Rafael haluaa lähteä Manchester Unitedista entisen pomo Louis van Gaalin johdolla

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Manchester Unitedin entinen puolustaja Rafael da Silva on avannut lähdönsä seurasta Louis van Gaalin johdolla.



Brasilialainen räjähti paikalle - identtisen kaksoisveljensä Fabion rinnalla - klubilla Sir Alex Fergusonin Old Traffordin hotseatin ajan viimeisinä vuosina.



Rafael ja hänen kaksosensa muuttivat Unitediin ennen kaikkea 18-vuotiaana eivätkä koskaan pelanneet senioripeliä Brasilian Fluminense-joukkueessa.



Rafael pelasi 170 ensimmäisen joukkueen ottelua Red Devilsissä, kun taas hänen veljensä teki yli 50 ottelua ennen kuin hän lähti pysyvästi Cardiff Cityyn tammikuussa 2014, kun David Moyes oli pomo.

Rafael Da Silva (vasemmalla) kaksoisveljensä Fabio Da Silvan rinnalla Man Unitedissa

Rafael Da Silva (vasemmalla) kaksoisveljensä Fabio Da Silvan rinnalla Man Unitedissa (Kuva: PA)

Rafaelilla olisi vielä 18 kuukautta aikaa lähteä myös Old Traffordista, kun hänet myytiin ranskalaiselle Lyon-klubille neljän vuoden sopimuksella julkistamattomasta maksusta.



Kuusi vuotta myöhemmin Rafael - joka nyt pelaa Istanbulissa Basaksehirissa Turkissa - on paljastanut, ettei hän koskaan saanut asianmukaista selitystä pomo van Gaalilta siitä, miksi hänet myytiin.

Kaksoset kertovat nyt tarinansa uudessa kirjassa: Sunshine Kids: Fabio ja Rafael Da Silva.



Hän selitti lainausmerkeillä Urheilullinen : En ole koskaan saanut selitystä.

pakotettu käyttämään vaippaa

Kun van Gaal saapui, hän sanoi vain: 'OK, lähdet'. Hän sai idean pelaajista, joita hän halusi ja ei halunnut, ja ryhtyi tekemään nämä muutokset heti.

Hän ei koskaan selittänyt sitä minulle. Mutta olen kuullut muutamia selityksiä muilta ihmisiltä ja jo ennen hänen saapumistaan ​​kaikki sanoivat minulle: 'Hän vihaa brasilialaisia'.

En tiedä onko se totta vai ei, mutta kuulin sen alkavan Rivaldosta, kun Van Gaal oli Barcelonan manageri. Hän pani Rivaldon penkille ja Rivaldo alkoi puhua hänestä huonosti ja yritti erottaa hänet.

Sen jälkeen he sanovat, että hän alkoi vihata brasilialaisia: 'Nuo brasilialaiset rakastavat potkaista johtajia', jotain sellaista.

Missä Man United myi väärin Rafael da Silvan? Kommentoi alle

Rafael da Silva Louis van Gaalin rinnalla Man Unitedin kauden harjoituksissa vuonna 2014

Rafael da Silva Louis van Gaalin rinnalla Man Unitedin kauden harjoituksissa vuonna 2014

Van Gaal kiisti nämä väitteet, kun heiltä kysyttiin: Et voi kuvitella ihmistä tai valmentajaa - jos hän ei pidä yhtä brasilialaista ammattilaisena - ajattelee samaa muun Brasilian väestön kanssa.

Van Gaal selvensi, että syy oli yksinkertainen: Antonio Valencia oli muutettu laitahyökkääjästä oikeistoksi ja oli hänen mieluisin vaihtoehto.

Pomo lisäsi: Antonio Valencia pelasi hänet (Rafael) joukkueesta. Rehellisesti, hän hävisi taistelun Valencian kanssa.

-Muutin Valencian oikeistolaisesta oikeaksi puolustajaksi. Valencia pelasi myös oikeana puolustajana valmentaja Jose Mourinhon irtisanomiseni jälkeen, joten oliko valintani huono?

Fabio muisteli tapausta, kun hänen veljensä ilmoitti hänelle uutisesta: Muistan, että ensimmäisenä päivänä, kun hän (Van Gaal) saapui, veljeni soitti minulle.

Hän sanoi: 'En voi uskoa sitä, valmentaja sanoi minulle vain:' Sinun täytyy lähteä '. Veljeni oli shokissa. Ei ollut selitystä, Van Gaal ei vain halunnut veljeni sinne heti.

Haluatko ainutlaatuisen esikauden esikatselun klubistasi - sekä postilaatikkoosi että postilaatikkoosi? Siirry tänne saadaksesi lisätietoja ja suojataksesi kopiosi .

Katso Myös: