'Vedä sormesi ulos Virgin Media!' - Vihaiset fanit tulvivat yrityksen Twitter -syötteen suunnitelmista kiristää 10 UKTV -kanavaa

Uktv

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Neitsyt)







Virgin Median Twitter -syöte on kaatunut sen jälkeen, kun yritys ilmoitti suunnitelmistaan ​​luopua 10 suositusta UKTV -kanavasta.

NEWSAM Online paljasti, kuinka noin neljä miljoonaa kotitaloutta odottaa, etteivät he voi enää katsoa maan tunnetuimpia tv-kanavia tästä sunnuntaista (22. heinäkuuta).

Ja uutisten levittämisen jälkeen raivostuneet asiakkaat ovat tulvanneet yrityksen sosiaaliseen mediaan vaatien vastauksia - monet uhkaavat peruuttaa tilauksensa.



Uusien ehdotusten mukaan Virgin Media ei enää tarjoa televisioasiakkailleen pääsyä kaupallisen yleisradioyhtiö UKTV: n ylläpitämille kanaville, kuten Dave, Alibi, Drama ja Gold.

russell merkki Osama bin laden

Muutto tarkoittaa sitä, että katsojat jäävät paitsi suosikkiohjelmista, kuten Taskmaster, Judge Romesh, Harrow ja Red Dwarf.



Suosituimmat UKTV -ohjelmat, kuten Taskmaster, ovat katoamassa Virgin Mediasta (Kuva: UKTV)

Live -kanavien lisäksi Virgin Media ei enää tarjoa pääsyä UKTV: n tuhansien tuntien ohjelmiin katsottavaksi.

UKTV: n toimitusjohtaja Darren Childs on kehottanut Virgin Mediaa tekemään uuden sopimuksen.

Hän sanoi: Jos kymmenen kanavaamme, mukaan lukien Dave, W, Gold ja Alibi, eivät ole enää saatavilla Virgin Median kautta, olemme erittäin pettyneitä miljooniin menettäviin asiakkaisiin. Emme voi hyväksyä Virginin rajua leikkausta, koska nämä maksut auttavat maksamaan ennätykselliset investointimme ohjelmiin, joita nostimme tänä vuonna yli 150 miljoonaan puntaan.

yliluonnollinen pysähtyy ja syttyä tuleen

Uutisten levittämisen jälkeen tuntien aikana kymmenet Virgin Media -asiakkaat ovat siirtyneet sosiaaliseen mediaan, mukaan lukien Twitter ja Facebook, pyytämään operaattoria näkemään järjen ja välittäjän.

UKTV: n kanavat ovat tällä hetkellä joitakin suosituimmista Virgin Media -alustalla. Alibi ja Gold ovat kaksi Virginin kolmesta maksavimmasta viihdekanavasta, kun taas Good Food on parhaiten maksava lifestyle -kanava. Kaiken kaikkiaan UKTV kattaa yli neljänneksen maksullisen viihdekanavan katselusta Virginin perusmaksutelevisiopaketissa.

UKTV: n kymmenen kanavaa Virgin Media -alustalla ovat Alibi, Gold, W, Eden, Good Food, Dave, Yesterday, Drama, Really ja Home. Jos Virgin Media -asiakkaat haluavat katsella näitä kanavia sunnuntaista lähtien, he ovat edelleen saatavilla muilla TV -alustoilla, kuten Sky, BT, Talk Talk, sekä Freeview, Freesat ja verkossa UKTV Play for UKTV: n ilmaisilla kanavilla.

Katso Myös: