaan.

Katso Myös: