R Kellyn ja Aaliyahin suhde: Grooming, laiton avioliitto ja hänen kuolemansa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

R Kellyn kiistanalainen käytös naisten kanssa on asetettu valokeilaan tuomittavassa uudessa dokumentissa Surviving R Kelly.



Yhdysvaltain Lifetime-kanavalla tällä viikolla ensi-iltansa saanut kuusiosainen dokumenttisarja sisältää haastatteluja 52-vuotiaan laulajan entisten kollegoiden, tyttöystävien, entisen vaimon ja väitettyjen uhrien kanssa.



Elokuvassa tutkittuja kysymyksiä ovat hänen suhteensa ja laiton avioliitto traagisen laulajan ja näyttelijä Aaliyahin kanssa, joka kuoli lento -onnettomuudessa vuonna 2001.



Ensimmäisessä jaksossa Kellyn entinen varalaulaja Jovante Cunningham väittää nähneensä hänen harrastaneen seksiä suojelijansa Aaliyahin kanssa alaikäisenä.

Cunningham murtuu, kun hän muisteli: 'Olimme tien päällä Aaliyahin kanssa. Retkibussilla ei todellakaan ole monia ahtaita tiloja. Kun nouset bussiin, siellä on pankot, joten niissä on pienet verhot, joita voit vetää yöllä, jos et halua kenenkään näkevän sinua nukkumassa.

Huolimatta lukuisista häntä vastaan ​​esitetyistä syytöksistä R Kellyä ei ole koskaan tuomittu (Kuva: AFP)



'Niin tapahtui, että me kaikki makasimme makuupussissamme ja verhot ovat auki, kaikki kommunikoivat ja nauroivat. Kun [huoneen] ovi lensi auki bussissa. Robert (Kelly) harrasti seksiä Aaliyahin kanssa. ''

Kun häneltä kysyttiin, mitä hän väitti nähneensä, Cunningham vastasi: 'Asioita, joita aikuisen ei pitäisi tehdä lapsen kanssa.'



Vastauksena Aaliyahin äiti Diane Haughton kiistää Cunninghamin väitteet: 'Mieheni ja minä olimme aina kiertueella [Aaliyahin] kanssa ja haastatteluissa ja kaikissa paikoissa, joissa hän meni koko uransa ajan. Kuka tahansa tämä nainen on, en ole koskaan nähnyt häntä ennen missään maapallolla, tähän asti. '

Aaliyahin tuttavuus Kellyn kanssa on peräisin vuodelta 1992, kun hänen setänsä Barry Hankerson esitteli hänet hänelle, joka oli tuolloin hänen esimiehensä.

Tuolloin vain 12 -vuotias Aaliyah oli lahjakas nuori tyttö, jolla oli toiveita olla laulaja.

Kelly tunnisti lahjakkuutensa ja he alkoivat työskennellä yhdessä hänen vuoden 1994 debyyttialbuminsa, melko kiistanalaisen nimen nimeltä Age Ain's Nothing But A Number, joka äänitettiin 14-vuotiaana.

Hän jopa nimesi tarkistetun Aaliyahin tammikuussa 1992 julkaistussa singlensä She & apos; s Got That Vibe - noin hänen 13. syntymäpäivänään - julistaen 'pikku söpö Aaliyah' sai sen (tuon tunnelman).

Aaliyah oli vain 22 -vuotias, kun hän kuoli lento -onnettomuudessa vuonna 2001 (Kuva: päivittäinen ennätys)

Toukokuussa 1994 julkaistun albuminsa jälkeen - joka myi miljoonia - Aaliyah ja Kelly esiintyivät yhdessä BET -ohjelmassa Video Soul, kun he olivat 15 ja 27 -vuotiaita.

Huolimatta siitä, että Jive Recordsin edustaja kehotti olemaan keskustelematta heidän henkilökohtaisesta suhteestaan ​​tai Aaliyahin iästä, juontaja Leslie Segar sanoi: 'Okei, selvennetään jotain muuta. Kaikki näyttävät luulevan, että olet poikaystävä tai tyttöystävä tai serkkuja tai ystäviä. Selvitetään ennätys. '

Aaliyah vastasi: 'Ei, ei, emme ole sukua ollenkaan. Olemme vain hyvin lähellä. Tämä on paras ystäväni.'

Kun Segar kysyi, kuinka vanha Aaliyah oli, hän vastasi: 'Se on salaisuus.'

Vähän aikaa Video Soulin haastattelun jälkeen Kelly ja Aaliyah menivät naimisiin Illinoisin hotellihuoneessa 31. elokuuta 1994.

Cookin piirikunnan avioliitotodistuksessa, jonka julkaisi Vibe -lehti, Aaliyahin ikää oli 18. Hän oli tuolloin tosiaan 15 -vuotias.

Todistus väitti, että häät järjestettiin Sheraton Gateway Suitesissa Rosemontissa pastori Nathan J. Edmondin johdolla.

Surviving R Kelly -elokuvassa laulajan entinen kiertuepäällikkö ja henkilökohtainen avustaja Demetrius Smith sanoi osallistuneensa seremoniaan ja auttanut heitä väärentämään asiakirjoja avioliittoa varten.

Aaliyah oli 12 -vuotias, kun hänet esiteltiin Kellylle (Kuva: London Features International Ltd)

Hän sanoi: 'En ole ylpeä siitä (päivästä). Minulle oli väärennetty paperit. Aaliyah oli alaikäinen. Saimme avioliittolisenssin, olimme hotellissa Maywoodissa, Illinoisissa.

- Se oli vain nopea pieni seremonia, ei mitään yksityiskohtaista. Aaliyahilla ei ollut valkoista mekkoa, Robertilla ei tuxia, vain jokapäiväistä kulumista. Robert sanoi, että 'minä teen'. Hän ja Aaliyah.

'Aaliyah näytti huolestuneelta ja pelokkaalta. Hän oli huolissaan ja peloissaan. Halusin niin paljon tarttua Aaliyahiin ja puhua hänen kanssaan. Hän katsoi minua kuin halusi minun puhuvan hänen kanssaan. Tiesin, että se oli muuttanut kaiken suunnan. '

Smith väittää ymmärtäneensä Kellyn suhteen Aaliyahin kanssa seksuaaliseksi, kun laulaja pelkäsi olevansa raskaana.

'Robert sanoi:' Mies, meillä on Aaliyah vaikeuksissa. ' Robert mainitsi minulle, että 'luulen, että hän on raskaana.'

'Se särki sydämeni siellä, koska uskoin häntä todella, kun hän sanoi, ettei hän sekoita Aaliyahin kanssa ... Kerran hän kertoi minulle, että olin sanaton.'

Smithin väitteet avioliitosta varmistivat, että Kellyn entinen yrityspäällikkö Rocky Biven vietti häät vuonna 2018 BBC: n kolmessa dokumentissa R Kelly: Sex, Girls and Videoeses.

Laulaja R Kelly on uhannut haastaa oikeuteen Lifetime -dokumentin (Kuva: Getty)

Kun isäntä Ben Zand kysyi häneltä, onko häitä, Biven vastasi: 'Kyllä' ja vahvisti olevansa läsnä.

Häät raportoitiin tuolloin laajalti, vaikka Aaliyah ja Kelly kielsivät aina, että ne olivat tapahtuneet.

Kun Aaliyahin vanhemmat Michael ja Diane Haughton saivat tietää seremoniasta, he ymmärrettävästi osuivat kattoon ja anoivat sen kumoamista helmikuussa 1995.

Pian avioliiton mitätöinnin jälkeen Aaliyahin ja Kellyn välinen yhteys lakkasi, ja lahjakas nuori tähti jätti Jive Recordsin, jossa hän pysyi taiteilijana.

Toukokuussa 1997 Aaliyah myönsi oikeudenkäyntiasiakirjoissa, että hän oli valehdellut ikäänsä jättäessään hakemuksen kaikkien avioliiton tietueiden kumoamisesta, koska hän ei ollut laillisesti tarpeeksi vanha menemään naimisiin ilman vanhempiaan. suostumus. Tuomari suostui myöhemmin sinetöimään avioliiton tiedot.

Eräässä Aaliyahin avioliittoa koskevassa haastattelussa hän kertoi Chicago Sun-Timesille joulukuussa 1994: 'En kommentoi tätä, koska tiedän, että se ei ole totta. Kun ihmiset kysyvät minulta, sanon heille: 'Hei, älä usko kaikkea sitä sotkua. Olemme lähellä ja ihmiset suhtautuivat väärään suuntaan. & Apos; '

Samaan aikaan Kellyn tuolloin toimittaja Regina Daniels sanoi parin tuolloin tapahtuneesta ammatillisesta erosta: 'Se päättyi siihen, että ehkä olemme pään päällä, ehkä tämä on liikaa, ehkä meidän täytyy kulkea eri polkuja. Rakastan sinua, tulen aina, toivon sinulle parasta, mutta ehkä me vain hyppäsimme liian syvälle tähän asiaan. & Apos; Ja hän meni tietänsä ja hän omaansa. '

Alyyahin kanssa solmitun avioliiton kielteisen huomion jälkeen Kelly meni naimisiin 22-vuotiaan tanssijan Andrea Leen kanssa vuonna 1996.

Heillä oli kolme lasta yhdessä, ennen kuin he erosivat vuonna 2006, kun Lee teki lähestymiskieltoa tähtiä vastaan ​​väittäen, että hän oli pahoinpidellyt häntä.

Samaan aikaan Kelly on jatkanut avioliitonsa säilyttämistä Aaliyahin kanssa, ja hän kertoi vuoden 2016 GQ -haastattelussa: 'Aaliyahin kuoleman vuoksi, kuten olen aina sanonut, kunnioituksesta sairaalle äidilleen ja isälleen, joka on sairas ; ohi, en tule koskaan käymään tuota [avioliitto] keskustelua kenenkään kanssa. Kunnioituksesta Aaliyahia ja hänen äitiään ja isäänsä kohtaan, jotka ovat pyytäneet minua olemaan henkilökohtaisesti tekemättä. Mutta voin kertoa, että rakastin häntä, voin kertoa, että hän rakasti minua, olimme hyvin lähellä. Olimme, tiedätte, parhaat parhaat parhaat ystävät. ''

Erottuaan Kellyn kanssa Aaliyah jatkoi menestystä kaaviossa, mutta hänen kuuluisuutensa katkesi traagisesti, kun hän kuoli lento -onnettomuudessa Bahamalla, kun hän oli vain 22 -vuotias elokuussa 2001.

Seuraavana vuonna Kellyä syytettiin lapsipornografian hallussapidosta, mutta valamiehistö totesi hänet syyttömäksi vuonna 2008.

Huhut alaikäisistä tytöistä ja väitetystä seksuaalisesta, henkisestä ja fyysisestä hyväksikäytöstä ovat ympäröineet laulajaa vuosia. Häntä ei ole koskaan tuomittu mistään rikoksesta.

Kellyn asianajaja uhkasi viedä liittovaltion oikeusjutun Lifetimeä vastaan, jos se esitti ohjelman, mutta kanava eteni.

Vaikka monet julkkikset kieltäytyivät osallistumasta, Grammy -palkittu laulaja John Legend oli yksi harvoista, jotka esiintyivät kamerassa.

nainen tekee itsemurhan asdassa

Hän sanoi: 'R. Kelly on tuonut niin paljon tuskaa niin monille ihmisille. Aika on kulunut R Kellylle. '

Katso Myös: