Todellinen veljeskunta - seitsemän poikaa yhdestä perheestä, jotka kaikki taistelivat ensimmäisessä maailmansodassa

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Perhe: Kaikki seitsemän pääsivät kotiin hengissä(Kuva: BNPS)



Kun nuoret miehet Britanniassa ylös ja alas vapaaehtoisesti ensimmäiseen maailmansotaan, Wilcoxin perhe vastasi ensimmäisiin aseisiin.



Ja kuten pelokkaat äidit ympäri maata, Sarah Ann Wilcox heilautti poikansa verisimpään sotaan, jonka tämä maa on koskaan taistellut.



Kaikki seitsemän.

Veljekset Leonard, 21, Ernest, 22, Bernard, 25, Alfred; 30; Walter, 32, Benjamin, 38, ja John, 40, allekirjoittivat velvollisuutensa tietäen, että he voisivat maksaa lopullisen hinnan.

Kun uhrit kasvoivat ja tuskin perhe pysyi vahingoittumattomana, Wilcox -poikien kauhuissaan oleva äiti rukoili päivittäin Jumalaa, jotta he olisivat turvassa.



Jokainen heistä oli taistelujen keskellä ja vaaransi henkensä kuninkaan ja maan puolesta kaivoissa, joissa elinajanodote oli vain kuusi viikkoa.

Silti uskomattomasti Sarah Annin rukouksiin vastattiin.



Jokainen tosielämän veljeskunnan bändi pääsi kotiin elävänä tuoden mukanaan sotilasmitalin, arvostetun käytösmitalin ja kaikkien heidän suurimman kunniansa, Victoria Crossin.

Kersantti Leonard Wilcox

Rohkea: kersantti Leonard Wilcox

Heidän poikkeuksellisen tarinansa paljastaa tänään ensimmäisen kerran Leonardin poika John Wilcox, joka sanoo: Tässä Hollywoodin vakiintuneessa aikakaudessa luulisin, että heitä olisi kutsuttu Upeiksi seitsemäksi-isäni ja hänen kuusi veljeään, jotka kaikki, sata vuotta sitten elokuussa, vastasi buglen kutsuun.

gillian anderson peter morgan

Sodan puhkeamisen satavuotisjuhlan lähestyessä hän on paljastanut kiehtovia yksityiskohtia rohkeista veljistä Birminghamin takakaduilta.

John sanoo: He olivat vapaaehtoisia enemmän tai vähemmän yhdessä, mutta liittyivät hämmästyttävään rykmenttien leviämiseen.

Vaikka kolmen vanhimman veljen, Benjaminin, Johnin ja Walterin, palvelusta on yksityiskohtia, se on tiedossa, että kaikki seitsemän olivat etulinjassa.

John sanoo: Heistä kaikista tuli kivääri- ja pistinmiehiä - ei virkamiehiä, kokkeja tai lepakkamiehiä - jotka palvelivat kaivoissa läpi sodan.

Jos he olisivat syntyneet sosiaalisten portaiden yläpuolelle, vihollisen ampujat olisivat luultavasti ottaneet heidät ohjatessaan miehiään kohti saksalaista lankaa.

Johnin isä Leonard, jolla oli myös seitsemän sisarta, ylennettiin kersantiksi Etelä -Staffordshiren rykmentissä.

Kersantti Bernard Wilcox

Sotilas: Kersantti Bernard Wilcox

mistä katsoa Mestarien liigan finaali

Bernard liittyi Leonardin tavoin eteläiseen esikuntaan, mutta hänet lähetettiin Lähi -itään. Ernest liittyi Royal Warwickshiresiin.

Alfred värväytyi kuninkaallisiin husaareihin ennen siirtymistä 2./4. Oxfordshiren ja Buckinghamshiren kevytjalkaväkeen.

Hän taisteli Laventiessä Pohjois -Ranskassa.

Veljet kestivät lähes lakkaamattomia ampumisia ja kaasuhyökkäyksiä odottaen koko ajan seuraavaa käskyä kiivetä kenenkään maahan ja kohdata saksalaiset aseet.

Johanneksen isä ei melkein selvinnyt. Kuori räjäytti hänet vuonna 1916, kun hän meni huipulle Sommen taistelun aikana.

Yli miljoona miestä kuoli tai loukkaantui - mukaan lukien Leonard.

Tietojen mukaan hän loukkaantui vakavasti vihollisen sirpaleista 13. marraskuuta 1916 aamulla, kun hän johti joukkoaan saksalaista Heidenkof Redoubtia vastaan ​​Beaumont Hamelissa, Ranskassa.

phil collinsin vaimo

Kun hänet oli evakuoitu Iso -Britanniaan, Leonard vietti 80 ahdistavaa päivää sairaalassa ennen kuin näki sodan kotitehtävissään.

Samaan aikaan hänen kuusi veljeään taistelivat.

Alfred Wilcox V.C. (L) lääkärin ja (R) seurakunnan sisaren kanssa

Sankari: Alfred Wilcox sai konekiväärivammoja nilkkaansa (Kuva: BNPS)

Vasta kun aseet hiljenivät aselevon jälkeen 11. marraskuuta 1918, he alkoivat valua kotiin.

John sanoo: Bernard -setä, myös kersantti, kuten isäni, palasi takaisin vain yhdellä silmällä ja sotilasmitalilla.

Setä Ernestistä, joka oli varmasti Birminghamin iloisin raitiovaununkuljettaja, oli tullut rykmenttipäällikkönä toimiva naurettavan nuorena 23 -vuotiaana, koska ketään muuta ei ollut jäljellä.

'Hän palasi palkitulla käytösmitalilla.

Mutta suurin palkinto meni keskimmäiselle veljelle.

John lisää: Lance-kapraali setä Alfred sai VC: n, kun hän pommitti yksin Saksan kaivoon, tuhosi neljä saksalaista rasvaa konekivääriä ja tappoi heidän miehistönsä käsi-käsi bajonettitaistelun jälkeen.

Liverpool vs Leicester -kanava

VC -lainaus ylistää hänen näkyvintä rohkeuttaan ja aloitteellisuuttaan hyökkäyksessä.

Myöhemmin hänet ammuttiin konekiväärillä nilkassa. John sanoo: Alf -setä - Alfred Suuri, minulle - näytti suurelta lapsuuteni aikana perheen patriarkkana.

Rykmentin sargenttimajuri Ernest Wilcox

Taistelija: Rykmentin esikunta -komentaja, majuri Ernest Wilcox

Muistan hänet punaporkeana, aaltoilevakarvaisena, iloisena piipun tupakoitsijana, joka ei tietenkään koskaan puhunut sodasta.

Mutta ennen sotaa ja sen jälkeen Alfred oli aina rohkea, sanoo John.

Muistan isän kertoneen minulle, että teini -iässä Alf oli ainoa sirkusyleisön mies, joka otti vastaan ​​leijonan kesyttäjän tarjouksen mennä häkkiin hänen kanssaan.

'Myöhemmin, toisen maailmansodan aikana, ollessaan publikaani, hän joutui merenkulkijan päälle, joka jäljitteli kuningas George VI: n änkyttäjää.

- Alf holvasi tangon yli ja kaatoi hänet yhdellä iskulla.

Muut veljet asettuivat takaisin normaaliin elämään Birminghamissa ennen kuin he muuttivat ympäri maata.

Bernard avasi kenkäkaupan kaupunkiin ennen lähtöä Devoniin pitämään täysihoitolaa, John sanoo.

Ernest työskenteli HP -kastiketehtaalla ja myöhemmin Rover -autotehtaan kokoonpanolinjalla.

Sekä Alfred että isäni olivat koulutettuja taitaviksi koru käsityöläisiksi, isäni timanttien kiinnittäjäksi.

Alfred kuoli vuonna 1954, yhdeksän vuotta sen jälkeen, kun Leonard kuoli tuberkuloosiin.

John Wilcox kotonaan Chilmarkissa, Wiltshire

Tarinat: John Wilcox kotonaan Chilmarkissa, Wiltshire (Kuva: BNPS)

John uskoo veljien tarinan kertomisen satavuotisjuhlan tullessa muistuttavan brittejä tavallisten perheiden uhreista.

Toistaiseksi hän ei ole pystynyt paljastamaan Walterin, Benjaminin ja Johanneksen sotahistoriaa tai selvittämään, millä rykmentillä he olivat.

Lähes puolet kaikista ensimmäisen maailmansodan palvelustietueista tuhoutui saksalaisten pommien välähdyksessä.

Mutta ensi viikonloppuna John matkustaa Pohjois -Ranskaan, jossa hän kulkee isänsä jalanjäljissä toivoen löytävänsä vihjeitä jäljellä olevien arvoitusten ratkaisemiseksi.

John sanoi: Toivon, että tämä sulkee kysymykset, jotka ovat ympäröineet isäni ja hänen veljensä muistoja koko elämäni ajan.

onko se netflixissä

- Olen lähdössä pieneen kylään Sommella, jossa paikallinen opas näyttää meille, missä isäni käveli kuoriin tavatakseen kohtalonsa 98 vuotta sitten.

Mutta vaikka hän ei pysty täyttämään kaikkia puuttuvia aukkoja, John varmistaa, että yhden perheen merkittävä rohkeusperintö säilyy tuleville sukupolville.

John Wilcox on kirjoittanut 14 kirjaa. Hänen uusin, Starshine, romaani ensimmäisestä maailmansodasta hänen perhehistoriansa innoittamana, on juuri julkaistu Allison & Busbyn paperikantana.

Katso Myös: