Harvinainen 2 punnan Shakespearen virhekolikko myydään 230 puntaa eBayssa - paljon enemmän liikkeessä

Ebay

Horoskooppi Huomenna

Kolikko tuli alun perin liikkeeseen vuonna 2016(Kuva: © Mikael Buck / The Royal Mint)



& harvinainen & apos; Shakespearen 2 punnan kolikoita myydään satoja puntia eBayssa, kun niiden erässä voi ilmetä lyönti virheitä, jotka tekevät niistä arvokkaita.



Viimeisen kuukauden aikana kolikoiden keräilijät ovat ruoskineet harvinaisia ​​2 punnan Shakespearen virhekolikoita satoja puntia online -markkinoilla.



Se on osa kokoelmaa, jossa on kolme Shakespearen 2 punnan kolikkoa, nimeltään Tragedies, Comedies and Histories.

Kolikko, jossa on oletettu virhe, on Tragedies £ 2, jossa on kallo- ja ruusukuvio nyökkäyksessä William Shakespearen teoksille traagisista rakkaussuhteista.

lee ja jasmine isoveli

Liikkeessä on kolme Shakespearen 2 punnan kolikkoa, jotka on kopioitu tragedioiksi, komedioiksi ja historioiksi (Kuva: PA)



Kolikon kylkeen pitäisi olla kirjoitettu 'MIKÄ TYÖ ON MIEHEN', joka on Hamletin rivi, mutta kolikonkeräilijät ovat huomanneet, että joillakin näyttää olevan väärä sanamuoto.

rätti ja luumiehen häät

Sen sijaan he lukevat 'FOR KING AND COUNTRY', joka on lause, jonka pitäisi kuulua Royal Mintin ensimmäisen maailmansodan 2 puntaan, joka julkaistiin vuonna 2016 armeijan roolin muistoksi ensimmäisessä maailmansodassa.



Mies voittaa lottovoiton ostettuaan ensimmäiset liput

Mainostajan sisältö HENKILÖJEN JÄLKIKOODILOTTO

Onnekkaan lottovoittaja Sufyaan Baileche keräsi 30 000 puntaa Ihmisten postinumeroarpajaiset - kaikki kiitos äidille, joka kehotti häntä sisään.

26-vuotias mies Essexistä sanoi: 'Hän tulee olemaan kuin,' jammy git, olet tehnyt sitä kaksi kuukautta ja katso kuinka paljon olet voittanut! ' Klikkaa tästä ja lue hänen merkittävä tarinansa!

Ihmisten postinumeroarpajaiset maksaa 10 puntaa kuukaudessa ja voittajia on taattu joka päivä.

Eivät vain pelaajat voittaa People's Post -Lottery - myös hyvät syyt voittavat. Kun vähintään 32% jokaisesta lipusta menee hyväntekeväisyyteen, pelaajat ovat keränneet yli 500 miljoonaa puntaa tuhansiin hyväntekeväisyysjärjestöihin ja hyviin tarkoituksiin.

Vierailla postcodelottery.co.uk tai Facebook ja Viserrys Lisätietoja!

onko kelly rowland raskaana

The Royal Mintin tiedottaja kertoi Aurinko : 'Tutkimme väitettyä virhettä.'

On epäselvää, onko ensimmäisen maailmansodan 2 puntaa väärin lainaus Hamletista sen kirjoituksessa.

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

Tähän mennessä 4 615 000 tragedia -kolikkoa on tullut liikkeeseen, joten sinulla on suuri mahdollisuus, että saatat löytää sen varaosastasi.

Suurin virheversio Tragedies 2 £: sta on äskettäin eBayssa ollut 230 puntaa plus 1,83 £ postikulut saatuaan 30 tarjousta 13. elokuuta.

Crystal Meth ennen ja jälkeen

Tällä viikolla toinen myytiin 98,28 puntaa ja 3,75 puntaa postikuluja 12 tarjouksen korotuksen jälkeen, ja toinen maksoi 51 puntaa ja 76 pp postikulut keskiviikkona 14 tarjouksen keräämisen jälkeen.

Minulla on yksi näistä kolikoista - myydäänkö se omaisuudesta?

(Kuva: Getty)

Tietenkin, vaikka jokin näistä kolikoista ilmestyisi muutokseen ja päätät listata sen verkossa, sen ei taata myyvän samaan hintaan.

Tämä johtuu siitä, että & amp; tällä hetkellä liikkeessä olevia kolikoita ei tiedetä.

Jos luulet, että sinulla on arvokas kolikko, on parasta pyytää Royal Mintia tarkistamaan, että se on aito.

Vaikka se ei pysty kertomaan, kuinka arvokas se on, se voi antaa sinulle kirjeen aitouden vahvistamiseksi.

Luuletko istuvasi omaisuuden päällä? Katso oppaamme harvinaisia ​​50p kolikoita ja arvokasta rahaa täällä .

722 enkelinumeron merkitys

Katso Myös: