QuickQuid -romahdus - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, kun palkkapäivälainanantaja lopettaa Ison -Britannian

Martin Lewis

Horoskooppi Huomenna

Britannian suurin jäljellä oleva palkkapäivälainaaja on suljettava, ja tuhannet valitukset sen kiistanalaisista käytännöistä ovat edelleen ratkaisematta.



QuickQuidin omistaja, yhdysvaltalainen Enova sanoi, että se poistuu Ison-Britannian markkinoilta 'sääntelyn epävarmuuden vuoksi'.



Rahoitusasiamies varoittaa, että yli 3000 valitusta sen virheellisestä myyntitaktiikasta on edelleen ratkaisematta - suurelta osin asiakkaiden johdolla, jotka väittävät saaneensa lainoja, joilla ei ole varaa maksaa takaisin.



QuickQuid on uusin yritys, joka tarjoaa lyhytaikaisia, korkeakorkoisia lainoja, jotka suljetaan määräysten kiristämisen jälkeen.

gcse-luokkarajat 2019

Yhdysvaltain omistaja Enova sanoi torstai -iltana, että se on poistumassa maasta, koska se ei ole päässyt yhteisymmärrykseen Ison -Britannian talousasiamiehen kanssa siitä, miten QuickQuid -asiakkaiden valitukset käsitellään.

Palkkapäivälainanantajat ovat kadonneet viime vuosina sen jälkeen, kun teollisuus on hillinnyt korkojaan (Kuva: Getty / PA)



Lue lisää

Parhaat rahatarinat
Morrisons myy pääsiäismunia hintaan 25 p Lomautuspäivä vahvistettu KFC avaa jälleen 100 myymälää toimitettavaksi Supermarkettien toimitusoikeudet selitetty

Enova oli työskennellyt kuukausia päästäkseen sopimukseen viranomaisten kanssa sen jälkeen, kun asiakkaat olivat tehneet yli 3000 valitusta yrityksestä vain vuoden kuuden ensimmäisen kuukauden aikana.



Nämä neuvottelut ovat kuitenkin nyt romahtaneet.

'' Työskentelimme Ison-Britannian sääntelyviranomaisen kanssa sopiaksemme kestävästä ratkaisusta Yhdistyneen kuningaskunnan talousasiamiehelle tehtyihin valituksiin, joiden avulla voimme edelleen tarjota luoton saantia ahkeralle britille '', toimitusjohtaja David Fisher sanoi ja ilmoitti yhtiö vetäytyisi Yhdistyneestä kuningaskunnasta tämän vuosineljänneksen aikana.

Se maksaa kertaluonteisen veron jälkeen noin 58 miljoonan punnan maksun, joka sisältää 33 miljoonan punnan käteismaksun lainaamisen lopettamiseksi Isossa-Britanniassa.

'' On tärkeää ymmärtää, että palkkapäivälaina -ala on rakennettu markkinoinnin, ei tarpeen ' (Kuva: ITV)

MoneySavingExpert.comin perustaja Martin Lewis sanoi: 'Kuten Wongan kuoleman jälkeen, jos QuickQuid menee pitkällä aikavälillä, se ei aiheuta kyyneliä. Normaalisti kun yritykset kaatuvat, pelko on kilpailun väheneminen. Ei täällä. Nämä lainat olivat tarpeettomia, ei -toivottuja, hyödyttömiä, tuhoisia ja koukuttavia.

kuinka kauan jääkuutioita kestää

'' On tärkeää ymmärtää, että palkkapäivälaina -ala on rakennettu markkinoinnin, ei tarpeen. He myivät ihmisille käsityksen tarpeesta luoda kysyntä ja työnsivät sitten tuotteitaan. Nämä velat olivat suurimmalle osalle asiakkaita hirvittävän kalliita ja hyödyttömiä.

”Ainoa ongelma QuickQuidin kuolemassa on se mahdollisuus, että tämä iso emoyhtiö luopuu velvollisuudestaan ​​maksaa korvaus ihmisille, joiden elämä tehtiin kurjaksi. Toivottavasti näin ei tapahdu, epäilen sen tapahtuvan. Moraali ei ole koskaan ollut näiden yritysten mielessä. ''

Minulla on QuickQuid -laina - mitä tämä tarkoittaa?

Palkkapäivälainat

Asiakkaita varoitetaan, että heidän on jatkettava takaisinmaksuaan huolimatta palkkapäivälainayrityksen tulevaisuuden epävarmuudesta (Kuva: Getty)

'Monet QuickQuid -asiakkaat ovat epävarmoja siitä, mitä tämä merkitsee heille. Vaikka saatat houkutella lopettamaan takaisinmaksusi, on tärkeää pitää kiinni säännöllisestä aikataulustasi, koska jos olet tehnyt lainasopimuksen, sinun on täytettävä se ', Raha- ja eläkelaitoksen toimitusjohtaja Caroline Siarkiewicz sanoi.

'' Jos menetät takaisinmaksuja, saatat joutua maksamaan palkkioita ja lisämaksuja, ja se voi myös vahingoittaa luottoluokitustasi, mikä voi vaikuttaa tulevaan mahdollisuutesi saada luottoa, lainoja, asuntolainaa ja jopa puhelinlaskusi.

2 kolikkoa arvoltaan 1000

'Puolitoista miljoonaa aikuista säästää ja sijoittaa alle 100 puntaa, joten monet ihmiset kohtaavat kassavirtaongelmia, jotka voivat saada nopean ja lyhytaikaisen luoton tuntumaan ainoalta vaihtoehdolta. Jos tiedät, että tarvitset tietyn määrän rahaa lyhyeksi ajaksi, saatat löytää edullisempia vaihtoehtoja, joten kannattaa tehdä ostoksia ennen lainaamista.

Rahaneuvontapalvelun verkkosivustolla on opas palkkapäivälainojen vaihtoehdoista. Voit myös ottaa yhteyttä sen ilmaiseen neuvontapuhelimeen 0800 138 7777.

Onko QuickQuid-laina myyty väärin?

Näin voit laajentaa sitä (Kuva: Getty)

'' QuickQuidin laiminlyönti kuluttajien oikeuksista on valitettavaa '', selittää Aman Johal kuluttaja -asianajotoimistosta Sinun asianajajasi .

'' Yritys, joka väitti tarjoavansa lyhytaikaista taloudellista tukea, jättää käsittämättömän määrän uhreja taskustaan ​​sen jälkeen, kun se oli ilmoittanut poistuvansa Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoilta.

'Arvioitu 10000 valitusta ihmisiltä, ​​jotka ovat myyneet väärin rahaa, on maksamatta. Rahoitusasiamiespalvelun viimeaikaisten tulosten perusteella mahdollisesti 6000 heistä olisi todennäköisesti hyväksynyt valituksensa, ja he jäävät korvaamatta lainanantajan loukkaamista kuluttajaoikeuksista.

”Tämä uskomaton vastuun väistyminen ei voi olla kiistämätöntä - QuickQuidin on varmistettava, että valitukset ratkaistaan ​​ja kuluttajien oikeudet palautetaan.

'Sääntelytoimenpiteet, jotka ovat estäneet saalistuslainayrityksiä, ovat luoneet paremman ympäristön kuluttajille - mutta ennen kuin QuickQuid lähtee Yhdistyneestä kuningaskunnasta, sen on toimittava oikein.'

Jos luulet, että laina on myyty väärin, aloita kirjoittamalla valituksesi kirjallisesti QuickQuidille.

seksikasvatus netflix uk traileri

Jos et ole tyytyväinen ratkaisuun - tai et saa mitään kahdeksassa viikossa - voit laajentaa sen Talousasiamies .

Tuomarit tutkivat sitten, onko yhtiö teki kaiken mitä vaadittiin (eli kohtuuhintaisuustarkastuksilla), toimiiko se epäoikeudenmukaisesti tai kohtuuttomasti millään tavalla ja onko asiakas hävinnyt minkä tahansa vian seurauksena (eli jos se ei toiminut eduksesi).

Katso Myös: