PS Plus -ilmaisia ​​pelejä tammikuulle 2019, mukaan lukien Steep ja Portal Knights

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Tammikuun 2019 PS Plus -pelit on paljastettu uudella kokoonpanolla PS4 nimikkeitä, jotka ovat ladattavissa ilmaiseksi niille, joilla on maksullinen PlayStationin verkkopalvelun tilaus.



Kun kaikkien pankkisaldo on hajonnut joulun kulutuksen takia, muutaman ilmaisen videopelin hankkiminen on valopilkku vuosittaisen tammikuun bluesin keskellä.



Ensimmäisenä listalla on avoimen maailman lumiurheilun titteli Jyrkkä . Ubisoftin julkaisema Steep antaa sinun tutustua alppivuorten virkistykseen suksien, lumilaudan, varjoliiton tai siipipuvun avulla. Tyypillisen valikoiman kilpailuja ja tapahtumia, joihin voit osallistua, voit myös etsiä piilossa olevia lumiukkoja tuhotaksesi tai tehdäksesi tunnelmallisia retkiä ympäristön halki vuoren puhuessa sinulle.



Jyrkkä

Steep on PS4 on ilmainen PS Plus -jäsenille tammikuussa (Kuva: Ubisoft)

Toinen tammikuun ilmainen PS4-peli on Portaali Knights , menettelyllisesti luotu avoimen maailman roolipeli 505 Gamesistä. Satunnaisesti luoduissa ympäristöissä seikkailun lisäksi pelaajat voivat myös rakentaa rakenteita ja louhia resursseja. Jopa neljä pelaajaa voi liittyä verkkoyhteistyöhön, tai paikallinen jaetun näytön vaihtoehto kahdelle pelaajalle.

dustin poirier vs conor mcgregor

varten PS3 omistajat, mech seikkailu Enders HD -kokoelman vyöhyke ja rytmipeli Amplitudi ovat ladattavissa ilmaiseksi tammikuussa PS Plus:lle, kun taas ne, joissa on a PS Vita voi napata Super Mutant Alien Assault ja Fallen Legion: Flames of Rebellion (joka on myös pelattavissa PS4:llä).



Nämä nimikkeet ovat ladattavissa ilmaiseksi 1. tammikuuta alkaen. Sillä välin joulukuun PS Plus -valikoima SOMA ja Ryntäys on edelleen saatavilla.

Uusimmat peliarvostelut
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: