Reese Witherspoonin valtava pelko Ryan Phillippen avioeron jälkeen ja traaginen syy eroon

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kun kuumia nuoria asioita Reese Witherspoon ja Ryan Phillippe tapasivat 21. syntymäpäivänään vuonna 1997, heidän vetovoimansa oli hetkessä.



Rakastunut siitä, mitä hän näki, rohkaistunut Reese ei tuhlannut aikaa siirtyäkseen mieheen, josta hän virallisesti erosi tänään 13 vuotta sitten.



'En tiedä, mitä minulle tuli - ehkä seitsemän Midorin hajua - mutta sanoin hänelle:' Luulen, että olet syntymäpäivälahjani. 'Hän piti sitä niin imartelevana ja nyt kun ajattelen sitä ... miten noloa! hän kertoi Jane -lehdelle tuolloin.



He muuttivat nopeasti yhteen ja Ryan esitti kysymyksen, kun he näyttivät yhdessä vuonna 1999 julmassa aikomuksessa.

Reese Witherspoon ja Ryan Phillippe tapasivat hänen 21. syntymäpäiväjuhlillaan

Reese Witherspoon ja Ryan Phillippe tapasivat hänen 21. syntymäpäiväjuhlillaan (Kuva: Rex)

Pari meni naimisiin 5. kesäkuuta samana vuonna Charlestonissa, Etelä-Carolinassa, kun Reese, silloin 22-vuotias, oli jo kuuden kuukauden raskaana esikoisensa, Ava, 21.



Poika Deacon, 16, seurasi vuonna 2003, vuosi sen jälkeen, kun Ryan paljasti, että he tulivat pariskunnille. hoitoa avioliiton terveydestä huolehtimiseksi.

uusi netflix uk:ssa lokakuussa 2018

Suurin virhe on olla tekemättä sitä, jättää se huomiotta ja avioliitto hajota laiskuuden vuoksi ”, hän kertoi New York Daily Newsille tuolloin.



Vetovoima parin välillä oli hetkellinen

Vetovoima parin välillä oli hetkellinen (Kuva: Getty)

Reese puolestaan ​​halusi maalata realistisen kuvan heidän suhteestaan ​​ja kertoi People -lehdelle: 'Olemme normaaleja ihmisiä, joilla on normaaleja ongelmia.

Ja vuonna 2004 hän kertoi suoraan Vanity Fairille: 'Avioliitto on vaikeaa. Kyse ei ole odottamisesta, että joku tekee sinut onnelliseksi joka päivä tai viimeistelee elämäsi. '

Työ repi usein parin erilleen, ja toinen pysyi aina takana huolehtimassa lapsista, kun toinen oli poissa kuvauspaikalta.

Reese ja Ryan kuvataan Legally Blonde 2: n ensi -illassa, kun hän oli raskaana poikansa Deaconin kanssa (Kuva: Getty)

Ja juuri Ryanin vuoden 2006 elokuvan Stop Loss aikana, levisi huhu hänen ja australialaisen näyttelijä Abbie Cornishin välisestä suhteesta.

tietokilpailukysymykset vuodesta 2020

Ryan - joka myöhemmin tapasi Abbien, 38, kolme vuotta - kysyi juoruista, että tilanne ei ole koskaan niin yksinkertainen kuin se on tehty.

'Oli epäoikeudenmukaista, että häntä kutsuttiin sellaisiksi nimiksi kuin hän oli, koska kyse ei ollut siitä', hän kertoi W -lehdelle vuonna 2008.

- En usko, että ulkopuolinen henkilö voi koskaan aiheuttaa avioeroa. Minulla oli vaikeuksia suhteessani ja avioliitossani kauan ennen kuin tapasin hänet.

mitä victoria beckham syö

Sinä marraskuussa hän ja Reese vaativat aikaa avioliitolleen, ja heidän avioeronsa tehtiin viralliseksi 5. lokakuuta 2007.

Ryan tapasi Abbie Cornishin eron jälkeen Reesestä

Ryan tapasi Abbie Cornishin eron jälkeen Reesestä (Kuva: Andy Fossum / Rex -ominaisuudet)

Reese, joka oli tuolloin vain 30 -vuotias, kuvaili avioeroa 'erittäin nöyryyttäväksi ja hyvin eristäväksi' ja paljasti kuinka hän kärsi voimakkaita ahdistuskohtauksia kuukausia sen jälkeen.

'Juuri jouluna istuin parkkipaikalla ja minusta tuntui, etten vain voinut nousta autosta', hän kertoi Elle -lehdelle.

'Se oli kuin, en voi nousta autosta.'

Näyttelijä onnistui lopulta houkuttelemaan itsensä ulos, kun hän tajusi, ettei hän ollut yksin kärsimässä sydämensärkyä.

Mutta hänen ahdistuksensa syvyys oli niin suuri, että hän pelkäsi, ettei hän enää koskaan tuntisi olonsa normaaliksi.

'Kun ihmiset tulevat kasvoillesi ja sanovat:' Tämä menee ohi ', luuletko, ovatko he hulluja? En tule koskaan tuntemaan oloni paremmaksi kuin minusta tuntuu tällä hetkellä, eikä missään ole enää mitään järkeä ', hän lisäsi.

missä jason orange on nyt

'Ja minulla on edelleen hetkiä, joissa olen kuin, ettei missään ole enää mitään järkeä.'

Myös Ryan oli tuhoutunut paljastaen, kuinka hän ei kyennyt nousemaan sängystä 'hyvän neljän tai viiden kuukauden ajan'.

[Se oli] pimein, surullisin paikka, jossa olin koskaan ollut. Se oli taistelua ... Se oli elämäni pahin aika ', hän kertoi W -lehdelle.

Joten mikä oli heidän traagisen jakautumisensa syy? Molemmat myönsivät myöhemmin, että iällä oli suuri merkitys.

- Luulen, että suurin ongelma oli ikä. Kun tulimme yhteen, olimme niin nuoria ', Ryan kertoi Larry Kingille vuonna 2015. Mielestäni se voi aiheuttaa ongelmia kahden tämän alan ihmisen kanssa, koska sen mukana tulee niin paljon melua.'

Ava Phillippe, Reese Witherspoon, diakoni Phillippe, Tennessee James Toth ja Jim Toth osallistuvat elokuvan Universal Pictures ensi -iltaan & apos;

Reese ja tytär Ava, vasemmalla, pojat Deacon ja Tennessee sekä aviomies Jim (Kuva: Getty)

Ja Reese toisti tunteensa.

Menin naimisiin 23 -vuotiaana ja minulla oli 27 -vuotiaana kaksi lasta, hän kertoi ITV: n Lorraineelle.

En tiedä, joskus on hyvä tuntea itsensä [ennen naimisiin menoa]. '

Ryanilla oli tytär Kai Knapp, yhdeksän, entisen tyttöystävänsä Alexis Knappin kanssa, kun taas Reese meni naimisiin lahjakkuusagentti Jim Tothin kanssa vuonna 2011 ja heidän poikansa Tennessee syntyi syyskuussa 2012.

Katso Myös: