Tietovisa: Voitko tunnistaa nämä pyykkisymbolit ja pelastaa vaatteesi täydelliseltä tuhoutumiselta? 9 henkilöä kymmenestä ei voi

Säästää Rahaa

Horoskooppi Huomenna

Epätoivoinen nainen tutkii pesukoneen rumpua

Jos vain hän puhuisi pyykin kieltä(Kuva: Getty)



Tuskat britit kutistavat vaatteensa pesussa, koska he eivät ymmärrä etiketissä olevia pyykkisymboleja.



donovan rory macdonald gallagher

Yli puolet ei tiedä, että ympyrä neliön sisällä ja iso X pariliitosvälineiden läpi eivät rumpukuivaa.



Tutkimuksen mukaan kahdeksan kymmenestä ei tiedä, että P on tarkoitettu vain kuivapesuun, kun taas neljä kymmenestä ei tunnista kulhoon asetettua kättä vain käsinpesuun.

Ja aukko maan tietämyksessä pyykinhoitotarroista on johtanut 39 miljoonan vaatekappaleen pilaamiseen pesussa viime vuonna.

Yläosat ja housut, jotka eivät enää istu, vaatteet, jotka on vedetty pois muodosta ja värjätyt paidat, kuuluvat pesupäivän bluesin uhreihin.



Kuluttajaryhmän Love Your Clothes- ja pyykkibrändi Arielin tutkimuksen mukaan yli neljännes briteistä on tuhonnut jopa viisi vaatekappaletta ja kolmasosa kutistunut ainakin yhden.

Ei ihme, että vain joka kymmenes voi tunnistaa oikein puolet vaatetarroissa olevista 25 yleisimmin käytetystä symbolista, ja lähes yhdeksän kymmenestä ei tiedä logon päällä hellävaraista konepesua tai kuivausta.



päivä kennedy kuoli itv

Kuinka hyvin tunnet etiketit - ota selvää alla olevasta tietokilpailustamme

Kysymys -1/10 Pisteet -0 ja 0 Tarroja on myös ammattimaiseen puhdistukseen - mikä tämä on? Seuraava kysymys Kiitos osallistumisesta tähän tietokilpailuun Teit maalin Toista tietokilpailu

Tunnetuin symboli on Älä silitä - rauta, jossa on suuri risti, jonka kahdeksan kymmenestä aikuisesta ymmärtää.

Love Your Clothesin tiedottaja Sarah Clayton sanoi: On hämmästyttävää, kuinka paljon vaatteita on vaurioitunut, koska niitä ei noudateta.

Joten ennen kuin laitat seuraavan pesun, etiketin nopea tarkastus kannattaa todella vaatteiden ulkonäöllä.

kyselyn lataus

Onko tarrojen pesu liian vaikeaa ymmärtää?

0+ ÄÄNETTÄ KAIKKI

JOOÄLÄ

Ryhmä on käynnistänyt Know Your Care Labels -kampanjan, jossa brittejä kehotetaan oppimaan 25 yleisintä pesusymbolia ja säilyttämään suosikkivaatteidensa elämä.

Tässä on opas tarrojen pesuun:

Katso Myös: