Rebecca Adlington säteilee, kun hän toimii morsiusneitona sisarensa häissä - viikkoja avioliiton eron jälkeen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Becky Adlington on morsiusneito sisarensa häissä

Becky Adlington on morsiusneito sisarensa häissä



Rebecca Adlington pukeutui rohkeisiin kasvoihin toimiessaan morsiusneitona sisarensa häissä vain viikkoja eron jälkeen miehestään.



Olympia -uimari, jolla on nuori tytär Harry Needsin kanssa, ilmoitti eronneensa vain 18 kuukautta solmun solmimisen jälkeen, mutta se ei estänyt häntä juhlimasta sisaruksensa Chloen suurta päivää.



Hän jakoi sosiaalisessa mediassa useita kuvia hänestä upeassa koboltinsinisessä mekossa, jossa oli kaunis kuvio, ja siihen sopivat helmeilevät korvakorut ja vaaleanpunaiset kukat.

Lue lisää:



Instagram

Rebecca, 27, julkaisi kuvan, jossa hän piti kiinni 10 kuukauden ikäisestä tyttärestään Summerista, joka oli pukeutunut valkoiseen, kun he molemmat hymyilivät kameralle.

Toisessa täyspitkässä kuvassa hän poseeraa sisarensa kanssa ja esittelee mekonsa, joka putosi lattialle ja jonka alla oli kaunis pitsi.



Chloe hehkui valkoisessa pitsi-hääpuvussa, jossa oli kalahäntä ja kolme neljäsosaa pitkiä hihoja, helmiä ja valkoinen huntu.

Rebecca kuvasi hetken: 'Valtavat onnittelut kauniille sisarelleni @chloeadlingtonille ja hänen uudelle miehelleen heidän eilen häihinsä !!! Niin uskomaton päivä. #häät #perhe #rakkaus. '

Instagram

Todellisuus -tv -tähti jätti omat rakkauselämänsä syrjään juhlimaan perheensä ja ystäviensä kanssa erontuaan Harrystä 'sovinnollisin ehdoin' useiden rivien jälkeen.

Rebecca oli jo tullut julkiseksi väitteistä, joista hän syytti vanhemmuuden ja perheen elättäjän paineita.

'Vanhemmuus on verisen kovaa työtä', hän sanoi. 'Jokainen, joka sanoo olevansa helppoa, valehtelee. Harry ja minulla on ollut paljon riitaa. Olemme järkyttyneitä.

- Monet äidit pitävät kuuden tai kahdeksan kuukauden tauon. Minulla oli kaksi kuukautta ja sitten piti palata töihin. '

Seitsemän päivää… Rebeccan ja Harryn kanssa Katso galleria

Katso Myös: