Kuningatar voi vastata prinssi Harryn kirjaan loukkaavalla eleellä, asiantuntija sanoo

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Kuningatar ei aio antaa prinssi Harrylle ja Meghan Marklelle julkisuutta ja huomiota, jota he kaipaavat, johtava kuninkaallinen asiantuntija ehdottaa.



Sen sijaan hän loukkaa & apos; pariskunnalta riistämällä heiltä reaktion Sussexin herttuan uuteen kertovaan kirjaan.



Majesty -lehden toimittaja Ingrid Seward epäilee, etteikö pariskunta osallistu Lontoon juhlavuoden juhliin ensi vuonna.



Mutta kommentoija tuntee reagoidessaan tilanteeseen, että kuningatar leikkisi Harryn ja Meghanin käsiin.

Prinssi, 36, on vahvistanut omaelämäkerransa julkaisun lähteellä, joka kertoo ille, että kirja on herättänyt pelkoa perheessä.

Kuningatar, Harry, Meghan

Kuningatar ei pelaa julkisuuspelejä, Ingrid Seward sanoo (Kuva: Getty Images)



Mutta kuninkaallinen asiantuntija sanoo, että hallitsija, 95, kaikenlaisen lausunnon esittäminen vain lieventäisi tilannetta.

Paras jalkakylpylä 2020

Niiden huomiotta jättäminen - hän korosti - lähettäisi paljon vahvemman viestin.



'En usko, että nimikkeiden poistamisella olisi paljon eroa ja se näyttäisi hyvin pieneltä', Seward kertoi Express.co.uk -lehdelle.

'En myöskään usko, että se on jotain kuningatar haluaisi tehdä tässä hallituskautensa vaiheessa. Olisi paljon loukkaavaa vain jättää ne huomiotta.

Kuningatar

Hänellä ei ole suunnitelmia & apos; antaakseen prinssi Harrylle ja Meghan Marklelle haluamansa huomion (Kuva: Getty Images)

'Jopa niiden jättäminen pois juhlavuodesta ensi vuonna antaa heille ammuksia kritisoida monarkiaa.'

maanviljelijät, jotka sallivat metallinpaljastuksen

Toimittaja kertoi viime viikollaGB Uutiset siitä, että prinssi William voi olla suurin uhri, koska vieraantunut Sussexin herttua voi esittää pommisyytejä uudessa kirjassaan.

Cambridgen herttua tulee pahimmin Megxitin muistelmista, hän ennustaa.

Seward väitti: William on luultavasti se, joka tulee ulos tästä pahimmasta kaikista, koska Williamin ja Harryn välillä on riita ja periaatteessa, jos Harry sanoo asioita, jotka ovat sopimattomia monarkiasta, se on Williamin tulevaisuus.

perjantai-illan illallinen näyttelijät

Rakastatko kuninkaallisia? Tilaa NEWSAMin päivittäinen uutiskirje, niin saat viimeisimmät uutiset kuningattaresta, Charlesista, Kateesta, Willsistä, Meghanista, Harrystä ja muusta The Firmistä. Rekisteröidy napsauttamalla tätä

Kuningatar Meghan Harry

Asiantuntija sanoo, että kuningatar kieltäytyy altistumasta provokaatioille (Kuva: Getty Images)

Mutta hän lisäsi: Tietysti kaikki unohtavat köyhän vanhan prinssi Charlesin, joka on pysynyt hyvin hiljaa tästä kaikesta.

Se on hänen poikansa ja kuinka loukkaavaa hänelle voi olla kuulla Harryn sanovan, että hänen isänsä ei ole ollut suuri isä - mikä on enemmän tai vähemmän osa niistä asioista, jotka hän on jo sanonut.

Tutkimukset osoittavat, että kaksi kolmasosaa briteistä ei ole lainkaan kiinnostunut & apos; kun luin Harryn kertomaa uutta kirjaa - yli kolmasosa sanoi, että se on 'sopimatonta'; että hän julkaisee sen.

YouGov -kyselyn mukaan lähes joka kymmenes henkilö sanoi, ettei hänen olisi pitänyt allekirjoittaa julkaisusopimusta, ja useimmat eivät lukeneet sitä.

Prinssi Harry sanoi, että kirja kertoo tarkan ja täysin totuudenmukaisen kertomuksen hänen huippuistaan ​​ja alamäistään, virheistä ja saaduista opetuksista.

Hän lisäsi: Olen käyttänyt vuosien varrella monia hattuja sekä kirjaimellisesti että kuvaannollisesti, ja toivon, että kun kerron tarinani - ylä- ja alamäet, virheet, saadut opetukset - voin auttaa osoittamaan, että mistä tahansa tulemme , meillä on enemmän yhteistä kuin luulemme.

Katso Myös: