Red Hot Chili Peppers ja Kings of Leon liittyvät Isle of Wight Festival 2014 -kokoonpanoon

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Red Hot Chili Peppers esiintyy Denver Broncosin ja Seattle Seahawksin välisen NFL Super Bowl XLVIII -jalkapallopelin puolivälin esityksen aikana East Rutherfordissa

Isle of Wight -festivaali vain kuumeni(Kuva: Kayla oli innoissaan nähdessään Red Hot Chili Peppersin, mutta hänen mielialansa oli pilalla)



Isle of Wight Festival on julkistanut Kings of Leonin ja Red Hot Chili Peppersin vuoden 2014 kolmesta pääesittäjästä.



kilpa-uk-kippipeli

Molemmat rock -yhtyeet yhdistävät brittiläisen triffin Biffy Clyron kilpailemaan hämmästyttävästä laskusta vuosittaisesta tapahtumasta, joka järjestetään viikonloppuna 12. - 15. kesäkuuta.



Festivaalin promoottori John Giddings sanoi: 'Se on rock'n & apos; rulla viikonloppu! Biffy Clyro, Red Hot Chili Peppers ja Kings of Leon - rock the Wight. ''

Heidän uskomattoman yhteistyönsä Bruno Marsin kanssa Super Bowl 2014 -puolinäytöksessä, funkkvartetin pitäisi ehdottomasti olla pinottu viikonloppu.

euro Disneyn joulu 2018

Ryhmä lisäsi: ”Isle of Wight -festivaalin otsikointi on kerran elämässä tilaisuus seurata Jimi Hendrixin ja The Doorsin jalanjälkiä.



”Kun meille tarjottiin kolikkopeliä, tartuimme tilaisuuteen… se on ainoa näyttelymme Isossa -Britanniassa/Irlannissa tänä vuonna… joten aiomme tehdä siitä todella erityisen.

Ei ole yllätys, että John on iloinen saadessaan heidät ainutlaatuiseen esitykseen.



Hän kuiskasi: 'Lopulta- meillä on ne! Yksi modernin ajan jännittävimmistä rock -bändeistä tulee käymään… ja aikaisemmin näkemieni esitysten perusteella tulee olemaan kohokohta festivaalin musiikkihistoriassa. ''

paul julkkikset menevät seurustelemaan

Sex On Fire -rokkareiden lisäksi kokoonpanoon on lisätty myös Travisin, Calvin Harrisin, Passengerin, Dappyn ja Lawsonin kaltaisia.

Liput ja lisätiedot koko kokoonpanosta löytyvät osoitteesta isleofwightfestival.com.

Katso Myös: