QuickQuid-asiakkaat, joille myytiin lainoja väärin, lupasivat 'nopeaa ja helppoa' korvausta

Palkkapäivälainat

Horoskooppi Huomenna

Palkkapäivälainat

Tuhansia korvausvaatimuksia on esitetty asiakkailta, jotka sanoivat saavansa lainoja, joilla ei ollut varaa maksaa takaisin(Kuva: Getty)



QuickQuid-asiakkaille, jotka uskovat, että ne ovat saattaneet myydä lainoja väärin, kerrotaan, että he voivat pian hakea nopeita ja helppoja maksuja lainanantajan huonoista käytännöistä.



Korvaukset ovat kuitenkin vain murto -osa siitä, mikä olisi ollut velkaa tällä kertaa viime viikolla - ennen kuin yritys erosi Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja siirtyi hallintoon.



Lainanottajien, jotka uskovat, että romahtanut palkkapäivälainanantaja QuickQuid myi lainan väärin, on haettava korvausta verkkoportaalin kautta, yrityksen järjestelmänvalvojat Grant Thornton sanoi.

Portaali ei ole vielä käynnissä, mutta sen odotetaan olevan samanlainen kuin entisten Wonga-asiakkaiden korvauspalvelu, joka sai 389 621 kelvollista korvausvaatimusta sen romahtamisen jälkeen vuonna 2018.

QuickQuidin omistaja, yhdysvaltalainen Enova ilmoitti viime viikolla suunnitelmistaan ​​sulkea Yhdistyneen kuningaskunnan liiketoiminta sääntelyn epävarmuuden vuoksi.



Perjantaina yritys kaatui virallisesti hallintoon.

Jotkin QuickQuid -asiakkaat, jotka ovat jo esittäneet korvausvaatimuksia, joutuvat odottamaan, kuinka paljon he saavat korvausta



Rahoitusasiamies sanoi sen romahtamishetkellä, että sillä oli 3000 maksamatonta valitusta asiakkailta.

Hallinnoijat Grant Thornton ovat nyt varoittaneet, että hyvitykset hyvistä saatavista ovat 'huomattavasti pienempiä' kuin olisi ollut ennen lainanantajan romahtamista.

Tukikelpoisesta vaatimuksesta tosiasiallisesti maksettu määrä lasketaan, kun yrityksen omaisuus myydään.

Toisten, jotka uskovat, että ne ovat saattaneet myydä lainoja väärin ja jotka eivät ole vielä esittäneet saamista, on lopulta haettava online-portaalin kautta.

Ne arvioidaan rahoitusasiamiehen kanssa sovituin perustein.

'Tämä johtuu siitä, että kaikkien vastaanotettujen saatavien kokonaisarvon odotetaan ylittävän merkittävästi jaettavaksi varatut varat', ylläpitäjät sanoivat.

Asianomaisia ​​pyydetään myös soittamaan asiakastukeen 0800 056 1515, jos laina on QuickQuid -palvelussa, tai 0800 210 0923, jos laina on On Stride -palvelussa, mutta huomaa, että linjojen odotetaan olevan kiireisiä.

QuickQuid on yksi CashEuroNet UK: n tuotenimistä, joka myös juoksi On Stride - pitkäaikaisten, suurempien lainojen tarjoaja ja joka tunnettiin aiemmin nimellä Pounds to Pocket. Kaikki ovat nyt lopettaneet lainaamisen ja ovat osa hallintoprosessia.

Myös Payday -lainanantaja The Money Shop suljettiin aiemmin tänä vuonna, jolloin se oli kolmas hieman yli 12 kuukauteen.

Katso Myös: