RAC käynnistää Ison -Britannian ensimmäisen 'maksa autolla' -vakuutuksen 4p maililta

Kotitalous Ja Laskut

Horoskooppi Huomenna

RAC: n mukaan autovakuutusmarkkinat ovat olleet 'kypsyneitä jo jonkin aikaa'(Kuva: SWNS.com)



Motorointiryhmä RAC on käynnistänyt Ison -Britannian ensimmäisen palkan, kun ajat autovakuutuksia vain 4 kilometriä.



Uraauurtava käytäntö veloittaa autonomistajilta kilometrejä, kun he ovat tiellä, sekä kiinteän 14 euron kuukausimaksun ajoneuvon kattamiseksi maastossa.



Suunniteltu kuljettajille, joiden keskimääräinen matka on 6000 kilometriä vuodessa, pienen perheauton vakuuttaminen maksaa tyypillisesti noin 408 puntaa.

RAC: n mukaan Pay by Mile -käytäntö on otettu käyttöön vastauksena kuljettajiin, jotka ovat hakanneet suuria vakuutusmaksuja autoille, jotka ovat tuskin poistuneet asemista lukituksen jälkeen.

Kuukausittaiset kilometrit kirjataan pienellä vihreällä tuulilasikilvellä - Oreo -keksin kokoisella levyllä - joka tarttuu lasiin ja toimii älypuhelinsovelluksen kanssa.



Olisiko tästä sinulle hyötyä? Kerro meille kommenttiosiossa

Tämä pieni vihreä tuulilasikilpi kirjaa kuukausittaiset kilometrit

Tämä pieni vihreä tuulilasikilpi kirjaa kuukausittaiset kilometrit (Kuva: RAC)



Se antaa omistajille yhteensä kilometrejä, jotta he tietävät, kuinka paljon he ovat velkaa kuukaudessa.

RAC Insurancein toimitusjohtaja Mark Godfrey sanoi: Autovakuutukset ovat markkinat, jotka ovat olleet kypsiä ravistella jo jonkin aikaa, joten olemme innoissamme voidessamme esitellä todella uraauurtavan uuden tuotteen, joka sopii erinomaisesti kuljettajille, jotka eivät tehdä niin monta kilometriä.

Normaalin autovakuutuksen avulla kuljettajien odotetaan arvioivan, kuinka monta mailia he aikovat ajaa alusta alkaen, käyvätkö he tämän matkan vakuutusvuoden aikana vai eivät.

”Ihmisille, jotka eivät aja kovin säännöllisesti tai kulkevat vain lyhyitä matkoja, tämä voi johtaa palkkioon, joka vaikuttaa liian kalliilta.

Matkapuhelinsovellus tallentaa käytön

Matkapuhelinsovellus tallentaa käytön (Kuva: RAC)

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Yhteistyö vakuutuksen kanssa LV = RAC sanoi, että ajoneuvojen vaihtamisesta tai osoitteista tai peruutusmaksuista ei peritä maksuja, mutta aktivointimaksu on 50 puntaa.

Herra Godfrey sanoi: Koska kuukausittaiset liittymättömät tilaukset ovat nyt normi monille palveluille, mielestämme oli oikea aika tuoda tämä lähestymistapa autovakuutuksiin - joten uusi tuotteemme tarjoaa sekä joustavuutta että läpinäkyvyyttä.

Pay by Mile -asiakkaat voivat helposti laskea, kuinka paljon vakuutuksensa maksaa heille kuukaudesta toiseen.

He eivät ole sitoutuneet 12 kuukauden sopimukseen, joka voi maksaa heille, jos heidän autonsa käyttö muuttuu yhtäkkiä.

'Ja jos he löytävät jossakin vaiheessa paremman tarjouksen muualta, he voivat vapaasti lähteä ilmoittamatta asiasta.

joka voitti cbb 2013

Kuukausittainen vakuutus tarjoaa täysin kattavan vakuutusturvan tiellä ja kun se on pysäköity ja kuljettajat voivat valita suojattuja korvausvaatimuksia lisäosana, RAC sanoi.

Katso Myös: