Punaiset iPhone 7 -hinnat: Parhaat hinnat pääkadulla Applen (PRODUCT) RED -iPhonille, Carphone Warehousesta ja Three: sta

Iphone 7

Horoskooppi Huomenna

Apple on julkaissut version suositusta iPhonestaan, joka on peitetty rohkealla oikealla värillä, osuvasti nimellä (PRODUCT) PUNAINEN, jossa tuotot leikataan aids -hyväntekeväisyyteen.



Applen erikoisversio iPhone 7 ja iPhone 7 Plus maksaa sinulle takaisin noin 699 puntaa, ja siinä on kaikki samat lausekeominaisuudet kuin aiemmin, mutta se on pukeutunut silmiinpistävään punaiseen alumiinipinnoitteeseen tukemaan AIDS-hyväntekeväisyyttä (RED).



Vilkas punainen iPhone on ostettavissa ympäri vuoden, ja kaikki Ison -Britannian pääverkot tarjoavat rajoitetun painoksen puhelinta, ja se merkitsee kymmenen vuoden yhteistyötä teknologian jättiläisen ja (RED) AIDS -hyväntekeväisyysjärjestön välillä, jonka perusti U2 -edustaja Bono ja aktivisti Bobby Shriver.



jouluaaton tv 2018

Parhaat tarjoukset iPhonella (PRODUCT) PUNAINEN

Tässä on parhaat paikat saada käsiinsä uusi iPhone 7

Molempia kokolaitteita voi ostaa joistakin Ison -Britannian suurista verkoista ja kaupoista, mukaan lukien Vodafone ja Tesco. Olemme koonneet parhaat tarjoukset alla:

simmitön

Maksa kuukausittain

Jos halusit saada laskulaitteen halvemmalla, eBayssa näyttää olevan paljon ihmisiä, jotka myyvät laitetta, lähinnä noin 500 puntaa.



Haluatko huijata? Nouto a 35 £ (TUOTE) PUNAINEN kotelo Applelta.

käänteinen adventtikalenteri ruokapankki

Vilkas kotelo kääntää päät ja tukee hyvää asiaa



Lue lisää

Apple iPhone 7: n tarjoukset ja neuvot
Kuinka saada 300 puntaa puhelimestasi Kuinka saada rahat takaisin uudella iPhonellasi iPhone 7: n parhaat tariffit ja hinnasuunnitelmat iPhone 5se, 6, 6 Plus -tarjoukset

Mitä muuta Apple (PRODUCT) RED -valikoimaan kuuluu?

Haluatko tukea (PUNAISTA) mutta et ole etsimässä uutta punaista iPhonea? Applella on joukko tuotteita, jotka tukevat (RED) AIDS -hyväntekeväisyyttä.

Nämä sisältävät:

Saatavilla on myös erilaisia ​​lisävarusteita iPhonelle, iPadille ja Apple Watch .

Jokainen iPhone 7 (PRODUCT) RED -osto ostaa suoraan maailmanlaajuiseen AIDS -taistelurahastoon.

Vaikka Apple ei ole kertonut, mikä osa myyntihinnasta lahjoitetaan Global Fundille, RED: n toimitusjohtaja Deborah Dugan väittää, että puhelimen valmistaja on osallistunut yli 130 miljoonan dollarin (104 miljoonan punnan) rahoittamiseen viimeisen vuosikymmenen aikana.

Hän sanoi: 'Yhdistämällä maailman rakastetuimman älypuhelimen maailmanlaajuinen ulottuvuus pyrkimyksiimme tarjota pääsy hengenpelastaviin ARV-lääkkeisiin Saharan eteläpuolisessa Afrikassa, asiakkailla on nyt merkittävä mahdollisuus vaikuttaa'

Katso Myös: